"Възраждане" скочи: Външно министерство работи под диктата на ЕС

В РСМ има агресивна дискриминационна кампания срещу българите
378
"Възраждане" скочи: Външно министерство работи под диктата на ЕС
Снимка: БГНЕС

Министерството на външните роботи работи под диктат на ЕС, а Съюзът е зает да тика РМС и да я вкара през задния вход в Общността, смятат депутатите от "Възраждане".

В декларация от името на ПГ депутатът Ангел Георгиев настоя, че е редно да бъде извикан посланик на Германия в министерството заради изказването на канцлера на Германия Олаф Шолц, че не могат да бъдат поставяни нови условия пред Скопие.

Още по темата
"На Германия да бъде обяснено от външно министерство, че за нас темата за РМС е болезнена и всяко вмешателство в нея може да влоши отношенията ни с Германия", посочи Георгиев.

"На Германия трябва да се каже, че в РМС по българските клубове се стреля, хвърлят се камъни, българи се бият по улиците на страната по всяко време на денонощието и биват обиждани заради това, че са българи по произход", добави той.

Според него Шолц си е позволил безпрецедентна, груба и нагла намеса във вътрешните ни работи.

"Той си позволи да влияе грубо върху двустранните отношения между РБС и България. Бяха направени необективни оценки на реформите, извършвани в РМС, беше извършена директна и група кражба на българска история. Щолц си позволи да заповядва на България и да я наставлява, че не може да поставя нови условия пред РМС", каза Георгиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


378
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
259
2
 
2
 
! Отговори
мозък личинка преди 11 месеца
До АнонименВярно ли бе скъпи, или скъпичка? Аз мисля че чехи и унгарци са "по-добре", защото докато сме почитали свинаря Ивайло като висша фигура, те са писали чузика и са строили катедрали...
258
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Писна ми от този бъхлярник от предатели Възраждане! Видял и някой на улицата - бой, но се крият зад клавиатурите, мишките!
257
3
 
0
 
! Отговори
НЯМА .РАЗЛИКА.... преди 11 месеца
между Христиани и мюсулмани---и ПУТИН ВИ ГО ДОКАЗА...хаха...
256
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До 265...И чеченците , съюзници на Путин ли ще станат християни....Заблуден русофил..
255
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Докато комунист в България е гордост , нещата ще вървят на зле.В други държави като Чехия, Полша, Румъния е срам да говориш на руски и да речеш че си комунист. .И за това са по добре
254
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До НА РУСКИ Е : ...Да не би да не е вярно , че сме такива !
253
0
 
2
 
! Отговори
Д-Р ДЕРМЕЛИУС преди 11 месеца
РСВ СА ПОЛУЧИЛИ ОТ ШМУНГЕН-ШПУНГЕН СЕДМИЧЕН ПЛАН ГРАФИК ЗА ИЗВОЗВАНЕ С ВАГОНИ ДО БУХЕН-БУХЕН НА ПРОТИВНИЦИ НА ЕВРОИНТЕГРАЦИЯТА НА РСМ ПО ГЕРМАНСКИ. ТАМ ЩЕ БЪДАТ ПРЕВЪЗПИТАНИ С ЕЛЕКТРОШОК ОТ ЕКОЛОГИЧНИ ВЪЗСТАНОВЯЕМИ ИЗТОЧНИЦИ И НЯМА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ЕКОРАЗРУШАВАЩИЯТ ТАБУН...
252
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Русомраз...Работата отива на там , че само Русия ще бъде християнска държава , докато още малко на ЦЯЛА Европа остава ---ПЪЛНОТО ИСЛЯМИЗИРАНЕ , и ДЖе-нда-рос---ваНЕ .
251
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Анонимен---260 А Баце как станЪ изведнъж атлантик ???
250
8
 
2
 
! Отговори
ЗАПОМНЕТЕ: преди 11 месеца
ИЗОБЩО НЯМА "БЪЛГАРИЯ"---ИМА САМО , МИЗИЯ, ТРАКИЯ , МАКЕДОНИЯ!!!!"България"----ТОВА НИ Е РУСКОТО НАЗВАНИЕ СЛЕД РУСКО-ТУРСКАТА ВОЙНА!НА РУСКИ Е "***"---за да ни унижават!
249
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Германците няма да преклонят глави , пред САЩ и АНГЛИЯ , които забогатяват / печелят/ , от войната в Украйна , на гърба на ЕС и цяла Европа ...
248
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
253 Комунистите са атеисти. Много бързо, след 1988 г. за една нощ, станаха социалисти и влязоха в църквите със свещ в ръка, защото така можеха, да яхнат отново държавата. Изпраха си парите и днес, ни управляват техните нагли дечица.
247
7
 
4
 
! Отговори
Русомраз преди 11 месеца
До ВГъзpaжданциСв. Св. Кирил и Методий измислят глаголицата! Кирилицата е измислена от учениците им в Преслав, а Преслав далеч не е на територията на днешна Македония! Тъй, че господа вГъзpaждaнци, вие заедно с идола ви - джyджeто от Кремъл сте много неуки!
246
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Анонимен--256 А Кирил Петков , КАКВИ ГИ ГОВОРИ ???
245
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Партия в Германия , с повече гласове от на Меркел , ОБСЪЖДА : 1/ Напускането на ЕС . 2/ Всички държави в ЕС да минат към своите валути , и да се премахне еврото .3/ Всички евродепутаит да напуснат ЕС , и да бъдат заменени със СПЕЦИАЛИСТИ излъчвани от Парламентите . 4/ Да спре ИСЛЯМИЗАЦИЯТА на Европа . 5/Спиране на подкрепата за Украйна и възобновяване на икономиката на Германия , тъй като е в РЕЦЕСИЯ .
244
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До 249...Комунистите в България не са преследвани Както и хилядите мрежи на ДС.По това се отличаваме от Румъния,Чехия,Полша ...Само пример ще дам.....Патриарха на Румъния след събитията си подава оставката И отива в манастир.Нашия Патриарх не изпитва никаква вина...Само давам пример с какво се различаваме ние от другите...Комунистите в България нямат срам.Пример е Бойко Методиев Борисоф...
243
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
240 Александър Македонски е грък. Основателят на македонската държава и негов баща Филип Македонски, също е грък. Древната гръцка държава, една от няколко то тогава, не съществува от хилядолетия. Обитателите на държавицата край Охрид РСМ, се отрекоха официално, от "античкия" си произход с Преспанския договор 2017 г. Написал си пълниглупости.
242
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Англия и Русия бяха в съюз през Първата Световна.. Е бг никой не ги вкарва насила в ПСВ. Имаме и излаз на бяло море. А след ПСВ катастрофа и излиза че Русия не ни е виновна, защото можеше и неутралитет.
241
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Комунистите в България не са преследвани Както и хилядите мрежи на ДС.По това се отличаваме от Румъния,Чехия,Полша ...Само при ер...Патриарха на Румъния след събитията си подава оставката И отива в манастир.Нашия Патриарх не изпитва никаква вина...Само давам пример с какво се различаваме ние от другите...
240
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тези не са да ги срещнеш по улицата,а пак Вие ги вкарахте в парламента.Боже ,ако те има пази България от подобни индивиди,които не заслужават въздуха който дишат.