Костадинов за "Миротворец": Добавен съм там от българин

Според него се надигал "беснеещ фашизъм"
25 юли 2023 10:10, Александър Попов
436
Костадинов за "Миротворец": Добавен съм там от българин

Вчера лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов попадна в списъка на украинския сайт "Миротворец", с обвинението, че е агент на руските служби. Според него обаче новината е, че е бил сложен там от българин.

Ето какво написа Костадинов:

"Разбрах, че са ме включили в украинския списък на хора, нарочени за убиване, перфидно наречен "Миротворец". Украинските фашисти не могат да ме уплашат - новината тук е друга.

Оказа се, че в този списък ме е сложил българин от България. Много от другите българи в него също са добавени от наши, тукашни българи. За мен това не е нещо ново - когато миналата година на 4 март бях задържан от украинците в Болград и стоях близо 2 часа под дулата на автоматите им, впоследствие разбрах, че съм бил предаден от нашето правителство, което е изпратило донос срещу мен в Киев.

Още по темата
Най-ужасното в цялата тази доносническо-предателска сага е дивашката радост, която тази новина предизвика сред представителите на фашизмократичната общност в България. Тази озверяла и загубила всичко човешко в себе си сган буквално иска кръвта на враговете на американския режим у нас. Достатъчно е само бегъл поглед из техните среди, за да се уверите сами в това - там откровено се говори, че аз и много други като мен трябва да бъдем убити. Причината - искаме България да е свободна и независима държава, а не американска колония. Неслучайно управляващите американски еничари искат да премахнат Денят на свободата 3 март - за тях той е символ на българската свобода, който трябва да бъде унищожен.

Уважаеми сънародници, в България се надига беснеещ фашизъм, който иска да стори с нашата Родина това, което стори вече с Украйна. Създавайки разделение и сеейки омраза, американските фашисти подготвят почвата за окончателното решение на българския въпрос. Единственото нещо, което все още не са сторили, е да започнат да избиват хора по улиците, но, повярвайте ми, не е далеч и това време.

Можем да ги спрем единствено с обединение, мъдрост и сила. Възраждане започва подготовка на ответни действия в защита на мира и сигурността на българския народ. На първо място ще поискаме от марионетния съвет, известен още и като министерски съвет, да назначи охрана на всички застрашени от украинците лица в списъка. За себе си охрана не искам, мен не ме е страх от фашистите. Но за жените и възрастните хора във фашисткия списък тя е задължителна. Възраждане няма да допусне България да стане втора Украйна. С нас американците ще си счупят зъбите".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


436
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
328
0
 
0
 
! Отговори
Дани преди 10 месеца
Не могат да го победят на полето на аргументите, затова искат да го ликвидират физически. Това си е чист фашизъм.
327
1
 
5
 
! Отговори
Унуфри преди 10 месеца
Нулев толеранс към руснаците, не им знам езика и не ме интересуват, отговарям им само на английски, не са добре дошли тук.
326
1
 
2
 
! Отговори
За коментаритв преди 10 месеца
Пропаганда много, смисъл малко
325
4
 
7
 
! Отговори
Бйлгарин преди 10 месеца
Копейкин...историята доказа, че болшевики като ленин и сталин са по фашисти и от фашистите....т.а така е и с теб! България е ЕС и НАТО! Не подхващай нов казачок, защото пак ще се провалиш! България е силна и е за Българите! руснаците не са добре дошли...понимаеш?!!!!!
324
2
 
2
 
! Отговори
Bg izmet преди 10 месеца
ИМА ЛИ СМИСЬЛ ДА ЛАЕМ КАТО ПИНЧЕРИ.НЕКА СИ ПИЕМ РАКИЯТА ВАВ ЧУЖБИНА..ВАРВАРИТЕ ДА ПРОДАВАТ КАКВОТО Е ОСТАНАЛО САМО НА РАСССНАЦИ
323
3
 
1
 
! Отговори
Аз го писах преди 10 месеца
Костята
322
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
псевдо-демократите наистина са фашисти. феновете им са царе на менталната гимнастика. *** им *** са способни да не усещат когнитивнип дисонанс от това, че ГЕРБ и ПП, които изградиха кампаниите си на това, че уж са противници.. сега са в коалиция. след като измамиха народа и най-вече избирателите си, на тях не трябваше да се връчва мандат от съображения, че са заплаха за националната сигурност. вместо това, сега биват наричани "редовно правителство". след записите това няма как да е редовно.
321
0
 
6
 
! Отговори
Анонимна преди 10 месеца
Хайде да лустрираме всички политици и без това ПП започнаха този процес и да ги изпратим в Бюрото по труда. Възмездие! О, йееее!
320
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И какво значние има? До 20 години, тази страна ще е "област" или територия.
319
2
 
2
 
! Отговори
Анонимна преди 10 месеца
На следващите избори Бойко Борисов и партията му не трябва имат повече от 3%. Да гласуваме за Възраждане, да продължим промяната и Кирил Петков също да се почувства излишен!
318
0
 
11
 
! Отговори
ТТ преди 10 месеца
Време е да направим един Миротворец в България и да издирим всички които са срещу България.
317
0
 
0
 
! Отговори
Анонимна преди 10 месеца
Оффф тоя Българин БГ е голям ***. Единия от тримата ***. Да се маха от БГ. Мен не ми е необходимо никой да ме пази от никоя страна. Имам достатъчно черен императорски ориз да ги замерям всички неприятели. Остави си го да те пази теб, Коци, от коя страна ти е кеф. :)
316
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Като толкояа го мразите - Ей во адрес, вървете и го изчистете.
315
6
 
4
 
! Отговори
Коцекъсопиш преди 10 месеца
Добавен си от своята открито прокремълска позиция,позиция на подкрепящ войната и смъртта. Но нищо не е забравено и възмездието идва...
314
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Костадинов, няколко са мършите които са те сложили в укрофашисткото сайт. Виж кои са пуснали доноса срещу полковник Марков , може да е някой от тех.
313
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До аз - До ти - Първобитните са позлвали сопи. За нас има и други "способи". Някой автоматични, други са засягат множество хора.
312
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И това е мой проблем, защото ...? Рзбирам да бяха сложели Рачков там, щото смешняк прави и радва народа, ама плитик ... Целия парламент, всеки който някога е билдепутат, министрът и прочие, в псоледните 50 години да сложите - няма да сбъркате!
311
3
 
3
 
! Отговори
аз преди 10 месеца
Уточнение като казвам да прогоним не означава да вземаме сопите като първобитните хора а да отидем всички на следващите избори и да гласуваме за Възраждане да върнем България на българите
310
5
 
3
 
! Отговори
аз преди 10 месеца
Само така събуди се народе да прогоним американците от нашите земи тези на галци които ни отрязаха от Русия и сега ще ни доставят същите ресурси на стократно по-голяма цена А и като се знае че са сеячи на войни по света най-добре да си ходят в тяхната държава
309
3
 
11
 
! Отговори
Браво на Възраждане! преди 10 месеца
USрайна е доказано терористична държава. В нея е наложена фашистка призападна хунта, дошла на власт с противоконституционен преврат, организиран от тогавашния американски посланик Виктория Нюланд. На държавно ниво организират диверсии, убийства на политици, общественици и журналисти, горят живи хора (включително българи) и книги, тероризират духовни лица, устройват чудовищни провокации със свои военни престъпления, приписвайки ги на руснаците (Буча), тероризират собствените си граждани!