Петков: Опитите да се провокира хаос няма да ни попречат

България има нужда от стабилно правителство, написа още той
28 май 2023 20:00, Нели Христова
172
Петков: Опитите да се провокира хаос няма да ни попречат
Снимка: БГНЕС

"Опитите да се провокира хаос в институциите чрез нерегламентирани записи на политически срещи няма да ни попречат."

Това пише лидерът на "Продължаваме промяната" Кирил Петков в публикация в Twitter.

"България се нуждае от стабилно проевропейско правителство, което да работи за приемане в Шенген, в еврозоната и за истинска съдебна реформа, която да противодейства на про-руската намеса".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До 136....И какъв по точно скандал е направил Асен Василев.Скандал ли е да наречеш корумпирано и неблагонадеждно сегашното управление на службите в БГ.От кога стана скандал, да наречеш нещата с истинските им имена.Това ли прави Асен Василев ,,скандален".За такива като вас , Гербаджии , скандално е да казваш истината ли .А кога лъжите това нормално ли е.
117
3
 
3
 
! Отговори
ББ преди 11 месеца
До Анонименментор...май е ментор на..бАрисов...путин им нареди да се обединят!!не са важни Българите са важни според ПП-ДБ,да заявят как искат да живеят!къде да пътуват и с кого да работят!ПП-ДБ това ги интересува...и Българите е време да изразят мнението си!жълтините и отклоняването на вниманието по руски на хората не е важно!
116
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Без да оттеглите скандалозни политически лица като Асен Вадилев от проектокабинета си ще провалите мандата и ще предадете отново властта на вашия ментор Радев.А може би това е и целта ви.
115
1
 
1
 
! Отговори
ББ преди 11 месеца
До Заглавие отте са коалиция,мафия,работщите за не позволяването на прозападно правителство,от 30 г България е превзета от руски партий като дпс,гроб,бсп и създаваните от тях "патриотични"като атака,***,те са умели в манипулацийте,имат агенти навсякъде,владеят медийте,съдебните,здравните,образователните,бизнес,работни места,САЩ много подценява КГБ!!!ссср е заложил толкова много...с цел възкръсването си!решително и крайно...или имаме проблем!!!
114
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
***, но упорити !Без да оттеглите скандални политически кица като Асен Вадилев и Даниел Лорер от проектоксбинета си ще предадете отново властта на вашия ментор Радве.А може би това е и целта ви.
113
5
 
3
 
! Отговори
ББ преди 11 месеца
Може да бъдете сигурни,че агентите на раша и мафията им политическата ще си получат заслуженото!няма и няма да има опция...ссср на умряло ченге на кгб като путин опитващ се да съживи...мървец!!!опозори народите на русия!това направи,китай и те с алчноста им за лидерство се вкараха в тази глупост!а кога Справедливост за Света ни...Китай???
112
12
 
8
 
! Отговори
Заглавие от преди 11 месеца
чуждата преса: "Президентът Радев предприема стъпки за ограничаване на възможността за сформиране на прозападно правителство "____________,Ето кой е истинският държавен изменник, саботьор! И ако това не буди у никого тревога и даже безнадеждност, значи българите си заслужават съдбата цял живот да са подчинени на руския окупатор.
111
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Няма да се провокира хаос, а направо ще Ви изгоним за Канада. Предатели.Ние гласувахме за вас, а вие ни измамихте и ще ви изгоним,махнем.Има как!!!
110
7
 
4
 
! Отговори
Еххх преди 11 месеца
Как президента ще даде мандата на американците .Направят ли правителство България ще е във война с Русия .
109
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Кирчо трябва да бъде освидетелстван. Той не е виновен и не може да носи отговорност за думите си. Същото важи и за всички които го избраха и продължават да го подкрепят.
108
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Срам ме е че съм гласувал за този плазмодии. Ако бяхме нормална демократична държава този, заедно с другите предатели отдавна щяха да са в ареста, а не да правят правителства.
107
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Всичко, от което се нуждае България не сте вие!!! Много американско е да се хвалиш с наглостта си, но нито си американец, нито си в Америка. Благодаря не е за продан, нито за разграбване. Един лъжец остава за цял живот лъжец, както и предателя, който (под)купи в предишния парламент. Киро, ти си срам и позор идеята политик, ти си живото въплъщение на днешния Андрешко, на инфантилното от бай ***, типичния маскара, юдата на България.
106
4
 
5
 
! Отговори
Годишните времена преди 11 месеца
Киро като го слушам и всеки път се сещам за стария виц, че петте врага на комунизма са световния империализъм и четирите сезона. Ама то Путин, то Русия, то ДПС, то Възраждане, то Гешев, то дълбоката държава. Добре, че се коалираха с ГЕРБ, че поне да махнем Бойко от списъка. Започвам да си мисля, че целта на голямото изпиране е да ни залипсва Бокича, на фона на тези недоразумения. Аман...
105
1
 
9
 
! Отговори
Щерю преди 11 месеца
Във вътрешните си съвещания ПП-ДБ дори и да вземат да разстрелят няколко души - няма да изпитват угризения на съвестта. Идеално са придобили лицемерния дух на юдейските си господари! И Добрия Господ-Бог да разпънат - нищо няма да им трепне отвътре. Нечестиви хора с изгоряла човечност...
104
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Освен тези в Парламента около теб други има ли?! Мислиш ли,че може да минеш бариерата вече, ако сега има избори? Затова не ги искаш.
103
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Този плаши ли ни?
102
1
 
10
 
! Отговори
Ха ха преди 11 месеца
Абе къде е Кирчо, техните го търсят да го бият. Иначе май се е изнесъл в Братислава където е Урси, за да се извинява, че е намесил името и.
101
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
О, това е само началото. Ще започне да заеква като види записите от квартирата с парапета отвътре, а за пиците с кристали казват, че записите са в прокуратурата отдавна.
100
3
 
15
 
! Отговори
Ехо преди 11 месеца
Срам ме е, че имам такъв сънародник ! Срам ме е!!!Каква Русия бе? Кой купи американски скъпи самолети, скъпа газ от САЩ, сменяте с американско негодно гориво в АЕЦ? Искат ние безплатно да дадем оръжия на Украйна, да ни мразят руснаците и после пак от американците да купуваме скъпо. Махайте се , чухме записите. Лъснахте какви сте!И какво сричаш срещу Русия бе?
99
2
 
13
 
! Отговори
Гражданин преди 11 месеца
Не само че записът ще ви попречи, той про100 ви изчегърта.