Стоянов: Широка коалиция без споразумение

Премиерите ще носят отговорност
3 юни 2023 08:56, Росен Стойчев
49
Стоянов: Широка коалиция без споразумение
Снимка: БГНЕС

„Това е плах опит за представяне на единствено възможното в ситуацията – широка коалиция без коалиционно споразумение и подписан документ“.

Още по темата
Това посочи в БТВ Новините проф. Росен Стоянов, преподавател по политически комуникации в НБУ.

„Дано тези хора, които са поели граждански дълг да се захванат с тази нелека задача, не бъдат жертвани. Дано да се прескочи и да мине повече време“, посочи той. „От момента, в който Министерският съвет бъде конституиран, премиерите на ротация ще носят отговорност. Друг е въпросът дали техните решения ще минават безпроблемно в тази ситуация в парламента. Още днес се случи нагледно не разлом, но сътресение в единомислието, когато една част от депутатите гласуваха така, че да бъде извадено следствието от прокуратурата“, добави Стоянов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
11
 
! Отговори
Отговорност? преди 10 месеца
Ако допуснат страната да влезе в поредната криза, как точно Габриел ще носи отговорност? Като хване самолета и отлети при семейството си в чужбина ли? А дядото каква отговорност ще носи? Като кротко се оттегли в пенсия? И как тези двамата биха успели да озаптят тази или онази групировка, сплотена с цел да се обогати максимално, прилагайки всякакви похвати? Ами с някой олигарх, разполагащ с милиарди, как биха се справили? ИЗВОД: В подобни ситуации могат да са ефективни само групи, стоящи зад тях.
18
9
 
2
 
! Отговори
Надежда преди 10 месеца
Говори се, че Радев няма да отиде в понеделник на работа и така няма да могат да му върнат изпълнен мандат. По конституция, няма как после да се гласува правителство и ще остане старото. Радев е организирал медиите да представят това като негов хитър стратегически ход. Всъщност по-дълбоката причина е, че се е нaaкaл във всичките си панталони, а няма кой да му даде, защото той е много нисък.
17
2
 
12
 
! Отговори
Сата Знато преди 10 месеца
Такъв филм няма, говорите за дървено желязо. Споразумението е устно, защото съдържанието му е твърде срамно и противозаконно, за да се записва на хартия., Така че си е пак коалиция, но на мълчаливия престъпен сговор (омерта).
16
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Поредните тъ потии, кой до сега е носил отговорност, че сега премиерите щели, моляти се да носят отговорност. По - скоро ще си носят костюмите за 2-3к. и толкова !
15
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Опитите да продължи дестабилизацията на държавата катастрофираха. Радвам се че двете големи десни партии се разбраха и ще работят за България. Само това се иска. Дребните разминавания по въпроси винаги може да се решават с консенсус. Двама винаги мислят повече от един. Успех.
14
12
 
7
 
! Отговори
Браво! преди 10 месеца
Браво на българските политически лидери, които с тази както обективно, така и субективно трудна ситуация успяват да продължават да търсят консенсус и цивилизационни решения, в хармония с евро-атлантическите ни принадлежност и в подкрепа на европейските ценности и на атлантическите системи за сигурност. Браво!
13
1
 
6
 
! Отговори
Споразумение ли! преди 10 месеца
Разбира се, че споразумението е важно, но по-важно е това, че зад това правителство стои не само НАТО, но и Пентагона с Космическата си флотилия /USSF/.
12
0
 
17
 
! Отговори
Аз преди 10 месеца
Широка троийна коалиция, която ще папка от предстоящите евро постъпления, а овчия народец отново ще *** мухите и ще духа нечии супи!
11
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Еми то в БГ кой иска да носи отговорност, май никой :))) Който е премиер да му мисли, че според Денков само той ще носи отговорността :)))))
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
т.е. всеки краде колкото може, без да го видят другите?
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Се едно че те плащат за каквото и да било
8
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Домусага да не сме стандарта на Америка всяка година с лев.Дано ви блокират всичките канали
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Споразумение има но няма да го представят за да могат да казват че не са в коалиция. Не знам кой нормален човек ще им се върже че не са се разбрали.
6
1
 
5
 
! Отговори
Те от ПП преди 10 месеца
С подписани споразувения прецащаха партньопите си и сега ще е така. От от сега са заложени мини в самия МС. Ще има писъци и крясъци, машинации, некоректност. Не виждам човек като Мивата, която в речта си ползва алабализми как ще се справи в ситуация на изблици на истерия. Не виждам как ще има доверие между тях, след като Денков говори едно, а преговарящите от ПП друго. И двамата са твърде меки и зависими, да да се справат при екстремти ситуации
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Замунда им виновен Булсатком им виновен не знам си кво е виновно Диема спорт обаче дига слее от 1 юли че гладни аман от вас господин Домусчиев крадеца на годината не се наядохте от бедния народ които има едно удоволствие мачове
4
0
 
13
 
! Отговори
Питaxмe Пocoлcтвoтo преди 10 месеца
Cnopaзyмeниe нe e нyжнo kaтo имa нapeжgaнe...
3
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Премиерите щели да носят отговорност?! Тази кyxa декларация кога е била факт в българската история, че точно сега да вземем, че да повярваме?
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Блокирали Замунда леле на *** сторихте евала да минат на видеотека смях.Държавата е вред вие също
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Aм'чи инoвaция бpe, no aмepиkaнcko "нoyxay"...