Протест пред президентството срещу Румен Радев

Шествието настоява за импийчмънт на президента
24 мар 2023 20:05, Красимир Ангелов
244
Протест пред президентството срещу Румен Радев
Снимка: БГНЕС

Граждани се събраха пред президентството на протест с искане за импийчмънт на президента Румен Радев, както и за предоставяне на оръжие на Украйна, съобщава БГНЕС.

Още по темата
"Румен Радев е ПОZОР за BG. ФЕН на ZЛОТО", гласи един от протестните плакати. Протестиращите веят български и европейски знамена, виждат се и украински и американски флагове.

Протестиращите граждани искат първото решение на Народното събрание да бъде за предоставяне на военна помощ за Украйна, както и да бъде стартирана процедура за импийчмънт на президента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
1
 
3
 
! Отговори
Равнопосавеност преди 1 година
До 99 - Осраъгълнико ти къде го чу това предложение и какво точно предвижда то ако не е въображаемо? Още картинки? Да си нарежем още някакви ракети за по-голяма сигурност? Да съкратим още малко армията, че да сме още по-оперативно съвместими? Или да си КУПИМ пак нещо което не им трябва?
96
6
 
2
 
! Отговори
Българин преди 1 година
До 101 Ти точно не си спасил никой а зтаеш ри интересен факт че точно тези които спасяват българските евреи в последствие гнусните комунистически сфине ги обявяват за фашисти и ги застрелват.Толкова много българи над 30 хиляди е избила червената чума в Църгапия след 44га а вие простите *** им се кланата г з а си давате и окупаторски паметници им пазите.Аз съм Българин не руzка сфиня!
95
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Веели се украински и американски знамена.... значи са или продажници или украинци.
94
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украинци ли са протестирали?!
93
5
 
15
 
! Отговори
Равнопосавеност преди 1 година
До 95 - Защо си се писал българин? Българите не са нацисти - затова и сме спасили българските евреи защото не сме били нацисти, а сега с това се гордеят партиите подкрепящи неонацистите в Украйна! Тези които почитат Бандера и неонацисткия десен сектор запалили мирните протестиращи в Одеса и батальона Азов който се строяваше под знамена с нацистка символика.
92
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако почне война, тези ще избягат да протестират от чужбина. Платени от Боко продажници.
91
9
 
4
 
! Отговори
Политолог преди 1 година
До 96 Слушай сега има предложение от западните ни партньори да дадем съветските си боклу ци на Украйна да си ги ремонтира и да ги използва за защита от агресора а на България в замяна ще и модернизират армията най общо казано.Какво те ясно има освен фактът че ако си против това ти си против българският интерес.Тъпоъгълнико.
90
4
 
3
 
! Отговори
Бобо преди 1 година
Нравится не нравится Нато раширается:)))
89
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Държавата даде оръжие за 360 милиона на Украйна. Тези са пратени от Боко да протестират. Да заминават за Украйна на фронта. Политиката не е за глуппаци като тях. Ние не сме САЩ или Великобритания.
88
2
 
8
 
! Отговори
Равнопосавеност преди 1 година
Важно е да се уточни следното - едно е да се даде убежище на бягащи от войната, а съвсем друго е да ги оставим да ни се качат на главата! Ние вече видяхме до къде докараха тяхната държава и следва въпроса искаме ли и ние да вървим по техния път? САЩ печели - печели от това, че ни продава много повече и по-скъп газ, печели че ни продава картинки на самолети, ако Украйна спечели пак те ще са основните победители и затова е редно те да си водят тяхната война, а не ние. Чии да го търсим в Украйна?
87
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Протестиращите ще ги пратим в Украйна на фронта да помагат.
86
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изпратете генералите иФатмака в Бахмут на фронта! Генерал Боко, генерал Радев, генерал Янев, фелдмаршал Волен, райхсмаршал Шкембе войводата и фелдфебел Джамбазки на Източния фронт! Украйна има нужда от такива военни гении, които си унищожиха държавата и армията си без война!
85
7
 
6
 
! Отговори
Слава Украине преди 1 година
Тази гадна рузка слуга да си подава оставката
84
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Долу военнатаФатмашка диктатура! Да живее пряката демокрация и чичо Джо и Швейцарската конфедерация! Неутралитет за Чалгария! Управлявайте се като швейцарците директно от плояадите! Пълен неутралитет във войната!
83
5
 
5
 
! Отговори
РАНО Е! преди 1 година
Тия фантазьори как си представят импийчмънт на Радев преди да е изгорял Кремъл! Абсурд.
82
3
 
5
 
! Отговори
ГжегошБженчешчикевич преди 1 година
Пинчерите, кяв кяв, хайде пак ме изтрийте! ***!
81
4
 
16
 
! Отговори
Равнопосавеност преди 1 година
Шепа хора, украинци и както се вижда има и с американски знамена искат нещо си! Президента е избран законно от доста повече от 50 човека. Всяка политическа формация включително и най-малката може да изкара 50 човека на улицата. Има и посолства и НПО-та захлебили добре които също могат да съберат 50 човека. Импийчмънт в българския език няма! Ходете го искайте там където ви научиха тази думичка! А президента не е извършил нищо незаконно за разлика от Кики *** който трябва да бъде съден!
80
8
 
13
 
! Отговори
Иессс преди 1 година
Чанти с пари от краварника и падат правителства .всичко е ясно вече какви ги вършат американските терористи.
79
4
 
5
 
! Отговори
Ил Парапето бе Косма преди 1 година
Ако им е чиста святата, няма дадопускат укроиди далаят с/у нашата държава и администрация.По е интересно че отговорът беше в стил "защо да се ваксинираме когато няма Ковид" Смелата и мъжественна борба наДиков с/у Президента надхвърли всякакви надзаконни изяви.Диков нарече президента на няколко пъти вепизодното си предаване "мишле". Всъщото време сехвали че той бил направил преди 3 години Радев да бъде избран.Той направи повече от нужното и ПъПърите да седнат в Парлемента и завират под парата
78
13
 
9
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Украинците и така се справят чудесно с окупаторите! Почти всеки ден изпращат от 800-1000 товара Груз 200 , обратно където им е мястото! Като гледам, военно-престъпникът е на път за нова мобилизация , въпреки че старата още не е отменена! Така че нашите копейки да не губят време! Дори и "Готвачът"събира всякая сво'лочь, за пушечно месо! Ще им се отвори парашута!