"Възраждане" скочи: Външно министерство работи под диктата на ЕС

В РСМ има агресивна дискриминационна кампания срещу българите
378
"Възраждане" скочи: Външно министерство работи под диктата на ЕС
Снимка: БГНЕС

Министерството на външните роботи работи под диктат на ЕС, а Съюзът е зает да тика РМС и да я вкара през задния вход в Общността, смятат депутатите от "Възраждане".

В декларация от името на ПГ депутатът Ангел Георгиев настоя, че е редно да бъде извикан посланик на Германия в министерството заради изказването на канцлера на Германия Олаф Шолц, че не могат да бъдат поставяни нови условия пред Скопие.

Още по темата
"На Германия да бъде обяснено от външно министерство, че за нас темата за РМС е болезнена и всяко вмешателство в нея може да влоши отношенията ни с Германия", посочи Георгиев.

"На Германия трябва да се каже, че в РМС по българските клубове се стреля, хвърлят се камъни, българи се бият по улиците на страната по всяко време на денонощието и биват обиждани заради това, че са българи по произход", добави той.

Според него Шолц си е позволил безпрецедентна, груба и нагла намеса във вътрешните ни работи.

"Той си позволи да влияе грубо върху двустранните отношения между РБС и България. Бяха направени необективни оценки на реформите, извършвани в РМС, беше извършена директна и група кражба на българска история. Щолц си позволи да заповядва на България и да я наставлява, че не може да поставя нови условия пред РМС", каза Георгиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


378
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
299
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тия маймуни освен да скачат и да кряскат нечленоразделно друго могат ли?
298
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Изглежда че Македония е член на ЕС от почти 10 години, а България се бори да започне преговори. Това е резултат от работата на политическите плазмодии, които 30 години лазят и се чудят на кого да се поклонят. Такива никой не ги уважава, нито своите, нито чуждите. Гледайки тази политика, на Българите в РСМ, ще им се прииска да станат Македонци.
297
8
 
9
 
! Отговори
До Зевзека преди 10 месеца
Колкото и Костя Копейкин го е еня за българските национални интереси разбираш ли?!?
296
7
 
4
 
! Отговори
Смехурко преди 10 месеца
Мили ми Смехурко (Копейкин по новому). Какъв *** дириш с ЕС, че си се загрижил толкоз за общността? Нали ша ни изкарвате от там бе ***? Какво тогаз ти влиза в работата, ша влизат ли у ЕС гащниците от македонско или няма да влизат. Ти ги много нагъл и *** ша знайш!
295
3
 
5
 
! Отговори
Зевзек преди 10 месеца
Определено ЕС не се интересува от българските национални интереси.
294
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Няма ли да забранят най-сетне клоун-фашистката антиваксърска партия, в която всички са ваксинирани. Вече не е интересно, Възраждане стана много пошло и неприятно за гледане, като Биг Брадър. Махайте ги от екрана.
293
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ние от Възраждане сме 'против'!
292
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Браво Възраждане! БУЛЕКЗИТ!
291
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 296...Путин ли питаш
290
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тия от ,,*** " водят България към пропаст.Имат визия за пет години на пред.След това нямат никаква идея какво се случва.Някой им казал , че с Русия ще сме добре.И те така си приказват.Никак не им е ясно какво е икономика.Чуват , че през комунизма магазините били пълни..Обаче от къде е и за сметка на какво...нямат отговор.Така мислят и за бъдещето..Нямат отговор.
289
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тия от ,,*** " водят България към пропаст.Имст визия за пет години на пред.След това нямат никаква идея какво се случва.Някой и казал , че с Русия ще сме добре.И те така си приказват.Никак не им е ясно какво е икономика.Чуват , че през комунизма магазините и ало.Обаче от къде е и за сметка на какво...нямат отговор.Тска мислят и за бъдещето..Нямат отговор.
288
6
 
13
 
! Отговори
Тон преди 10 месеца
Кога ПП,ДБ ще бъдат разследвани за държавна измяна и действия на омразата спрямо българския народ!
287
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 292...Това че не разбираш , не хората да глупави.Държава и пазар да две различни неща.Каъи о предатели и патриоти И двете съжителстват заедно , но не са едно.И по това на което хората разчитат , това е по силното.Хората не гласуват за пазарна икономика, а за държавата.Защото няма ли държава , няма и пазар, няма и икономика.Така , че пазара е длъжен да се съобразява с държавата и народа.Тъй като приходите идват от внесените данъци.А щом няма търговия а далавери , държавата няма полза от такиви
286
4
 
8
 
! Отговори
Ton преди 10 месеца
33 години крадът от държавата,а ти ми говориш че Цончо взел изгодно апартамент,а те изгодно ограбиха банките и виновни няма ,*** роби!
285
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 288. НАРОДА Шолц си позволи да влияе грубо върху двустранните отношения между РБС и България. . . . . НЕ РОПТАЙ! ТОВА СА НАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ! НЕ ИСКАМ ДА МИСЛЯ ЗА НАШИТЕ ВРАГОВЕ!
284
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 233 Анонимен Абсолютно точно! Така е! Истината много боли и затова имаш повече негативни отколкото пози тивни лайкове! Повечето освен глупави са и необразовани след като чета, че имало комунизъм, както сега пазарна икономика в която държавата определя заплатата! Това било пазарна икономика! Двойно противоречие в едно изречение - пазара определя или държавата! Колкото и да не споделям някои разбирания на Възраждане, но те са абсолютно прави и могат актуално да предвиждат т.н. бъдеще!
283
5
 
6
 
! Отговори
пасоля преди 10 месеца
Синът Цончо Ганев от Възраждане - Силвестър Ганев - е придобил апартамент в София на много изгодна цена, сочи справка. 17-годишният наследник на Ганев е станал собственик на имот срещу само 197 442 лв., което е 1100 евро на кв.м. Вцената влиза и гараж.На тази възраст Силвестър няма как да вземе ипотечен кредит. В декларациите на Цончо Ганев обаче има влог в евро, но не и такава сума, каквато е платена за апартамента.
282
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Само не разбирам според копейките, дали трябва да нападнем макетата по шаблона на бащицата путинак или не? Ако не, мисля че прилагат двойни стандарти!
281
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
БЪЛГАРИТЕ И РОМИТЕ НИКОГА НЕ ЛЪЖАТ И НЕ КРАДАТ!
280
1
 
32
 
! Отговори
НАРОДА преди 10 месеца
Шолц си позволи да влияе грубо върху двустранните отношения между РБС и България. Бяха направени необективни оценки на реформите, извършвани в РМС, беше извършена директна и група кражба на българска история. Щолц си позволи да заповядва на България и да я наставлява, че не може да поставя нови условия пред РМСАЙДЕ , СТИГА СПАХТЕ , УПРАВЛЯВАЩИ, НАПРАВЕТЕ НЕЩО В ПОЛЗА НА БЪЛГАРИЯ