Слави за Киро: Така се радваше, че е на лидерска среща...

Нищо не са разбрали тези хора, коментира лидерът на ИТН
Обновена: 27 юли 2023 09:19 | 27 юли 2023 09:15, Нели Христова
81
Слави за Киро: Така се радваше, че е на лидерска среща...
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ИТН Слави Трифонов не пропусна да коментира на личната си страница във Facebook вчерашната лидерска среща и обявеното съгласие по темата бюджет от Кирил Петков, Христо Иванов и Бойко Борисов.

Ето какво казва още той:

Вчера сутринта имаше лидерска среща в Парламента между тримата видни финансисти - Кирил Петков, Христо Иванов и Бойко Борисов, за да се разберат и да мине бюджетът на Асен Василев.

Явно са се разбрали, защото дадоха пресконференция и съобщиха на очакващия български народ, че бюджет ще има. Алелуя! Кирил Петков така се радваше, че е на лидерска среща, защото всички му казват, че е лидер и накрая дори самият той ще вземе да повярва. Барабар Петко с мъжете! А, извинете, Петко беше бащата. Само дето бюджетът ще мине с благословията на този, когото той арестува. Дали някой ги помни тези работи? Не знам, ама аз помня.

Освен това, Бойко Борисов каза на тази пресконференция, че ще ги подкрепи за това националният празник на България да стане 24 май. Нищо не са разбрали тези хора. Нито за бюджета, нито за празника, нито за нищо. Е добре, ние пък ще се борим, защото така е правилно и защото така трябва. Сега ще ви пусна думите на Ивайло Вълчев, произнесени сутринта от трибуната на Народното събрание.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Байряма ще стане национален празник на България. Решено е от "Продажниците" от "Сглобката" на Тройната не коалиция, а ОПГ мафиотска група.
72
6
 
2
 
! Отговори
Здравейте, османци! преди 9 месеца
"Продажниците" отменят 3 март и Освобождението на България като престъпен акт на Русия."Сглобката" връща справедливостта и демократичното право на Османската империя да управлява все още България.Русия не ни е освободила.Правно и международно, ние сме все още част от Османската империя.България е последната съхранена част от Османската империя.В Конституцията ще се върне справедливостта и ще се премахне престъпното освобождаване на тази част от Османската империя от Русия. Здравейте, османци!
71
0
 
8
 
! Отговори
До Слави преди 9 месеца
Всичко хубаво, човече, но когато можеше да направиш правителство, ти просто се отказа и предаде своите избиратели. Сега и да лаеш, просто си лаеш. А имаше възможност да направиш България такава, каквато я искахте, но ...нищо. Явно е по-лесно да си в опозиция.
70
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Лаенето на Слави от дивана адски ми омръзна! Като се смята за лидер - да иде и той на лидерска среща, а не да подлайва от вкъщи!
69
7
 
3
 
! Отговори
Важен е Сан Стефано преди 9 месеца
На днешния ден 27.07. преди 145 г. през 1878 Варна е освободена от турско робство.Ген Столипин заедно с 41 Брянски полк влиза тържествено в града и връчва заповедта взета от Цариград лично на турския паша (валията)да напусне града.Заповедта е издадена въз основа на Санстефанския мирен договор и Берлин.Генерала и войските са посрещни в църквата Св.Арагангел Михаил " от много граждани .Днес Варна празнува!Без Санстефанския договор това нямаше да се случи
68
2
 
5
 
! Отговори
За Витков! преди 9 месеца
Колкото до 3-ти март. Някой от за познатите да каже преди 1944-та чества ли се е като "национален празник" реално наистина 22-ри септември е правилната дата.
67
3
 
7
 
! Отговори
За Витков! преди 9 месеца
Кой е този "Киро"? Това да не ви е на улицата. Опитът да се говори снизходително за Петков е проява на лошо възпитание дори. За толкова години към Биби само фамилярничите с г-н Борисов, а тук тотално лай..ни журналистически похвати. Стяегнете се
66
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Пак гласувайте за чалгарите- СРАМУВАМ СЕ ОТ ТОШИТУ- НЯМА ТАКАВА СЕЛСКА ПРОСТОТИЯ- МОЛЯ ТЕСТВАЙТЕ ГИ ЗА БЕЛО И АЛКОХОЛ...
65
7
 
2
 
! Отговори
Вихър преди 9 месеца
Хайде слагайте минуси на предишния ми пост, защото излиза, че само 3 джАндъра запълват целия форум тук, под различни никове!!!
64
5
 
11
 
! Отговори
Христо преди 9 месеца
Не стига, че години наред беряхме срама на тоз селски Чалгар, че гостите си ги интервираше с преводач-нещо абсолютно недопустимо за такава дейност, не стига, че ни заливаше с простащина и пошлост, с ферарита и комбайни и гнусни имитаций, ами се просмива на хора на които не им е на нивото. Абсолютен комплексиран грозен наркоман... Ама и ние си имаме едни хора дето го избират....
63
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Прав е пича на трибуната. Много добро изкарване. Пък умно-красивите са ясни.
62
2
 
14
 
! Отговори
Профил на Слави преди 9 месеца
1. Селянин,допуснат до ТВ с късмет.2. Изиграл тарикатски бившите си колеги от Куко. 3.Обвързан от десетилетия с мутри и ДПС. 4.Развил и заради здравето си психични отклонения на основата на нарцисизъм, параноя и страхова невроза.НЕКА ТОЗИ ЧОВЕК ДА ВИ БЪДЕ ИДОЛ....ЩОМ ТОЛКОВА ВИ Е УМЪТ.
61
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 60 "За коя битка става дума?" Верно ли нищо не разбра?... Дано поне си красив...
60
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
За коя битка става дума? Три пъти бил хаджия? Българска вяра ли е имал? За кой връх и коя планина говори този меркантил? Въпроси, въпроси, но без отговор? Стига с необразовани търгаши (меркантили) в парламента!
59
11
 
4
 
! Отговори
Вихър преди 9 месеца
Брей, колко красиви джАндъри са се изказали тук!!! Вземете учете история, четете книги, а не като про100Киро да си останете с купената диплома!!!
58
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Чалгаря завистник никога няма да се примири,че изпусна кокала.Иначе за 24.05 е прав.Не опорочавайте хубавия празник заради политически пристрастия.
57
7
 
13
 
! Отговори
РУСИЯ Е ИЗЛИШНА преди 9 месеца
НИКОЯ ДЪРЖАВА ВЕЧЕ НЕ ИСКА ДА СИ ИМА РАБОТА С БАНДАТА НА ПУТИН...
56
5
 
14
 
! Отговори
Истината за славчо преди 9 месеца
Руски продукт !!! Продаде се на кгб а нямаше нужда да го прави .Мангизи беше направил достатъчно да живее добре до края на живота си. А и Славчо за разлика от копейката или повечето *** не е русофил Хвана се на хорото за пари И сега ги има но го държат с компромат И си направи спокойния животец неспокоен и сложен
55
21
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Кирил Петков е доказал с КАЧЕСТВАТА СИ, че е лидер, не всеки е роден да бъде лидер! И заслужено се радва. А Слави е никой и само злобее отстрани.....
54
7
 
16
 
! Отговори
Изнервен преди 9 месеца
Тия чалгари така и не могат да излязат от шоуто. Дай им само да обиждат, критикуват и плюят. Нищо градивно.