Нинова след боя в НС: Разруха, дъно и падение

БСП останала единствената партия, а не сбирщина или ГМО
145
Нинова след боя в НС: Разруха, дъно и падение
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова разграничи социалистите от случващото се в парламента и физическите сблъсъци, до които се стигна днес.

"Две кохорти взаимно се обвиниха в национално предателство. Едните, т. нар. евроатлантици бяха обвинени за служба на чужди посолства. Те от своя страна обвиниха другите в Путинизъм, слуги на Путин, защитници на интересите на Русия. Плюха се буквално, чупиха си очила, късаха си ризи. Наричаха се джендъри срещу фашисти. Стигна се до екстремизма на „Възраждане“ да искат нахлуване в Народното събрание и да говорят за преврат и контрапреврат. Видяхме разруха, дъно и падение. Ние не сме част от това", посочи Нинова.

Тя настоя, че иска да разграничи БСП от това, което се случва в НС.

Още по темата
"Не искаме да ни слагате по един знаменател", отсече червената шефка.

"БСП остана единствената партия, българска, която не се кланя на никого и взима решенията си за национализация интерес. Социалистическа, единствената, която се бори с неравенствата и партия, а не сбирщина или ГМО, което е пуснато на политическото поле само да руши", скочи тя.

По думите й в момент, когато България има нужда от стабилност, а хората от сигурност, това което се случва в НС е разруха, дъно и падение.

"Само ние от БСП не сме част от това. Най- хубавото нещо в политиката е да си независим, за да може да взимаш свободно решения и ние от БСП не се кланяме нито на едното, нито на другото посолство и заради това предлагаме третият път на развитите и това е пътят на българския национален интерес. Предлагаме мъже и жени, които могат да казват „Не“, когато е засегнат българския национален интерес. Уверявам ви, че националният интерес може да бъде защитен стига да има отговорни политици", каза Нинова.

"В този екстремизъм, алчност за власт, договорки с мафията за правителство на всяка цена, на омертата, за спасяването на Борисов не се чу нито дума с грижа за хората. БСП сме единствената, която в тези размирни седмици не само постави въпроса с грижа за хората, а свърши работа, но нашите закони за безплатни лекарства, за увеличение на минималната заплата на 850 лева и преизчисляването на пенсиите бяха отхвърлени от другите ПГ", посочи тя.

Според нея трябва да има санкции за депутатите, когато се стигне до скандал като днешния.

Тя обвини председателя на НС Росен Желязков, че не е реагира адекватно. "Росен Желязков нанесе поредния удар на парламентаризма. Не може да абдикираш от работата на НС само защото фашисти и екстремисти са се сбили", отсече Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
2
 
1
 
! Отговори
Социаглиcт преди 10 месеца
Всички сме лyдu!
85
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Г-жа Нинова , та Божанков беше ваш депутат, пък и не само той, ами Рашков...БСП ковачница на кадри за други партии.
84
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не ме интересува кой какъв е лев десен център и тн, за Русия за ЕС за САЩ, интересува ме това, че нивото е толкова ниско, че по-зле от това здрав му кажи. А сме имали Тикквата за министър...
83
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"Селяните са най-големият враг на революцията" , твърдеше вождът Ленин и направи КОЛХОЗИТЕ .... а по късно в България ТКЗСетата, да обезлюди Българската Земя от БЪЛГАРИ!
82
1
 
10
 
! Отговори
Тангра преди 10 месеца
Кланяте се само на парите!
81
5
 
9
 
! Отговори
стар преди 10 месеца
Фашистите в случая са руснаците ! Като ония фашисти през 1939та/Полша/ и онези от Катинската гора! Няма разлика,почеркът, действията и обясненията са едно към едно същите!!
80
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ленин: "Хората са страхливи животни, които се нуждаят от господари без скруполи!"
79
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Защо ли ми напомня това в Парламентът на Хелс-кичъна ? Събрани на едно место един куп слаби глави и един шеф е още по-слаба тиквичка създава хаос и разправии ? Като сценарий за бушмени, оня здухания Виктор Ангелов като, че ли им е сценарист, че и в реклами се появи, каква държава сме само ?
78
0
 
2
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 10 месеца
простаци
77
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси. Зарад тебе ходим голи - боси! Дружбара ни свята, чиста. Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше с танка и ни взе последната луканка. Пазеше и немците и чехите, ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята.
76
1
 
6
 
! Отговори
Др.Нинова ?????? преди 10 месеца
,,Фашисти и екстремисти"-езикът на Русия -това е другарката Нинова не може да избяга от същноста си и привързаноста си към ,,братската страна " Е нали Копейкин е ваш съмишленик бе Нинова !? Защо не го озаптите??? И кои са фашистите,коя година сме?
75
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ПИСМО ДО ВАНКА С ТАНКА Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол с танка? Беше млад, но се държеше мъжки, зарази семейството ми с въшки, Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли. как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със кака Сия и изпил всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате в главата! Длъжен бях да те обичам Ваня, даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия - тая дива сила.
74
1
 
4
 
! Отговори
Един написа тук преди 10 месеца
правилно,че комунистите изтрепаха българската интелигенция след като руснаците ни поробиха на 09.09.44 ! От тогава до днес управляват комунисти,БКП (в сянка) си клонира първо БСП след това ДПС Патриоти разни, ГЕРБ и днешните разбойници и провокатори типично руски меkeRета по стил и действия ВЪЗРАЖДАНЕ, останалите по случайност малко на брой интелигентни българи днес са емигранти и България е най-бедна бедна по тази причина - "*** народ,слаба държава" !
73
0
 
7
 
! Отговори
Ха-ха преди 10 месеца
Какъв бой е това? Нищо работа. Виж в японския и южнокорейския парламент как се бият-драго да ти стане!
72
1
 
4
 
! Отговори
До 78 анонимен преди 10 месеца
Накрая на коментара сам ще определиш кой е слабоакълник ! Следствие на Виденовото управление януари-февруари 1997 г. левът достига ниво 3000 за 1 долар, а средната заплата в България 5 долара ! Виденовата зима е 96-97 година ! Спомняш ли си тези ФАКТИ ? Дали N 78 анонимен не е слабоакълникът ?
71
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Бой в чалготеката! Балканска класика! Оркестър Кукубенд парламент ви поздравява с песента О Тигре Тигре, имаш ли пари!
70
1
 
6
 
! Отговори
НиковаПовечеБСП-Чума преди 10 месеца
Морееее,колко си долна,***,подла и подмолна! А оръжията и боеприпасите,които изпрати на фашагите в Украйна, какво мислиш,че е !?Не се наяде! За пустите му кинти си готова всичко да продадеш!
69
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ГЕРБ говори на външните ни партньори и целта е да им покажат, че те несправедливо са ги загърбили, щото другите са още по-зле.ПП/ДБ говори на твърдото ядро свои активисти, за които смисъла на политическото действие е да мразят и политическото лидерство там се състои в паразитиране върху тази омраза. В тези паралелни реалности интереса на народа отсъства!
68
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Всичко друго е по-добре пред ДС коалиция с доказаните предатели:- Крушовската селлянка /БКП/ + ДПС + Копейкин + Белата Златка + Шкембе войвода + агент Гоце /АБВ/. Ако имахме правова държава, тия отдавна нямаше да ги има като партии, а лидери при бай Старви.
67
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До външната сила - Москва - изтреби елита на Българите от преди 44 година. Избра и възпита елита на нацията след 44г. И до ден днешен масово кадри със съветски паспорти управляват държавата и старите пребоядисани днес.... Е кой да е виновен. Разбира се и ние имаме вина, че не се съпротивляваваме и приемаме руския пашалък у нас....