Карикатурист: Отговорността е на политиците

Призова за диалог
11 апр 2023 23:12, Росен Стойчев
7
Карикатурист: Отговорността е на политиците

И най-търпеливите ще загубят търпение след петите-шестите поред избори за две години. Това не е по силите на никой народ, но шоуто си е шоу. Tова заяви карикатуристът Ивайло Нинов пред Bulgaria ON AIR.

Творецът беше един от интелектуалците, които подписаха позиция до политическите партии с искане да бъде съставен редовен кабинет.

Още по темата

"Каквото можеха да направят обществените лица и фигури - го направиха. Топката е в полето на политиците. Отговорността е тяхна. В политиката трябва да има най-малко диалог и култура", подчерта той.

Според него "голяма част от политиците са дошли от улицата, влезли са парламента със скъпите костюми, обаче улицата си е останала в тях".

"България образно казано се превръща в една огризка. В момента има пълна свобода на какво ли не в обществото. Едно време имаше цензура, която днес липсва. Отсъстващите критерии в областта на обществените изяви обаче също не е най-доброто нещо", смята гостът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
А тоя преди 1 година
Устата може да е външен министър където македонците го заплашват че ше го ши брат хаха
5
1
 
2
 
! Отговори
Време е преди 1 година
Азис да ни стане министър прецидател
4
1
 
2
 
! Отговори
Петя преди 1 година
Хайде бе,а на тия дето гласуват отговорността е викаш ич.Е то затова сме на тоя хал.Всичко безотговорно правиме,и след това плюеме,и все друг ни е виновен и ние никога.Без умна работа
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
'Цензура' е страшна дума. Дано никога да няма цензура. 'Култура' е друго. Върви ръка за ръка с думата 'мозък', която обаче доста варира в обществото.
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Който можа, избяга. Останалите ще трябва да свикват с падението в държавата.
1
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украинците си избраха само един клоун Зеленски и той съвсем го унищожи, а вие си избрахте цял цирк клоуни, шоумени, рапъри, чалгари, смешници и карикатуристи да ви вкарат във войната между шамарите. Нема такъв народ.