Божков с пура в уста: У дома съм

Той е под домашен арест с електронна гривна
6 сеп 2023 15:10, Нели Христова
249
Божков с пура в уста: У дома съм
Снимка: Facebook

"Честит празник. У дома съм. Благодаря ви за подкрепата". Това написа Васил Божков в своя фейсбук профил.

Божков беше пуснат под домашен арест, след решение на Апелативния съд. Сградата, в която ще пребивава Божков се намира на ул. "Московска" 43 в София, където се помещава офисът на компанията му "НОВЕ Холдинг". Той ще носи електронна гривна.

Вълна от подкрепа се изсипа в коментарите под поста на бизнесмена.

"Бъдете здрав и благословен! Честит празник! Добре сте си дошли дома!

Бъдете здрав! С вас сме! Истината да излезе на яве! Само напред! Много сме тези, които ти вярват", пишат стотици хора в социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
взе да плаши пак :() пуснаха го и му се оправи здравословното състояние :)))
177
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Бандюга
176
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ами ако искате да сте вълци , направете си фирма, проект , инвестирайте, вземете заем от банката за развитие, говорете със инвеститори и т.н не се става вълк от масата. Яретата няма да додат ей тей. И после ще кажете аве то всичко е корупция няма смисъл, реален бизнес няма. Ем тогава шоркай си ракийка и си пиши тук небивалиците.
175
7
 
5
 
! Отговори
Хахаха преди 7 месеца
много...животи си съсипал!опита да продадеш България на...пригожин да ти осигури крадливите лотарии в Крим,ще свършиш като него...алчен!!!руски съдии и прокурори обичащи парите ти осигуряват комфорт...наредено им от борисов разбира се...забравяте...САЩ...Божията ръка...Бог да пази САЩ и Свободният Свят...безкомпромисно срещу тези руски агенти ограбващи Народите си и шпиониращи в полза ..КГБ!САЩ кога ще "осветите"Борисов???минава ви с 200,прави ви за смях!Народите не са слепи!!!
174
2
 
6
 
! Отговори
Татко Петко преди 7 месеца
Ами ти още като тръгна от Дубай знаеше че ще си дойдеш у дома.
173
0
 
12
 
! Отговори
Чичо Васко преди 7 месеца
Аз в неуговорени мачове не играя!
172
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Мисля, че България се разпада тотално! Останали сме само явно стадо овци, и вълците ни изяждат всеки ден!! Ние сме си виновни, никой друг! Позволяваме го! Не правим контра, живуркаме си, ядем, пием, ходим до тоалетна, и работим за смешни заплати! Ами вълците това искат! Да вземат, а ние да мълчим! Никакво съединение нямаме! Нищо! Жалко!
171
3
 
9
 
! Отговори
Баба Ванга преди 7 месеца
Шенген ке видите през на Макрон кривия. Така да знаете!
170
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Като гледам колко глупости се изписаха по-долу,се чудя в нормална ли държава живея или в някаква лудница?
169
2
 
3
 
! Отговори
Инженер химик преди 7 месеца
Ако не е Людмила, бензините на мутрата му от Банкя, отдавна ще са над 5 лв. А пък, той мутрата и приятелите му от логистиката не я познават ЛЮСКАТА. Тя е от Перник. А пък, мутрите му са от СИК, ВИС, ЦИК и останалите трибуквени партии като СДС, ДПС и такива подобни. ЧЕСТИТ празник ЛЮДМИЛО. Кога ще си дойдеш в тази нашата си Българията ни? Само на две спирки с метрото от аерогарата съм. ЩЕ МЕ НАМЕРИШ ЛЕСНО. То, сърцето ти ще те води. А те, нашите просто не грешат. За това са си и наши. ОГЛЕДАЛЦЕ.
168
2
 
3
 
! Отговори
Българин преди 7 месеца
Мисирките им на тези от Герб и Днес.бг не ги познават Радмила и Людмила. За разлика от мен. А и няма как да е иначе. Те са ги учили журналистиките в СУ-то им. А пън, ние през това време ги учихме химиите. А те са доста по-трудни от приказването и пожарникарсктвото му. Люсо, знаеш стила ми на писане, както и познваваш характера ми най-добре. Това ти е достатъчно, за до ме намериш отново. Вратата ми е винаги отворена за теб.
167
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
У дома съм, няма да влизам изобщо, в затвора...Законите са за вас, "простолюдието". Кокто нарече обществото, българският адвокат на Божков.
166
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Черепа се изплю в лицето на държавата, на всички, които адвокатът му нарече "простолюдие". Него може да го подкрепя само мракобесната ДС, чиято касичка бе, дълги години, още от 80-те на миналия век, до днес.
165
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Новото старо трио браточки: Черепа, Чорапа, Чашков.
164
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Радевият човек е под неговите чадър и фуражка.
163
3
 
24
 
! Отговори
Паню Баирски преди 7 месеца
Тези, които величаят този жалък престъпник, са абсолютни нещастници!
162
6
 
2
 
! Отговори
МИЛИОНЕР преди 7 месеца
Ами, не съм нито Васил, нито пък Божков. Румяна, Росица и особено Людмила знаят кой съм. Така си е с приятелите. .А те са ми от най-добрите. Приятелки. Особено Люсата. Не са като Божков. Него не го познавам лично, за разлика от тях.
161
4
 
3
 
! Отговори
СКмях е, голям преди 7 месеца
Какво му е интересното на снимката. Той и пуши пурите, а тези от полициите им слагат белезници на мутрата отг Банкя. А пък, Росиците са си две. Еднага, хо-голямата е от Пазарджик, а пък малката е от Балчик. А от Пазарзрджик си е и Лилето. Но не и Ивановата от Исперих. Тази от нашиге си, каучукарките. ЧЕСТИТО Лили. Сигурно вечеси бабаб, а азсъм дядо. Годинитене прощаватна тикого.Дории на богатите мутри, като тези от Банкя и велинград. Ние просто не сме от и като тях. ТОШЕВ Е ОТ БЕРКОВИЦА.
160
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Честните бьлгари сме с теб
159
2
 
19
 
! Отговори
интересно 2 преди 7 месеца
срещу каква ли сума си е у дома ?