Атанас Атанасов: Борисов да избере на коя страна застава

България има крещяща нужда от редовно правителство, заяви той
27 май 2023 22:30, Красимир Ангелов
198
Атанас Атанасов: Борисов да избере на коя страна застава
Снимка: БГНЕС

"България има крещяща нужда от редовно правителство. Правителство, доминирано от реформаторски, евроатлантически сили“. Това написа в профила си във Facebook съпредседателят на "Демократична България" (ДБ) и председател на Демократи за силна България Атанас Атанасов.

Още по темата
Кой има интерес това да не се случи, попита той.

"Във вътрешнополитически план това са сили, които искат да продължи управлението на безконтролната служебна власт.

Във външнополитически план тези заинтересовани властови центрове обслужват интересите на Русия в агресията ѝ срещу Украйна, като поддържат образа на България на “Троянски кон” в НАТО и ЕС", продължава той и завършва:

"Борисов трябва да избере на коя страна застава".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Герб може да крадат, но са като опитен овчар, който си развъжжда стадото и го гледа добре. ПП/ДБ са млад овчар лаком за голяма печалба, готов да изколи стадото за да продаде месото сега и да избяга. Т.е ГЕРБ са крали с години, имат си схема и могат да поддържат радтеж и стабилност. ПП/ДБ искат за година да се накрадат донасита и след тях погром. Другите партии обаче съвсем за нищо не стават: ДПС - турци, БСП/Възраждане - про-руски леваци/крадливи социалисти, ИТН - несполучлива имитация.
84
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Служебното правителство е некомпетентно, допусна инфлация много по-висока от тази в другите членове на ЕС, т.е е корумпирана и контролирано пт картелите. Грам не е пипнало сивата икономика, но мрънка, че парите не стигали. Ами как да стигат като *** ви фирмички не плащат данъци, пишат се на загуба и даже искат помощи от държавата? О, сетих се: защо не вдигнем данъка на обикновените хора, които си плащат? Например млади доста квалифицирани хора печелещи добре. Не са наши баджанаци...
83
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Без НАТО, Турция и Румъния могат да ни изнудват за земя. Отделно и Македония може да се опита да иска репарации за Втората световна. Без НАТО, щя трябва да се мъчим да се въоражим, но като няма тук кадърни хора, които да въртят бизнес или квалифицирана работа, ще остане само народ, който ще реве за необлагаем минимален доход. А после пари от никъде няма да могат да се съберат. А малкото събрано ще се открадне. Ще станем на гето.
82
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"България има крещяща нужда от редовно правителство. Правителство, доминирано от реформаторски, евроатлантически сили.------------------------От изказването му по-скоро оставам с впечатлението, че този тип изпитва крещяща нужда да доминира в политиката, а необходимостта от съставяне на редовно правителство е само инструмент за постигане на целите му. Какво мисли посолството му по въпроса?
81
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Без ЕС няма как да правим бизнес, всичките стоки ще имат мито към тях и пак ще стане труден вносът/износът. Много чужди фирми ще се изтеглят. А в процеса на излизане докато има време и малкото кадърни хора, особено младите ще се изнесат докато могат и после ще получат гражданство от друга държава. Т.е тук ще останат само хора чакащи хранилка. Без проверките от ЕС, всички държавни пари ще се крадат(сега едва ли крадат повече от 30-45%). С какво ще мотивирате младите да останат?
80
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Да, има разлика: комунистите са шайка завистливи крадци, искащи да избият интелигенцията, която им пречи и да заграбят всичко. А ако остане някой мислещ да го пратят в лагери. След това партийните членове ще си поделят къщи, пари, вили и др. А народа духа супата. Русофилите са 2 типа: д.ебили милеещи за тоталитарния соц. от едно време защото за всички е било еднакво скапано и е нямало развитие за кадърните хора и платени русофили. Комунистите и русофилите са еднакво вредни.
79
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Гроб е ОПГ, а не партия! Главатарите и трябва да бъдат разчекнати между четири коня, а членовете и да бъдат бити и влачени за косите голи и оваляни в катран и перушина по главните улици на градовете!
78
8
 
4
 
! Отговори
За Герб съм преди 10 месеца
Герб ще търпят негативи ако са в коалиция с ппдб след случилото се . Но правителство между двете евроатлантически партии трябва да има . Дори програмите им са почти еднакви . Герб могат да променят контрола на нещата и да контролират ПпДб . А всички компроментирани от ппдб трябва да се дръпнат .Не може някакви 13 % от избирателите да тласкат страната към Руско влияние
77
0
 
9
 
! Отговори
Ганди преди 10 месеца
Тоя дърт кому мистически *** зе венк е голям сме шник. Кой си ти та ще поставяш ултиматуми бе ке леш?
76
1
 
2
 
! Отговори
Българин преди 10 месеца
До Българин Aнти-комунист и русофоб не е едно и също!! Ясно колко ги разбираш нещата.. и да, пич съм!
75
8
 
5
 
! Отговори
Юнак Балкански преди 10 месеца
България има нужда от правителство, но няма с кого да се създаде такова.Популистки партии като Възраждане, ИТН, ПП-ДБ и дори БСП не стават за нищо. БСП трябва да се промени и да престане да подражава на Възраждане с про руското и Путинско дирижиране.И кой остана тогава? Само ГЕРБ и ДПС. Да ама те нямат достатъчно гласове.Тоест идват нови избори които няма да донесат нищо хубаво. За толкова години гражданите не разбраха, че докато не променят самосъзнанието си, само за популисти ще гласуват.
74
1
 
9
 
! Отговори
Нещо умно преди 10 месеца
от Бай Гном? Старческа носталгия по теменужките от Драгаевци..
73
0
 
10
 
! Отговори
Бай Танас преди 10 месеца
е дементирал
72
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Коалиция ала бала. Така се бяха размечтали, а сега мълчат като нас.
71
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не виждам какво толкова е доказал Борисов. Противниците му направиха подарък, като сами се затриха от вродена глупост. А може би и да не е случайна грешка - все пак те бяха пробутани в политиката от Радев.
70
8
 
1
 
! Отговори
Сата НАТО преди 10 месеца
Да не забравяме, че ГЕРБ и жълто-паветниците бяха на една и съща страна на барикадата, по време на "пандемията". И едните, и другите, се надпреварваха да се маскират и да се подиграват на трезвомислещите. А после и едните, и другите, подкрепиха медицинския фашизъм и затварянията. Така че те са си фашисти по манталитет и е логично да се вземат. И после да продължат с издевателствата...
69
5
 
12
 
! Отговори
Българин преди 10 месеца
И колкото и останалите колеги коментиращи да плюете по Борисов, се доказа безспорно, че всички останали политици само могат да му дишат прахта. И докато не се появи по-голям от него и ГЕРБ, няма да спрат да печелят избори. А мухи като ппдб днес ги има, утре не.
68
2
 
5
 
! Отговори
Българин преди 10 месеца
Някакъв адаш със същото име си е въобразил, че пиша в полза на Възраждане. По-голям антикомунист и русофоб от мен няма, пич. Ако си следил темите за войната, би трябвало да знаеш. Но това не променя тоталното оси ране, което си спретнаха новобранците от ппдб.
67
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Капанът за мишки на Борисов щракна не бих се изненадал, ако е платил на Руди гела.
66
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тези ще трябва да изпълняват нарежданията, иначе Борисов ще инициира избори и отичат вканала ПП-доносническа България.