Атанас Атанасов: Борисов да избере на коя страна застава

България има крещяща нужда от редовно правителство, заяви той
27 май 2023 22:30, Красимир Ангелов
198
Атанас Атанасов: Борисов да избере на коя страна застава
Снимка: БГНЕС

"България има крещяща нужда от редовно правителство. Правителство, доминирано от реформаторски, евроатлантически сили“. Това написа в профила си във Facebook съпредседателят на "Демократична България" (ДБ) и председател на Демократи за силна България Атанас Атанасов.

Още по темата
Кой има интерес това да не се случи, попита той.

"Във вътрешнополитически план това са сили, които искат да продължи управлението на безконтролната служебна власт.

Във външнополитически план тези заинтересовани властови центрове обслужват интересите на Русия в агресията ѝ срещу Украйна, като поддържат образа на България на “Троянски кон” в НАТО и ЕС", продължава той и завършва:

"Борисов трябва да избере на коя страна застава".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тиквата е на неговата си страна готов е на всичко за да си спаси дЪто. Проблема е че всички останали са на стнарата на някое посолство, а не на страната на България.
104
0
 
4
 
! Отговори
Чалгарин дудаев преди 10 месеца
ПОЛИТИК ДО ПОЛИТИК ГЬСТА ГОРА.НЯМА КЬДЕ ДА СЕ ......
103
0
 
6
 
! Отговори
Нане преди 10 месеца
Ако тия топ идеоти съставят по някакъв начин правителство... Обявете топ гражданско неподчинение... Избягвайте да плащате данъци, които можете да не платите... ===)))
102
8
 
8
 
! Отговори
Бау преди 10 месеца
Той няма право на избор бе, бай Атанасов! От момента, в който на 18 години е влязъл в Партията и подписал Декларация за сътрудничество на ДС, мърдане няма! Стара любов не се изчегъртва! Вие бъдете стабилни, ако и да не ми допада воя ви срещу Русия! Но, тази мафиотска напластеност е крайно належащо да бъде озаптена! Едва ли! Виж каква мощ се изсипа срещу вас, а насреща сте вие, не толкова единни и самотни в океана от Гелове и Тошковци!
101
0
 
9
 
! Отговори
Борисов преди 10 месеца
Ще ми дават те наклон на къде да заставам и на коя страна да лягам. А деме клъвнал петела?
100
0
 
5
 
! Отговори
Нане преди 10 месеца
Ол инклузив беляне 2024....топ цени.... Почти за без пари... ===)))
99
4
 
15
 
! Отговори
Нане преди 10 месеца
Гнома иска ли гражданска война в България.... ===))) тука не ви минават юрохейските глупотевини...
98
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Атанасов да уточни за кой ден и кой час пита, на коя страна е Борисов. Утре ще му мине, ще размрази Брюкселската скумрия и ще я бутне пак на Промяната. Тази Брюкселска скумрия е обиколила много фризери и витрини за прясна риба.
97
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ПП дойдоха с лъжа и юристите на президента ги покриха,финансови измамници завършили в чужбина...погрешен избор на чужди посолства.а другите нашите си ги знаем.
96
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Атанасов, България вече няма нужда от пребоядисани комунисти като тебе дето сте викали слава на БКП, а после слава на НАТО.Нали щеше да разграждаш Борисовата държава, а сега го каниш да е с вас.Докъде стига омерзението от политиката с такива като тебе?
95
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Урсулата е наша. Ние с нея сме, като Мутрата с Путин, толкова сме близки. Харесваме се, аз и казвам "Оливия Нютън Джон", тя ми казва "Джон Траволта". Оливия, викам, ще стане ли нашата работа? Оливия вика: Аз съм вече станала готова да ми влизате в Шенген. Но за Еврозоната още не давам да ми влизате.
94
1
 
2
 
! Отговори
Bg izmet преди 10 месеца
ОТ СТРАНАТА НА ДЯВОЛИТЕ БЬЛГАРОУБИЙЦИ.
93
1
 
7
 
! Отговори
Майора преди 10 месеца
Има ли смисъл да сеговори нещо и да се даваакъл след като дворът ти е разграден и няма съгласи е мебду съседите! Жалко ген. Гном , това което сам си го направиш , никой друг не може да ти го направи!
92
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И това го казва прокурор от Разград по време на Живковският режим по време на възродителният процес. Пост достъпен единствено за най-верните синове на партията. Човек напуснал поста си веднага след свалянето на този режим и от тогава единственото, което е работа, която е имал е в политиката, пак на народна издръжка, но вече с повече облаги и привилегии. Е как да им повярваш?
91
0
 
5
 
! Отговори
План преди 10 месеца
Борисов вече избра. Ще се разбере и ДБ какво го лъжете, та все тях ги повтаря.
90
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Танасе, Бойко ви скрои шапките пак. Нали аркадаш
89
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ПП показаха пред всички, че царят е гол. Нямат и политически морал. Има рдна хубава чуждица: Ачкаканлък. Има и хубави български поговорки: не ми е удобно да ги цитирам тук. Кой ще ги погледне вече ПП, камо ли да гласува за тях. Аз от тях дори и на пазара *** да продават, няма да си купя, защото не им вярвам на качеството. И ДБ покрай тях отиват в миманса лъм БСП
88
0
 
3
 
! Отговори
Линда галопа преди 10 месеца
Как на коя?На своята естествено.
87
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Та затова добрите политици ще са ориентирани към ЕС, но ще търсят само инвестиции и и бизнес. А другото като идеология и политика, ще го отбиват и отлагат. Това е разумното. Бизнеса си е бизнес. А парите са в ЕС. Но не трябва да взимаме техните виждания. Така наречения модел държава на социалните помощи е соц. тъпня - ограбва кадърните за да раздава парите им. Че даже се гордеят, че.имало малка разлика в доходите. Демек чистач и професор да взимат еднакви пари било честно и справедливо.
86
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Проблемът на ЕС е, че усещането е че големите държави в него дърпат конците. А като обикновени граждани, никой не ни пита какво искаме. Политиците, които са за ЕС приемат, че всички избиратели доволни, че сме в ЕС са съгласни със всички политики и идеи на ЕС. А това не е вярно. За народа тук, смятам разумните хора виждаме само бизнес и пари. Не искаме чужди ценности, закони и учения. Искаме пари и свобода да живеем добре стях. Без ковид заключване, без насилствени ваксини и куп други неща.