Атанас Атанасов: Борисов да избере на коя страна застава

България има крещяща нужда от редовно правителство, заяви той
27 май 2023 22:30, Красимир Ангелов
198
Атанас Атанасов: Борисов да избере на коя страна застава
Снимка: БГНЕС

"България има крещяща нужда от редовно правителство. Правителство, доминирано от реформаторски, евроатлантически сили“. Това написа в профила си във Facebook съпредседателят на "Демократична България" (ДБ) и председател на Демократи за силна България Атанас Атанасов.

Още по темата
Кой има интерес това да не се случи, попита той.

"Във вътрешнополитически план това са сили, които искат да продължи управлението на безконтролната служебна власт.

Във външнополитически план тези заинтересовани властови центрове обслужват интересите на Русия в агресията ѝ срещу Украйна, като поддържат образа на България на “Троянски кон” в НАТО и ЕС", продължава той и завършва:

"Борисов трябва да избере на коя страна застава".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
22
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Засега само Борисов е на страната на народа и България, докато вие интригантствате за министерски постове!!!
124
19
 
20
 
! Отговори
э преди 10 месеца
С дейстията си за 15 г.,мутрата от банкя отдавна и избрал затвора за своя страна в живота.Но бълни мозъци,които гласуват за този престъпник,все още му дават сила да се ежи на хората.
123
1
 
25
 
! Отговори
Стар човек преди 10 месеца
Този стар кадър ,прокурор от онези мрачни времена на тоталитарният режим,пребоядисал се ДС агент като Рашков и Радулов иска и днес да,, командва парада".Ние старите помним коя страна избрахте вие и какво причинихте на собственият си народ,а сега си мислите че като е минало толкова време не помним золумите на любимата ви ДС......Колко души си изгорил ти ,***!!!......Помним,помним и написаното помни!!!
122
9
 
16
 
! Отговори
Кауня от Аскию преди 10 месеца
ППтата забравят че тиквуня със Сретан Йосич се пребори и с други негови бивши ортаци от мафията. Сега тия решили да го окаушат на стари години само щот така искали от "посолството". Много насериозно се взеха Киро и Асен. Първо да идат в посолството или направо в Лангли на един курс как се правят нещата с вътрешните преврати в банановите републики. И малко конспирация, стига само зуум.
121
12
 
11
 
! Отговори
софиянец преди 10 месеца
Той Борисов се определи още като погна руската завера в президенството и онзи веднага вдигна юмрука и подбуни народа ! А в цялата мътилка и хаос кадрите на ДС като теб,Рашков,Радулов и другите знайни и незвайни ченгета и Радев изпълняват заповедите на Русия ,а уж били ,,евроатлантици"
120
8
 
7
 
! Отговори
Ива преди 10 месеца
Ха,ха,ха Боко,Мутра,еднокнижник,*** ,и всички чакат Боко да оправи държавата ?!.Мошеническа работа на посредствените!
119
0
 
2
 
! Отговори
Мария преди 10 месеца
До 145 А бе ти си.много зле.Какви са тия картинки които ти се привиждат?!
118
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Прокуратурата не успя да намери Хари, Мата Хари. Неуловимата агентка, влизала, слагала, снимала, развявала грива из държавна резиденция и компрометирала министър-председател. Единственият свидетел за пачките и кюлчетата, или единственият виновник за компромата за самия министър-председател. Каква прокуратура е това? Смешна и циркаджийска. Всички са просто клоуни от цирка. Това са хора само за подигравка. Играят си на прокуратура.
117
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
с неподходящият Кирил Петков губите всичко.
116
5
 
16
 
! Отговори
Поли преди 10 месеца
Значи Танасе викаш ,Борисов да реши на коя страна е? А вие на коя страна сте бе Танасе?!Стоите на страни ,трайкате си гледате сеири.Танасе,ти си в политиката,много преди Борисов,още от 1990 г.а направи и ти нещо полезно за България, че до сега се занимаваш само с подслушвания и интриги,а поне веднъж си оправдай пачките които взимаш всеки месец,не забравяй,че това са нашите пари
115
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До къде го докарахме, ДБ да моли ГЕРБ за правителство
114
2
 
17
 
! Отговори
ЛГППДБ+ преди 10 месеца
Изредиха се да замазват всичките жужета. Обаче когато си произвел нещо голямо, зловонно и кафяво, не става със замазване, а трябва да пуснеш водата, и то няколко пъти. Време е да ви отмием със силна струя!
113
1
 
15
 
! Отговори
Калина преди 10 месеца
Делото за кюлчетата беше прекратено ,забележете без да бъде уведомен Борисов?!Е що така бе ?!За да не излязат на яве истинските сценаристи.Ей каква мръсотия се вихри в България
112
2
 
3
 
! Отговори
До 137 преди 10 месеца
Буквално оня ден го спряха, по времето на Радев, какви глупости говориш, дори и тук имаше новина.
111
5
 
21
 
! Отговори
До 135 преди 10 месеца
Делото за кюлчетата беше прекратено, докато ДБ и ПП бяха на власт. Имаха достатъчно време да покажат, че имат желание за промяна, но вместо рова се съдружиха с мафията за да лапат и те. Не се и учудвам всички от ДБ са наследници на видни комунистически и ДС хора.
110
0
 
12
 
! Отговори
БАНко преди 10 месеца
МОГАТ ЛИ ДРЕБОСЪЦИТЕ И ДРЕБНИТЕ (КОЛКОТО ФЕНОВЕТЕ НА СЕЛСКИ ОТБОР ) ПАРТИЙКИ ДА ИЗНУДВАТ СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ????
109
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Какво се получи - делото за кюлчетата се оказва прекратено тихом- мълком, а накрая най- големите мафиоти и престъпници в държавата се оказват ПП/ДБ..защото били казали "едни реплики на тяно събиране " ала-бала...така и не разбрах къде е скандала. И хоп- според Йотова държавността била застрашена и тинтири минтири! Кого баламосва, сигурно електората на БСП или Възраждане, които скочиха първосигнално да наричат ПП държавни именници. Ок, ако ще махат старите ком. мутри, нека са изменници,!
108
9
 
11
 
! Отговори
Нане преди 10 месеца
Ако имам достъп, на тиквата бих му мушнал един девет милиметров само заради събитията от 2020 година.... ===)))
107
0
 
12
 
! Отговори
Тонката преди 10 месеца
Проблема е че вие всичките сте за ***.Искате за няколко сребарника да затриете даржавата
106
2
 
13
 
! Отговори
...! преди 10 месеца
Танасе , Танасе..., Борисов отдавна е избрал, а ти избрал ли си на коя страна да си? "Нямам забележки към Радев"...,такива ти бяха изцепките! И как ще имаш, като ако нямаше "ала,бяла", с Президента, нямаше да минете и 10%? А иначе с името на Борисов ставаш и лягаш! А после, що имало нужда от "пералня"? След твойта уста, всичко трябва да се изпере!