Нинова: Мнозинството на ГЕРБ, "Възраждане" и ДПС взима решенията!

Нестабилност, несигурност и липса на перспектива, видя тя
Обновена: 22 юни 2023 10:54 | 22 юни 2023 10:54, Камелия Цветанова
116
Нинова: Мнозинството на ГЕРБ, "Възраждане" и ДПС взима решенията!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Лидерът на БСП Корнелия Нинова разчете напрежението между управляващите като разрив, който води до несигурност.

„В България има две мнозинства - едното официално, на книга, то е на страха, имунитетите, омертата и на войната, но истинското мнозинство, което взима решението, е ГЕРБ, „Възраждане“ и ДПС, защото с това мнозинство се взеха най-важните решения“, отсече тя.

Соцлидерката каза, че вчера официалното мнозинството само си блокира дневния ред в правната комисия.

„Такова нещо не е имало откакто съществува парламентът при това го направиха, за да не изслушат собствения си министър на правосъдието какво смята за реформата в съдебната система. Управляващите от началото на този парламент нямат нито един законопроект с мнозинство от ГЕРБ-ПП-ДБ. По всички закони сте на различно мнение и се карате, за бюджета в комисия се карахте три часа и всичко това означава нестабилност, несигурност и липса на перспектива пред България и хората“, скочи Нинова.

Тя предупреди, че плаващите мнозинства са много опасни, защото никой не може да каже какъв закон ще влезе в пленарната зала и какъв ще излезе.

„От ПП-ДБ вчера казаха, че парламентът е минал на плаващи мнозинства и няма управляващо мнозинство и това е опасно, чухме, че се чувстват като смокинов лист, казаха, че няма да са смокинов лист на ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“. Ние преди месец разбрахме, че искат да ни използват за смокинов лист, тогава аз го нарекох резервна гума на тротинетка“, коментира Нинова и се обърна към депутатите от ПП-ДБ с думите : „Късно е, либе, за китка или го играете това хоро докрай, или се пускайте“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
1
 
! Отговори
ХоХо преди 10 месеца
Интересно какво си въобразва мошшеникът Кирро ?Че с един файтон нассрани представители от ПП и Дй Бъ ще управлявт безусловно .... ами в грешка сте чорапе мий !
95
0
 
2
 
! Отговори
Гражданин преди 10 месеца
Защо се тюхкаш,бе Нинова ?! Ще ти се и ти да вземаш решения,а ?! Малко ли ви бяха 45 години + още десетина мижитуркане ?! Време е да свикваш,че вече си г-жа НИКОЯ в поли тиката и е крайно време да си поемеш по пътя на... безвластието !!! Чиба ! Чиба ! Чиба!
94
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тази пак не е в час, Възраждане ще взима решенията съвсем скоро, като вземат 50% на следващите избори след всичките ви изцепки!
93
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Всиките сте ербапи до момента в който вземете властта. После почва едно огояване и ви е през ***, че има хора в тази държава и трябва да оцеляват.
92
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Едно време смокиновото листо правеше политиката, а сега памперса прави политиката!
91
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Подкрепям БСП, АБВ, България има нужда от левица!
90
2
 
2
 
! Отговори
Точен преди 10 месеца
Помним целувката на Местан и Стонишев на Орлов мост. БСП с нефелните си опорки да се оттича в канала. Вместо да подкрепята точните, ясни и силни позиции и послания на Костадин, го ревнувате.
89
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ами ти нали не подкрепяше ПП/ДБ... Кое мнозинство очакваш да ги взема в такъв случай?? Нито с едните, нито с другите...
88
3
 
7
 
! Отговори
гост преди 10 месеца
Колкото повече плюете по ВЪЗРАЖДАНЕ , рейтинга се вдига . Голям страх ги тресе . От сутрин до вечер всичките *** на атлантиците от дълбоката локва , обесняват правата политика в света . ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ СА ГЕРБ , ДПС , ППДБ , БСП . ХОРАТА СА УМНИ И СИ ПРАВЯТ ПРАВИЛНИТЕ ИЗВОДИ . БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ Е СИМВОЛ НА БЪЛГАРИЯ . НЕ НИ ТРЯБВА ЕВРО . АКО СЕ СЛУЧИ ЩЕ БЪДЕМ ОТНОВО ЗА КОЙ ПЪТ ПОРОЕНИ . НО ТОЗИ ПЪТ ВЕЧЕ НЯМА КОЙ ДА НИ СПАСИ . ТОВА НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ . ИЗБОРИТЕ СА АЛА , БАЛА .
87
9
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 10 месеца
До komitata .... Руската партия ***, при по-висока активност няма да минат 10% Едно време Болен - Пияния достигна 650000 гласа. Копейката може само да мечтае за толкова.
86
9
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 10 месеца
До ЗозоНе съм фен на Нинова, но най адекватния политически анализ и позиция са нейни. Браво!
85
6
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 10 месеца
Възраждане станаха *** на ГЕРБ. Няколко гласувания вече ги подкрепят дали активно, дали с въздържал се. Не се лъжете по Костадинов. Осреблява вота си.
84
6
 
6
 
! Отговори
komitata преди 10 месеца
що пък Възраждане -те са най последователни и ще са втора сила на следващит еизбори
83
2
 
13
 
! Отговори
Зозо преди 10 месеца
Аууууууу, Корни как жално плаче, че и тя не е в играта :)))))))))) Смешен плач.
82
0
 
3
 
! Отговори
22 Юни преди 10 месеца
Четит Празник на всички българи.
81
3
 
9
 
! Отговори
Бойкотирайте преди 10 месеца
Бойкотирайте парламента - обявете 49-тото Народно Събрание за нерзаконни и го Бойкотирайте !!!! Изведете хората на улицата !!!
80
8
 
6
 
! Отговори
Нинова преди 10 месеца
Алоу Борисов! Какво си седнал да ми се правиш на мъж бре?!? Що не вземеш публично да си направиш ДНК ТЕСТ, та да разберем ти ли си баща на бебока на Барселонката бре!? Та цяла БЪЛГАРИЯ да си отдъхне най-сетне бре нерез такъв!? Подгонил си младите засукани девойки и....ги ръгаш отпред, пък и заднишком ...кучешката....*** долен! Поне се обръсни..на човек да приличаш..
79
1
 
10
 
! Отговори
Паню Баирски преди 10 месеца
Тая *** се чуди какви глупости да плещи и става за смях пред цял народ, на следващите избори ще вземат 3%!
78
1
 
10
 
! Отговори
Малко факти преди 10 месеца
БСП на изборите 2014 преди да стане председател Корнелия имаха 15% твърди! Вече едвам връзват 8 и тенденцията е надолу! Всеки човек с поне малко достойнство би се махнал преди да изтрие половината си електорат! Но Корнелия Техноимпекса и достойнство в едно изречение не се вписват!
77
0
 
17
 
! Отговори
Госпожа Лъжа преди 10 месеца
Да върне заграбеното от Техноимпекс! Този нагъл отпадъk унищожи цялата партия и отказа всички поддръжници на лявото като цяло! Справедлива присъда би била само такава която не се практикува у нас, но трябва да започне да се!