Терзийски: Това не е правосъдие и трябва реформа

Трябва правосъдие
Обновена: 15 май 2023 15:19 | 15 май 2023 15:13, Росен Стойчев
28
Терзийски: Това не е правосъдие и трябва реформа
Снимка: БГНЕС

„Ситуацията е: „Ти си го избра, ти си го смени”. Това коментира в ефира на Нова Нюз народният представител от ПП-ДБ Йордан Терзийски по повод разменените твърдения между ГЕРБ-СДС и главния прокурор Иван Гешев.

Терзийски обясни, че за смяна на главния прокурор говорят от много време с притеснение и изтъкват, че има обвързаности, изпълняване на определени поръчки.

Още по темата
„Кой на кого се обадил, кой кого заплашил – това се случва в съдебната система. Това не е правосъдие, не е било правосъдие и ако не го реформираме, няма да е правосъдие”, заяви депутатът.

„Отдавна искаме съдебна реформа, а не само да сменим Иван Гешев с друг. Искаме правосъдие, работеща съдебна система”, допълни Терзийски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Стана ясно, че изборите са били манипулирани. Време е за избори.
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Хайде реформите да не се правят от предатели.
20
0
 
0
 
! Отговори
Реалист преди 11 месеца
До 12. Ха-ха-ха, аман от глу.пави наивници като теб. Нищо няма да се случи ако задържат Борисов и Пеевски. Освен че едва ли имат сериозни доказателства, тази държава няма оправяне ако ще всички политици да влязат в затвора. Проблемът е в ганььо.
19
2
 
2
 
! Отговори
Ганьо преди 11 месеца
Уф, трябвало реформа. Ами колко реформи направихме, кой ли не се смени да ни оправя и все доникъде. Кога най-после ще разберат, че проблемът е в матр'яла.
18
2
 
8
 
! Отговори
Morski преди 11 месеца
Терзийски, а какво стана с най-голямото нарушение в една държава- НАРУШЕНИЕТО НА КОНСТИТУЦИЯТА? В нормалните държави този е вече в затвора! А какво стана с един финансов министър и едни 9 милиарда за девет дни? А какво става с един длъжник на НАП най-нагло назначен за шеф на ..НАП ОТ ВАС?А какво стана с един министър,дето бастиса Български Пощи ,за да може да се облагодетелства неговата фирма? А какво стана с един енергиен министър сключил договори за милиарди без конкурси?Това ви е правсъдието!
17
2
 
4
 
! Отговори
пуйката на Холмс преди 11 месеца
Този много дела ли е водил или е преподава право някъде?Да не е някой академик в правото?
16
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
14 Гешев има една седмица, да повдигне обвиненията, които не повдигна.
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Сега ясно пролича, че ПП,ДБ искаха не смяната на Гешев, а овладяването на главна прокуратура.
14
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Общи приказки отново: бла- бла- бла! Само това умеете. Ти имаш ли конкретна представа от конкретните проблеми в правосъдието и конкретни предложения за справяне с тях, или си дъвчеш дъвката, която са ти предали предишните шутове от цирка?
13
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ПП,ДБ, нали искахте главата на Гешев, защо не се радвате? Явно, не смяната на Гешев, с което Киро просто започваше и завършваше деня, а да си сложат "свой човек" за главен прокурор бе целта.
12
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ако гешев стане сладкопойна чучулига настават тежки дни за герб Европрокуратурата ще се заинтерсува защо е бил заплашван главен прокурор от - ес
11
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Гешев не повдигна обвинение срещу президента за изнасяне на квалифицирана информация към чужда държава, срещу Кирил Петков за лъжа в декларацията за гражданство и за предоставяне на квалифицирана информация от цялата ни енергетика към офшорка с руско участие "Джеймкорп", както и за незаконния арест на Борисов. Срещу Лена Бориславова за изнасяне на секретна информация към "Бивол", спещу Демерджиев за подновените лични документи на Цветан Василев.
10
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Гешев, айде бе човек, покажи че имаш то.ки. Вкарай ги Борисов и Шиши в затвора имаш много, много доказателства.Да тръгне България напред и нагоре.
9
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Възможно ли е Гешев да се превърне в българската версия на Никола Гратиери и Лаура Кьовеши взети в едно? Това ще е нещо велико. Ако Гешев реши да го направи и смачка корумпираната мафия на ГЕРБ, ДПС и БСП, заставам зад него. Зад всеки, който работи срещу корупцията и срещу мафиотите, политически, обществени или каквито и
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Водят се някакви игри. Банкянският назначи геша, за да има чадър и позна, от благодарност главният не пипаше много-много гербавите за нищо. Сега пък дойде мара и веднага всички скочиха, че е права като му иска оставка. Според мен геша няма да проговори, иначе щеше да е принуден да се изповяда за това, как си затваряше очите и бездействаше.
7
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Всички почтени хора в България искаме оставката на Гешев откакто Борисов, Доган и Пеевски го направиха Главен прокурор, за да пази откраднатите им милиарди. И сега какво - махат Гешев, но Мафията пак ли ще е неподвластна на Закона? Това не е демокрация - това е путинизъм в чист вид.
6
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Борисов(ГЕРБ), Добрев(ГЕРБ), Горанов(ГЕРБ), Овраров(БСП), Гергов(БСП), Пеевски(ДПС), Данчо(ДПС) само една малка част от онези, които трябва да бъдат разследвани и осъдени.
5
3
 
1
 
! Отговори
до 7 преди 11 месеца
Това Севда ли ви го каза?
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Кога ще осъдят най големите престъпници които се крият единият в Дубай, а другият в Белград? Те са и ваши спонсори.
3
0
 
2
 
! Отговори
Бай Дрън преди 11 месеца
Да се забрани фейсбука на политици и прокурори, та да не си пишат:p Аз от бръщолевенията на тоя това разбрах. Реформа ще прави...ами реформа се прави, като им запушеш устата, отнемеш ефира, медиите и фейсбука и ги тикнеш в килия без интернет, облицована с олово, за да няма и обхват на мобилни мрежи.Така сенправи реформа. Иначе сменяш го и какво? Няма да разговаряте ли? Никой няма да му пише ли на пощата или да го подразни в медиите? Гллуппаци сте вие, ей...