Борисов: Алексей Петров създаде логистиката, не присъства на разговорите за кабинет

Той ме убеди да преглътна арестите, уточни лидерът на ГЕРБ
Обновена: 2 сеп 2023 11:46 | 2 сеп 2023 11:05, Елка Василева
238
Борисов: Алексей Петров създаде логистиката, не присъства на разговорите за кабинет
Снимка: архив, БГНЕС

„Президентската институция има две основни задачи: Да обединява, и ако има критики - да критикува. С първата тя не се справя, а с втората - не знам какво е имал предвид просто Радев, като е говорил за Алексей Петров, защото единственото, което казах - надявам се да спрат да надигат кокалите на Алексей Петров, е, че той осъществи логистиката. След арестите и всичко останало между нас и ПП физическата среща беше невъзможна“, заяви лидерът на ГЕРБ Борисов.

Още по темата
„Алексей Петров осигури логистиката да можем да си говорим, като е важно да се каже, че той не е присъствал на срещата. Бяхме аз, Кирил и Асен. Той ме убеди да преглътна арестите и всичко, в името на държавата“, добави Борисов, цитиран от БГНЕС.

„Не вярвам президентът да се опитва да вкарва интрига с Петров, но той осъществи логистиката. 40 години сме се карали и били в спорта, отборът му бе създаден от шефа на ДС, срещу моя отбор. Още оттогава ми е битката с ДС“, добави Борисов.

„Сегашният зам.-министър на икономиката е синът на същия ръководител на ДС. Това са факти, не е критика, няма нищо лошо, че един човек, който вече го няма, е създал логистика, за да се отпочне разговорът, защото той физически не можеше да се състои. Недялко Недялков - той го доведе в централата. Това не е тайна, провеждали сме срещи, говорихме си, спекулацията, че това правителство се дължи на Алексей Петров, е спекулация. Той създаде логистиката това да се случи“, обясни лидерът на ГЕРБ.

„На тези срещи Алексей Петров или бащата на Кирил Петков не са присъствали. Срещите са били аз, Кирил и Асен. Там договорихме, че ще намерим път да направим правителство“, каза Борисов.

Говорим си сега с Кирил Петков и Асен Василев. Петков е в САЩ, по телефона сега не си говорим, не обичам да говоря по телефона, уточни Борисов.

Депутатът от ДПС Делян Пеевски е участвал в срещите за съставяне на правителство на лидерско ниво, те държат на промяната в Конституцията заради съдебната реформа, допълни лидерът на ГЕРБ.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
209
0
 
1
 
! Отговори
ОНЗИ преди 8 месеца
И ТОЗИ НЕНАКАЗАН Х..Й..Д..У..К Е БИЛ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ !?!?!?!
208
0
 
1
 
! Отговори
А бе Буда, преди 8 месеца
Баща му нлла Кирил Петков бил близък, тоя бил близък , дрън дрън. А че Бойко Борисов е имал обща фирма с Трактора, за това ни гък ни мък. Манимулатор и лъжец.Гербери, ако имате малко ум в главата, отрежете на гущера опашката, иначе ще се сринете заедно с него.
207
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Корупционери и мутра с логистика от муцуна.
206
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
АЛЕКСЕЙ ПЕТРОТ Е ЩЯЛ ДА СЕ РАЗПРИКАЗВА КАТО ВАСИЛ БОЖКОВ ЗАТОВА ТИКВАТА ГО ПОРЪЧА
205
0
 
0
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 8 месеца
ПРАЗНОТО ЧЕКМЕДЖЕ ТРАКА НА КУХО
204
3
 
2
 
! Отговори
ля ля преди 8 месеца
бОЙКО - отдавна трябва да си в затвора!!! може да обичаш България, но крадеш повече от всички до сега в днешната ни демократичн история!! и продължаваш да нямаш срам за про стащината която пръскаш и оставяш подире си! наг лец!!!
203
2
 
9
 
! Отговори
Мда преди 8 месеца
Баце беше и си остава патологичен лъжец. Интересно, какво обяснение би дал за убийството на А. Петров, при условие, че е от най-заинтересованите? А че Петров има връзка със създаването на ПП е очевидно,въпросът е дали не е дори личен негов проект!В настояването на Киро да овладеят Службите се вижда ясно почерка на Трактора.
202
0
 
9
 
! Отговори
Гъдьо преди 8 месеца
Язък,че преди 20 г.се върнах от Германия...язък! Голяма грешка направих!! Тая държава е в лапите на мафията и никога няма да се оправи!! Нямаме национален идеал,който да ни обедини...
201
3
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 8 месеца
Тиквой признава врузката си и тази на харвард шмекерите със света на мутрите. Ми браво и мерси!
200
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Убийството е свързано със сащ и войната в украйна. Те имаха интерес от правителство и някаква привидна стабилност, която да доведе до военни поръчки в крайна сметка.
199
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
От статията разбираме, че убитият Алексей Петров е бил посредник за установяване на контакт между двете фракции за ротационната форма на коалиция. И след това е платил с живота си. Кой му е дърпал конците за такава роля ? Прилича на премахване на свидетел, който в един момент ще започне да говори.
198
7
 
6
 
! Отговори
Идеалист преди 8 месеца
Баце, от къде изпълзя, предател на всички и на всичко, но верен на Козяк и Хаитянина!
197
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Доносниците като Трактора са назначени от Руските КГБ. Щом те правят логистиката в България, то значи че сме зависима държава. Очевадно е че българските служби са доносници. Ликвидирането на трактора показва че започва чистка. Много политици в България са завършили СССР. Русия не прощава на предатели.
196
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен 8 преди 8 месеца
Борисов разтуряй седенката България е наникъде Промяната си назначава свои хора МИЛИОНИ отиват при фирми на промяната от ПВУ НА мен това правителство не ми е необходимо Цените растат никакви доходи нищо за обикновените българи само за техните
195
7
 
6
 
! Отговори
Ангелина преди 8 месеца
Паталогичен лъжец ,който се оплита в собствените си лъжи и го прави дори публично ,защото е формирал армия от престъпници и убийци ,в правораздавателната ,правоохранителната система и не само и счита ,че ВЕЧНО ЩЕ Е НЕДОСЕГАЕМ. "НЯМА ДА У ВСЕ ТАКА"!!!ТОВА ВАЖИ ЗА ВСИЧКИ ,КОИТО ОСОБЕНО СЛЕД 2010 Г. СЕ СЧИТАТ ЗА НЕДОСЕГАЕМИ И ПРЕСТЪПНИТЕ ИМ ДЕЙСТВИЯ НЕНАКАЗУЕМИ.
194
5
 
11
 
! Отговори
Б.Борисов преди 8 месеца
Аз гръмнах Алексей! Знаеше много...
193
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Още на следващите избори е необходимо да бъдат подрязани крилцата на американската агентура от крадци.
192
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Необходими са мерки против американската инфилтрация -- тогава този престъпник няма да е вече в парламента. От американския конгрес вече дадоха сигнал за ново източване на българския бюджет за около 1,5 милиарда. Двете фракции крадци и американски агенти вече мислят само за едно -- нова покупка на американско прескъпо оборудване, без да е необходимо, освен за войната в украйна.
191
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Борисов, производството липсва в България. То е ясно че мутрите освен фекал и заплахи нищо не произвеждат. Кой каквото е заслужил, ще си го получи! Трактора вече го получи, с логистика или без нея!
190
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Какво значи логистика? Да не е нещо като доносник? Някой нещо казал, друг донесъл и трети виновен. Мутрашка държава на ДС- доносници без ден трудов стаж. С максимални пенсии от 3000лева?!