Тагарев призна: Бил съм съветник на украинското МО

Това е било в периода 2005 – 2011 година
101
Тагарев призна: Бил съм съветник на украинското МО
Снимка: БГНЕС

Военният министър Тодор Тагарев призна, че е работил като съветник на Министерството на отбраната на Украйна в периода 2005 - 2011 година и е посещавал регулярно Киев.

"Работейки в различни международни формати и съм предавал своя опит по отношение на планиране на отбраната и ресурсното управление и помощ как да се изгради цивилен капацитет на планиране, за да работят по-добре гражданско-военните отношение и за тази си работа не съм получил нито една гривна или в какъвто и да е паричен еквивалент“, посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
8
 
! Отговори
ало сайта преди 10 месеца
Защо тази новина се "спотайва" някъде в небитието, а не е топ-новина? Все едно Асен Василев (министър на финансите) да каже, че току що си е получил документа за напускане от ЦРУ! Вече официално не работи за ЧУЖДИ СЛУЖБИ ЗА СИГУРНОСТ, явно за него и ВАС няма проблем! Но за мислещите ИМА и то ОГРОМЕН! А фактът, че такива новини не са водещи, показва че служите на властта! Опровергайте ме - сложете тази статя за водеща и я задръжте там!
73
0
 
12
 
! Отговори
ЗАТВОР преди 10 месеца
Аз го пуснах на запис от Парламента, когато го каза, защото милех, че нещо не съм разбрал правилно или някаква грешка има. ОТ ТРИБУНАТА НА ПАРЛАМЕНТА - напълно официално тагарев си призна, че той-човек работил за УКРАИНСКОТО министерство на ОТБРАНАТА в миналото, в момента работи като МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА на БЪЛГАРИЯ! Като такъв дава ОРЪЖИЕ от БЪЛГАРКСАТА АРМИЯ на СЪЩАТА УКРАЙНА, въпреки мнението на народа! Разкри се като агент на влияние и ТОВА Е САМОПРИЗНАНИЕ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА!
72
0
 
4
 
! Отговори
Народе преди 10 месеца
Народе, Събуди се Народе!
71
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не бил получил и гривна от украинците, ами да не би украинците да са го поканили, много са знаели, че има такъв спец Тагаренко. Който им го е пратил, той му е плащал, така че му вЕрвам, не е вземал гривни, а друга валутка.
70
2
 
22
 
! Отговори
сиромах преди 10 месеца
Щом си бил там без никакво заплащане,значи си свикнал на фотосинтеза и поради това тук в България трябва да се откажеш от заплатата си!Можел си за Украйна,значи маожеш и за нашата страна!А,ако си давал акъл на украинците как да бомбардират донбаските републики,направо заминавай за там и повече не се връщай!То и без друго много няма да се върнат вече!
69
1
 
12
 
! Отговори
"САНИТАРИ" преди 10 месеца
Първа група - Плажуващите у нас и транзитно преминаващи за Гърция укри. Втора - Всички от Атлантическия клуб барабар с чистачките, шофьорите и охраната щото там невинни нема. Трета - Коментаторите по TV и радио студията, които НАЙ-НАПОИТЕЛНО ни набиват в главите как укрите се бият срещу руснаците и за нас - демек назаем, което в даден момент ще трябва да си платим, естествено че с кръв! В тая група и мисирките, които им подръжават. И най-добре Магарев като познаващ страната да ги води.
68
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ИМА ТАГАРЕВ ИМА ПРОБЛЕМ, НЕМА ТАГАРЕВ НЯМА ПРОБЛЕМ
67
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ами да отива в Украйна и да си я съветва бе ,какво ми я набутва тук.
66
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ясно защо урките ги бият като "мачка и дирек"...
65
8
 
21
 
! Отговори
До Анонимен 56 преди 10 месеца
"Не харесвам ПП-ДБ, но Тагарев ме радва. Не цепи басма на русофилите. :)" - НалЕ? Той и по онова време, кога учи в руската академия, хич не беше русофил! Безполезни ветропоказатели! Всъщност, не, за тях си имат огромна полза!
64
2
 
25
 
! Отговори
Христо Христов преди 10 месеца
Направо Исус - работел безплатно за идеята.
63
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Това не е конфликт на интереси, защото България не предявява никакви претенции към никого, явно нямаме национални интереси!
62
2
 
28
 
! Отговори
Сашо преди 10 месеца
Може и доброволка в Украйна да отиде.
61
12
 
23
 
! Отговори
към путинистите преди 10 месеца
Ходенето със свалени панталони ще ви навреди на здравето . Че сте без топки това се знае но не го показвайте , нехранимайковци .
60
26
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Прав е човекът, има си кауза, и тя не е за злото от изток.
59
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен56Не харесвам ПП-ДБ, но Тагарев ме радва. Не цепи басма на русофилите. :)-------------------------------------------------------------------------------------------Ти осъзнаваш ли че тоя на когото се възхищаваш ни тласка към войната?
58
2
 
37
 
! Отговори
БАНко преди 10 месеца
УБИЕЦ !!!
57
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Той затова в профила си е с украинското знаме зад гърба си. Да се знае за кой работи.
56
0
 
37
 
! Отговори
Един преди 10 месеца
Американците тука лесно минаха...за няколко долара повече на такива като Тодоренко Тагарчук,Кирчо и кокорчи лесно и безобидно превзеха страната!Не е като да съсипят такава голяма страна като Украйна с война и погребване на стотици милиарди долари!Да не говорим за Ирак,Либия,Афганистан,Сирия и т.н.!Тука им е най лесно!
55
0
 
21
 
! Отговори
Нане преди 10 месеца
Вижте, как изглеждат назначените ***... ===)))