Военният министър: Няма опасност за живота на политиците, попаднали в "Миротворец"

Тагарев посочи, че сайтът има комуникативни последствия, но няма пряка заплаха
9 авг 2023 17:45, Йоана Цонева
202
Военният министър: Няма опасност за живота на политиците, попаднали в "Миротворец"
Снимка: БГНЕС

Военният министър Тодор Тагарев увери, че няма пряка опасност за живота на политици, общественици, учени и журналисти, попаднали в украинския сайт "Миротворец". Коментарът си той направи след заседание на Министерски съвет.

"Това е неправителствен сайт от група граждани, които изказват неудовлетворение от начина на поведение и пропаганда на друга група граждани, която в частност накърнява интересите на Украйна и поддържа руски позиции в този конфликт", уточни военният министър.

Тагарев посочи, че сайтът има комуникативни последствия, но няма пряка заплаха за живота на попадналите хора в него.

Още по темата
По отношение на вчерашната му среща с президента Румен Радев, Тагарев обясни, че изпълнителната власт и президентът имат разписани правомощия по отношение на сигурността и отбраната, които са описани в Закона за отбраната и въоръжените сили.

"Длъжни сме да работим институционално заедно. На вчерашната среща, която не е първа, дискутирахме проблемите, които имаме в областта на сигурността, в областта на развитието на армията и на въоръжените сили, както и потенциалните решения. Надявам се, че ще имаме такива регулярни срещи през времето", коментира военният министър.

По думите му най-нормалното нещо е изпълнителната власт да се среща с държавния глава, да обсъждат проблемите и да се търси съгласие за начина, по който да се решат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
0
 
9
 
! Отговори
Магарев преди 9 месеца
Като истински родоотстъпник и национален предател служи на украинския правителствен тероризъм и одобрява сайта Миротворец създаден от украинските тайни служби. Той ще се радва да има убити българи от украинските терористи. Заедно с него се радват и евроатлантическите от па дъци.
125
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
копейките се съдират.. сън не спят! голяма злоба срещу българския военноначалник!
124
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
..само някой може да ги приспи...
123
4
 
1
 
! Отговори
ББ преди 9 месеца
Миротворец...осветлява помагачите...съучастниците в убийствата на жени и деца от путин и режима му!Миротворец не е отправил една заплаха...факт!Помагачите и съучастниците в убийствата на жени и деца на украинци да се страхуват от Народа на Украина!Украина ще ги намери и въздаде ...Справедливост!титлите,службите,рублите им,националностите им...нямат значение...делата им ги осъждат!!!убиеца на жени и деца без значение дали е зам.председател на парламент си остава...убиец...Сър!!!Война е...
122
4
 
1
 
! Отговори
ББ преди 9 месеца
само да напомня на руските ро.и,до ден днешен Израел има структори които търсят и убиват...нацисти убивали еврей!Украйна се доказа...Украйна не е руско село!Украйна е Народ!Украйна ще ви намери!!!Слава на Украйна!!!Украйна ще намери всеки убивал децата ни!
121
5
 
1
 
! Отговори
ББ преди 9 месеца
ако убият едното ми дете,няма начин да им дам и другото си,ще потърся убийците и помагачите им...и ще ги избия!така правеха Апостолите ни с изнасилвачи и убийци на Български жени и деца от османците,четете моля!украйнците не са отправяли заплахи...просто граждани осветляват помагачите на убийците на децата им!...е ако някой прекалил с ...киФтетата в парламента и катастрофира...да го заровят като куче...те нямат Бог комунистите от изр.ж.дане и бсп...руски р.би...Сър!Война е...не я обяви Украйна!!
120
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 136Абе теб да те гръмнат щото тук не ти е Украйна да казвал кой ,какъв е ,ей там ходи и като имаш проблем с руснаците си го решавай .Никой не е длъжен да се занимава с теб
119
3
 
1
 
! Отговори
ББ преди 9 месеца
ама стига лицимерие!украйнец чийто деца са убити от руснаците могат да си излеят гнева върху работили и работещи за убийствата на децата им!нима Апостолите ни не убиваха османци изнасилващи и убиващи жени и деца Българи?лицемерно е!ако гръмнат копейкин ще скърби само митрофанова!Война е...и не Украйна я обяви...убиват техните деца...и руски р.би в ЕС го финансират и манипулират хората,че е "нормално",така хИтлер убиваше Евреите!!!нито са политици нито са българи...руски р.би са!
118
0
 
1
 
! Отговори
Идеалист преди 9 месеца
Които са от американската квота!
117
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 136Ежто пък една заплаха та знае ли се . Нямаше никаква ,ама така да се покажат,че видиш ли са много важни.
116
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Магарев-Безроднико,ама за твоето жалко битие имаше заплаха,щом се задейства цялата държавна машина да издирва и да арестува човекът който те заплаши в интернет!
115
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 133Ей мириззливец кой си ти бе та да казваш кой ,какъв е и къде са ходи . Аре марш към Украйна никой не гои е викал украинците та да си дават мнението.Ясно ли ти е
114
2
 
3
 
! Отговори
Бандера преди 9 месеца
е гръцки католик, нацист и фашист, ултранационалист и радикал.............убиец на хиляди руснаци и украинци.........националния герой на укро-фашистите в западна Украйна.........организатор на терористични атаки е бил.............по неговият път сега върви хунтата в Киев..........те бомбят язовири, ВЕЦ-ове, граждански обекти, мостове, танкери с нефт.........утре могат да пуснат някоя ракета и над някой АЕЦ..........няма да се изненадам!!
113
1
 
4
 
! Отговори
До 130 преди 9 месеца
Никъде другаде няма да видите повече омраза отколкото в тоя сайт..........име "Миротворец" написали укро-фашистите, а има призиви за убийства и смърт........има доста българи в тоя сайт.....Волен Сидеров, Кристиян Вигенин и други ..........всеки политик , който е казал нещо положително за Русия........е набелязан за убиване.
112
1
 
3
 
! Отговори
Степан Бандера преди 9 месеца
националният герой на украинците в западната част на Украйна е бил 100 % фашисти и нацист..........той е убивал без милост и руснаци, и поляци, но има доста паметници на Бандера в западна Украйна.
111
0
 
1
 
! Отговори
До аха преди 9 месеца
Пък уж всички са против езика на омразата!
110
1
 
4
 
! Отговори
аха преди 9 месеца
Освен това сайтът "Миротворец" се поддържа от службите на САЩ и Полша........може сайтът официално да няма нищо общо с държавата Украйна, но той генерира омраза към руснаците и техните приятели и съюзници............укро-фашистите и укро-терористите в тоя сайт и с действията си показват истинската си същност, по време на ВСВ дори Хитлер е бил изумен от жестокостта на бандите на Бандера.........четете историята. Всичко се повтаря, Русия пак води война с фашизма и нацизма.
109
1
 
7
 
! Отговори
аха преди 9 месеца
Тодор Тагарев е един абсолютен лъжец и манипулатор. Сайтът "Миротворец" е изпълнен с омраза към Русия и всичко руско, там има снимки на обезобразени руски войници, пише"Смърт на руските окупанти" и "Русия е терористична държава" и "Руснаците и другите врагове трябва да се убиват", има отвратителни снимки на лица на обезобразени руски войници.........такива гадости не бихте видяли в никой руски сайт!!
108
1
 
7
 
! Отговори
ъц преди 9 месеца
""""""Тагарев посочи, че сайтът има комуникативни последствия, но няма пряка заплаха""""" ------ Ами Тагаренко, щом е безопасно, помоли се и тебе да те включат в укро-гестаповския списък.
107
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Днес Гешев потвърди автентичността на записа, в който Борисов казва, че "ще изгори Е. Йончева". Същевременно Йончева е вкарана в сайта "Миротворец". Да, но всички знаем, че Борисов беше може би най-верният слуга на Кремъл. По-късно дори самият Путин бе възмутен от неговата двойно-тройна игра и му върна подареното куче. Това е рядък жест на високо ниво. Ние, българите, бяхме слаби и позволихме на Банкянеца да ни разиграва във всички посоки, едновременно с това обогатявайки се неимоверно.