Симов с надежда - кабинетът на Габриел да не мине

Грешката на Борисов е, че предложи партиен премиер
20 май 2023 10:20, Стела Стоянова
32
Симов с надежда - кабинетът на Габриел да не мине
Снимка БГНЕС

"БСП още от април 2021 година, когато бяха първите избори след епохата Бойко Борисов, сме за това да има редовно управление с конкретна програма, която да реши проблемите които се натрупват и виждаме, че те са станало огромни. И заради това нашата принципна позиция е била - участваме в разговори, за да видим какво е възможно да се постигне като управление". Това заяви в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ Александър Симов от БСП.

"Особено сега, след последните избори беше ясно, че само през диалога и само през създаването и само през създаването на някакво експертно правителство може да се решат някои проблеми преди да отидем на нови избори", каза Симов.

"И заради това започнахме участието си в разговорите. Не сме се договаряли за постове, не сме се договаряли за позиции. Искахме да говорим за политика. Само че срещу БСП излязоха партии, обсебени да надцакат една друга себе си. Голямата грешка на Бойко Борисов е, че извади партиен премиер. В тази ситуация подходът трябваше да бъде съвършено различен. Сядат партиите, които искат да говорят, виждат кои са общите полета и тогава се посочва някаква експертна фигура и да кажем се слага мандат на това правителство", добави той.

"Нищо не е било наред, нищо не е било договорено. Минаваха анализатор след анализатор, които казваха - Бойко Борисов вече няма грешен ход. Всички ще му се молят да участват в управление с него. Е не, не е така", каза Симов.

"Аз се надявам правителството на Мария Габриел да не мине. То е порочно заченато, сбъркано е в самото начало", добави Симов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Бaнкянcкия освен да заплашва, знае и да кpaде.
27
1
 
2
 
! Отговори
Ганди преди 11 месеца
Тоя е един от *** на Кори тротинетката,грешка на природата
26
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Vsi4ki normalni valgari ne iskat gabriel i pravitelstvo na gerb sds dps i 4algadjiite sa dps vinagi sa podarjali gerb nali sa milizioneri milioneri ot bkp vremena ta do sega vse edni i saschti ne puskat kokala bozi otivai si v barzelona ili usa pri parvata jena da si po4ivasch stiga,si se trepal imasch mn pari sa oschte 200 jivota vsimainzeza seksa i v garzia halkidiki pomagal si na vs grosni mutresi
25
1
 
3
 
! Отговори
Deutschland преди 11 месеца
Ясно се очертаха руско/олигархичните партии бсп копейкин пп/дб И тези които защитават българския интерес. Герб дпс Итн . Въпреки масираната пропаганда чрез купени медии повече от 2 години. Фактите са на лице. Получи се разделителна линия между тези партии.И всеки отиде там където му е мястото. Сега вече започва истинската борба за българия.
24
0
 
4
 
! Отговори
до №21 преди 11 месеца
До Анонимен""Не,това момче е от "новите".Затова няма как да е комунист.Той просто е заблудена овчица.Да се нареди на масата и да папка.Това е.Защо нямат членска маса и са една шепа хора в БСП?Ами няма места на масата.Днес всички гравитиращи около партии са лапачи.
23
0
 
3
 
! Отговори
поет преди 11 месеца
симов , надежда всяка оставете .
22
1
 
4
 
! Отговори
Еръпшъна преди 11 месеца
Е, и какво ако не мине?Нови избори,но този път ще се състои дългоочакваното пренареждане.Герб ще станат наполовина от сега,БСП ще се борят да прескочат летвата.ПП ще изчезнат като Слави.Симов,това се очаква да стане.Огромна грешка беше Симов,че влязохте с шарлатаните в коалиция.А това се помни.Топите се като пролетен сняг.Биологичния фактор е неумолим.Ще Ви остане само пощенската кутия за спомен.
21
0
 
6
 
! Отговори
хахаха преди 11 месеца
единствената надежда на бсп е на следващите избори да не изпаднат от класацията щото отиват при мая кюстендилска :)
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Този ком-адвокат върти, сучи соц комунистите изкарва ангели небесни! Само дет' всичката каша у БГ е точно техният полит-инженеринг с давност вече 33 години! Помни се как си уреждаха със закони далаверите!
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Нинова изгони мисионерите от БСП И ТЕ СЕГА СА С РАДЕВ!
18
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ттоя кой е за пръв път го чувам да не е от някой експертите от сичко разбиращи
17
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Симов по-добре да каже за най-новия успех на БСП - влизането в списъка на НАП за ГОЛЕМИ ДЛЪЖНИЦИ за неплатени данъци. Как искат да я управляват тая държава като не си плащат данъците
16
0
 
0
 
! Отговори
Враца баце преди 11 месеца
До Строител 10: Не така, другарю! Изобщо не си прав - другарката не е ***, а Ботоксова!!
15
1
 
2
 
! Отговори
БСП са гадове преди 11 месеца
И защо?
14
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Просто хора, прости. Искат само да лапат
13
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Надеждата на 23 -мата им депутати умира последна:)))))))))))). Дори да се съберат с ПП и ИТН- общо нямат и 100 гласа. Айде сега да видим математиката как ще работи:))))))))))))
12
0
 
11
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 11 месеца
Каква е разликата в позицията на комунистите от бсп: при непартийният кандидат за мин.председател Габровски и партийният Габриел,или все си поставят въпроса: защо си без шапка и защо си с шапка.На комунистите все нещо им е криво и за това безвъзвратното им топене е очевидно.
11
3
 
13
 
! Отговори
баба мара преди 11 месеца
заради такива като тебе фалира смешната ви телевизия само прос-то-тииръсехте неподходящи водещи гости въпроси и резултатът не закъсня
10
2
 
12
 
! Отговори
Строител преди 11 месеца
И аз имам една надежда, бспто на следващите избори да не мине 3%. Кой знае, така както са тръгнали когато да не влязат в парламента. Cлaнuнoвa вече напълно срина тая партия с нейният егоцентризъм, нископаднала женица.
9
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Е да, щото Денков не е партиен кандидат за премиер.