Гечев: Да видим приоритетите пред България

Важно е да има реално правителство
8 май 2023 21:35, Росен Стойчев
26
Гечев: Да видим приоритетите пред България

"Първото, което трябва да се направи, е това, което препоръчахме от БСП. Най-важно е този кабинет какво ще прави, да видим и кои са приоритетите пред България, които ще гарантират спокойствие за българските семейства. Второ - какво правим със съдебната система? - Искаме да чуем от ГЕРБ.

Още по темата
Делението, което се наслагва - между експертен и политически кабинет, за Европа и не само за нея, противоречи на здравия разум", каза депутатът от БСП проф. Румен Гечев в студиото на Bulgaria ON AIR.

Той коментира и срещата с ГЕРБ. "Разменихме мнения по състоянието на бюджета и мерките, които трябва да бъдат взети, но те не бяха подготвени за тази среща. Вместо тяхната програма, те ни изпратиха програмата на партията на "Продължаваме промяната", допълни той.

Гечев сподели, че БСП не е очаквала такова "несериозно отношение от страна на ГЕРБ-СДС".

"Трябва да се избере правителство, което ще може да реализира целите. Предварително заявяване на срокове от 3 месеца или 6 месеца няма да звучи добре за хората, които ще се наемат с реализацията на програмата. По никакъв начин няма да подкрепяме правителство на ГЕРБ при различни виждания", изрази позиция депутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Един от приоритетите е да те държим далеч от икономическата политика на държавата.През 96-та видяхме колко можеш.
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
наи важното 1 страната трябва най скоро време да ви тегли един шут .2всичк и партии да се махнет от бг лишаване от гражданство конфексуване на имота му 3.за всички продажни и които лъжат депутати в топло да им се топят мозъците да не мислят за кражби ппродажби и лъжи да могат българите да си живеят спокоино
16
0
 
7
 
! Отговори
Гечев, първото преди 1 година
И най важното, което трябва да се направи е закон за лустрацията. Второ. Да се конфискува имуществото на всички забогатяли от бандитската приватизация в полза на държавата. Другото само ще се подреди. Никакъв достъп на комунисти до властта. Включително и на тези ОТ ГЕРБ, ПП, ДБ!!!
15
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гечев бе икономическият гуру на Жан Виденов и ни докара до хиперинфлация и 3000 лева за един долар. Този индивид инеговата пратия трява да стоят поне 100 години далеч от властта. Тя не е място за откровено безумни хора.
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименАми изпълнявали са плана съставен от чужденци Ран Ът, който е бил препоръчителен, дори не и задължителен, но са се престарали от страх партийците, за да не ги убият и след това станаха най-големите антикомунисти и работиха за чужди интереси и ограбиха всичко построено през социализма забогатявайки, но плюеха социализма, което е ирония, а се говори, че Луканов е бил човек на три чужди служби, а не е служил на българските служби. Скот Ритер пък директно каза, че България е колония
13
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В годините на прехода ДС си раздаваха куфарчета с пари а народа беше на купонна система и магазините бяха празни. Не можеше да се види майка с количка по улиците. Хората бяха престанали да правят бебета. По улиците фучаха застрахователи в бмв и мерцедеси. Хората се страхуваха. ДС се погрижи за това. Те се грижеха за вас през комунизма и през изминалите 33 години на хаос. Ще се погрижат и занапред за вас и вашите деца. Разграбването продължава. Клептокрацията се е настанила трайно в БГ.
12
0
 
0
 
! Отговори
пришълецът преди 1 година
Секс с жени и висджийски сенки:)))
11
4
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
ама за какво "РЕАЛНО" правителство става въпрос?!...Сегашното какво е-"ИМАГИНЕРНО" ?!...СТИГА с тая МАНТРА !!!...Правителството Е ИЗПЪЛНИТЕЛ на решениета на НС!!!...Защо "депутатите" не си вършат работата да приемат закони,които правителството да изпълнява?!...Ще ви дам отговора:..-Защото за последните дванадесетина годиних едно ПРОПАДНАЛО лице-бивш бияч,шофер и пазвантин на мутрите,известно с прозвището "Боко Тиквата" УСПЯ да толкова да СВАЛИ нивото на "политиката и управлението",че ще е ЧУДО,а
10
1
 
23
 
! Отговори
пфффф преди 1 година
Уважаеми другарю професор по фалитите, вашите приоритети ги знаем и сме им сърбали попарата вече - долара 3000 лв., 17 банки фалирали, всичкото зърно изнесено, празни магазини, пенсия 2$ и заплата 4$.Айде мерси, тез приоритети вашите другарю Гечев не ги искаме втори път!
9
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Приоритетът на България е да излезе от ес и нато!
8
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нагъл,по-нагъл ,най-нагъл =Гечев.
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гечев ратай на Сорос ,занули България ,под чужда диктовка ,а ся се прави на социалист.
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Опериран от срам,като редица други,които разчитат на къса памет на българите.Помним и търпим,но като ни кипне ще има Белене за всички от сърце.
5
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре правят от ГЕРБ , че не приемат какво казва Гечев. Под неговото мъдро ръководство долара става 3 хиляди и банките фалират . Това вече го играхме през 1997 и понеже тогава му се размина сега си пробва късмета пак . Може пък и този път да му се размине , но все някога ще го обесят на площада
4
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Един от хората, заради, които България е бедна държава.
3
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Другарят 3 000 лева за долар.Рядко противна личност.
2
2
 
23
 
! Отговори
ФАКТ преди 1 година
НАЙ-МНОГО СЕ ГНУСЯ ОТ ПОЛИТИЦИ КАТО ТОЗИ
1
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Приоритетите са да станем провинция на Брюксел, без собствена валута, без собствени закони, с конституцив, която Н е върховен закон, защото всеки евробушамач е над нея. Общо взето подарена държава на световната олигархия.