"Възраждане" готови за нови избори

Това е един доста добре изигран театър, посочи Искра Михайлова
17 май 2023 21:01, Красимир Ангелов
31

"Една част от т.нар. две водещи коалиции назад във времето са управлявали заедно. Във втория кабинет на Борисов, двама от преговарящите са били там - Христо Иванов и Атанас Атанасов. Това е един доста добре изигран театър".  Това коментира депутатът от "Възраждане" Искра Михайлова в предаването Денят ON AIR.

По думите ѝ в момента спорът е за това как да се "разделят порциите, и кой е водещият".  

"Конфигурацията е една и съща, но всеки иска да бъде водещ. Нямат разлика в приоритетите. Тези хора нямат никакви скрупули да говорят едно и да правят друго", обясни Михайлова.

"Ние сме свидетели на физически разпад на няколко коалиции", заяви депутатката.

От "Възраждане" не са се обидили, че не са поканени за разговори от ГЕРБ за съставяне на правителство.  

"Еврочиновник не ни е поканил на разговори - няма как да се обидим от такова нещо", каза депутатът от "Възраждане".  По думите ѝ партията, която представлява, е единствената, която увеличава електоралната си подкрепа.  

"България може да върви напред от избори на избори, докато "Възраждане" достигне до такова ниво, че да определя дневния ред", обясни Искра Михайлова пред Bulgaria ON AIR.  

Според Михайлова случващото се в съдебната система е "сценарий" и "групички в момента не могат да си намерят мястото и пътя, защото просто се рушат".  

"Ние растем главоломно", допълни тя, коментирайки подкрепата за партията.  

Гледайте целия разговор във видеото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Няма по *** народ на Балканите и в Европа от нашият.Гласуваме за една сбирщина от кол и въже,които са омагьосали най простата прослойка от народа ни и трупат пари,богатеят пред очитени,а ние лапаме мухите и се чудим как да свържем двата края...
20
0
 
1
 
! Отговори
Тази казва в изказът преди 11 месеца
си,че в"двете коалиции няма единомислие"???Какво означава това ??? Българинът сеща ли се,че за да няма единомислие има СВОБОДНО,НЕЗАВИСИМО и ДЕМОКРАТИЧНО мислене,а какво означава ЕДИНОМИСЛИЕ - КОМУНИЗЪМ, ТОТАЛИТАРИЗЪМ и ДИКТАТУРА ! Какво иска Възраждане ясно се разбира само от този коментар на тази госпожа - ЗАВИСИМОСТ ОТ ЕДИН ЧОВЕК ОТ ТОВА КАКВО ТОЙ МИСЛИ ТОВА КОЕТО ОЗНАЧАВА И ДУМАТА ЕДИНОМИСЛИЕ !
19
0
 
1
 
! Отговори
Само да попитам преди 11 месеца
ей така за да предизвикам размисъл,някой знае ли тази какво притежаваше като имоти преди да стане депутат и днес след като се "захрани" със субсидии които главният"мозък"на тази шайка"обеща да върне,а накой знае ли същата тази възрожденска дама колко пъти преди депутатстването си е напускала България в посока Майорка и Сардиния ? Ако някой ми отговори ще го приема за честен и почтен симпатизант на шарлатанинът Копейкин който говори винаги това което иска да чуе"чичо"от Глупаково !
18
0
 
1
 
! Отговори
Емигрант преди 11 месеца
Ние българите не сме умни!Неразбираемо е как емигрирали българи гласуват за шайката на Копейкин,който иска да извади България от ЕС,което означава ВИЗИ дори до Румъния?Как емигрант тогава ще се върне"на гости"свободно,как обикновен"забогатял"от политиката на Копейкин българин свободно ще мине границата за екскурзия,как след като напуснем ЕС и НАТО няма да изпаднем в ИЗОЛАЦИЯ и кой ще ни брани границите,как след като сега сме СВОБОДНИ ще заживеем отново в КОНЦЛАГЕР,ще имаме ли пари за ВИЗИ.....
17
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тази партия с хубаво име и с лидер историк проявява учудваща индиферентност и лидерът й чака поредните избори и балонът да се пълни за съжаление с "въздух". Стрина Корни пое твърд курс да ликвидира БСП, започваки с елита и малкото умни хора в БСП и до края на годината ще изпълни задачата. Така че на Костя К. му остава да прибира отказващия се от сърпа и *** електорат. Възраждане сетне няма откъде да прибира хора, те ще се отвратят и от тая партия и тя ще последва участта на ИТН и БСП.
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Партийните централи усилено изкупиха пясъка.За да има какво да хвърлят в очите на хората.Човек сега никъде не може и за една саксия пясък да намери!
15
8
 
3
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 11 месеца
ХАХАХАХАХАХА ТЕЗИ МНОГО СИ ПОВЕРВАХА МАМАМАМАЛЕЕЕЕЕ
14
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Готови зa избopи нe oзнaчaвa, чe rи иckaт! Heзaвиcимo, чe oщe щe вgиrнaт npoцeнтa...
13
5
 
7
 
! Отговори
Не съм сигурен преди 11 месеца
дали могат да свият още проценти от БСП а те на предните избори само от там можаха да вземат
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Повечето старозагорски знаят тази ужасно проста кифла, която изведнъж се помисли за голям политик. Направи "кариера" с викане по митинги и пърформанси по каква ли не тема. Важното е да се вдига шум и да се рекламира, не е важно за какво протестира. Сега кацна във Възраждане, преди дереше гърло за доста други партии
11
4
 
7
 
! Отговори
Кулу преди 11 месеца
Каде са тръгнали тези смешници и кукловоди.....и най смешното е че има много хора ,които гласуват НА ПУК на политиката КОЯТО ОСАКАТИ БЪЛГАРИЯ !!!
10
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Копейката иска нови избори,за да може да взима субсидия за нова къща,че тази вече му е малка.
9
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Янко Шумкария до шия ама няма да стане, съветските лъйняяяя само в нужника!
8
11
 
7
 
! Отговори
Public enemies преди 11 месеца
Единствената партия от челните която ще печели избиратели и напредва в позиции при нови избори е Възраждане, но са сами и нови избори по никакъв начин няма да променят много картината в момента.
7
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тая що не върви намайната си!Ей народът му писна вече.
6
18
 
11
 
! Отговори
Коалиция има преди 11 месеца
ПП и ВЪЗРАЖДАНЕ....... Двете ръце на Путин...... Червеното знаме роди ги...
5
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Готови сте за Карлуково.
4
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тази нали беше някаква телефонистка?
3
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Няма ли да опитат правителство с третия мандат?
2
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Боже как се паднаха такива негодници в тов парламент ??С 30 депутата не подкрепят никой ,щяли да управляват сами .Трагедия