Паскалев: Виждаме абсурдна коалиция

Избирателите се чудят на това правителство
3 юни 2023 12:09, Росен Стойчев
34
Паскалев: Виждаме абсурдна коалиция
Снимка: БГНЕС

Имаме абсурдна коалиция между ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ, а вече и ДПС, която няма да донесе нищо добро на България. Това заяви в БНТ председателят на коалиционния съвет на "Левицата" Костадин Паскалев. Според него единственото решение на ситуацията са нови избори.

Още по темата

 "Станахме свидетели на разрушаването на обществения морал. Избирателите на ГЕРБ се чудят как ще подкрепят правителство с фигури от ПП-ДБ. Избирателите на ПП-ДБ се чудят как ще управляват с правителство, подкрепено от ГЕРБ и ДПС. Аз искам някой да ми гарантира справедливостта. Не смятам, че това ще са Бойко Борисов и Делян Пеевски.

Очевидно е, че в крайна сметка един от консуматорите ще е Делян Пеевски. Въпросът е защо и кой. Отговорът е в зависимостите. Хора, вършили престъпления в присъствието си във властта, са зависими и се страхуват да не бъде разкрито това, което са правили. Това ги кара да се съобразяват с други фактори. Кои са те? Очевидно е, че Гешев има определена информация за изпълнителната власт, вероятно и за законодателната власт. Със сигурност и заради съдебната система, следователно той е враг който трябва да бъде сменен", обяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Анонимен 6. Никога не съм чувал руснак или комунист да вият обаче денонощно се чува емилитротинетковия ви вой.
5
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Когато руснак и комунист вият на умряло, значи всичко е наред. Край на руския проект "Зелен чорап". Да, коалицията е безсрамна, факт! Но ИСТИНАТА Е - България остава в Европа! Плачете Костадиновци! И Паскалевци, и Копейковци. Скоро чорапчето ще е на топло, а вие с 15% ***, които има всяка една държава в ЕС. Чао!
4
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
за пари е всичко, няма нищо абсурдно. А когато на тази територия започне война, те и техните семейства ще заминат за САЩ!
3
1
 
14
 
! Отговори
Эръпшън преди 11 месеца
Да ,избиратела се чуди какво е това правителство.На следващи избори,Те ще се чудят защо не са избрани.Утвърдиха и бетонираха статуквото.Промяна няма.Никой от властта не я желае.ПП ясно заявиха:нужно им е една година власт.Пълнят си сметките ,и изчезват.Заявиха и друго,ясно,от микрофона в НС :да го духат бедните.От това по-ясно,какво.Откровенни са!
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Който е ходил на "избори" да изпада в чуденки.
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Кирчо, Кокорчо и Иванов най-накрая пучиха съгласието на своите родители Пеевски и Борисов. Честито на всички протестиращи 2020г, които подариха властта в държавата на онези против, които протестираха.