Радев е позор: Освиркват президента на тържествата в Пловдив

След като прие строя, Радев се качи на паметника на Съединението
6 сеп 2023 21:17, Нели Христова
1077
Радев е позор: Освиркват президента на тържествата в Пловдив
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев беше посрещнат с освиркване и дюдюкане на тържествената проверка в Пловдив. Държавният глава тръгна да приема строя, но от публиката мощно се чу скандиране "Радев е позор" и "Ууу".

Той прие строя от началника на пловдивския гарнизон ген. Явор Матеев. Преди това генералът призова присъстващите да почетат с едноминутно мълчание загиналите от бедствието по Черноморието.

Последва канонада от освирквания към държавния глава. След като прие строя, Радев се качи на паметника на Съединението, където се очаква да произнесе слово

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1077
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
720
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Всеки ден ще е така.... до ПОБЕДАТА!!!
719
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Пак ще се намерят роби които да защитават господаря си...
718
27
 
18
 
! Отговори
Съвсем не! преди 8 месеца
Радев е готин! Правителството не струва. Време е анти Радев троларникът да замлъкне.
717
20
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Радев е ПОЗОР!
716
19
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Еййй манипулатори гнусни и платени ***. Каква опора е Радев? Той е един самозванец. Фалшив герой! С фалшив юмрук. Радев губи хората и утайката зад него го знае много добре. Радев е вече ненужен, той си свърши работата. Оползотвориха го, като тоалетна хартия. Направиха го бизнесмен и ще го изплюят на някъде да си доживее смотания животец на един фалшив герой!
715
22
 
19
 
! Отговори
Леле преди 8 месеца
че много платени евро-тролчета. През 5-6 секунди пускат мнения. ТОлкова им е акълът. Радев единствен защити българските интереси. Другите като каже Америка да подскачат, те питат колко високо. Тъй де, като заплатаджийте, дето сега ще ми насвяткат минусите. Сладури. :)
714
27
 
39
 
! Отговори
Срамота преди 8 месеца
Наистана е позор да допускаме платен защитник на руския имперски интерес да осквернява единствения изцяло български исторически акт, който е направен не с помощ от велика сила, а въпреки противопоставянето на всички велики сили и най-вече въпреки противопоставянето на руския интерес и на турския интерес /подкрепян от англичани и отчасти от французи /. Този платен чужд Резидент няма място на такова патриотично събитие. Да ходи да си брои рублите.
713
16
 
38
 
! Отговори
руски слугинаж преди 8 месеца
Фигуранта, Копейкин, Нинова и котилата им са символ на упадъка и роболепието. Национално предателство и идолопоклоничество към чужда държава и лидер , признат за международен престъпник.
712
10
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Исторически факт е,че първата държава,подала протестна нота срещу Съединението е Русия.Резидента какво измуча по този въпрос?
711
13
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Да се взимат с Костя под ръчички и към фронтовата линия в помощ на московския башибозук,че голям бой яде в Украйна.
710
13
 
29
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 8 месеца
ТОЗИ ПОЗОР С КЛЬОПНАЛИТЕ УШИ ПЪРВО ДА СЕ ЗАГРИЖИ ЗА БЕДСТВАЩИТЕ ОТ НАВОДНЕНИЯТА КРАЙ МОРЕТО БЪЛГАРИ,А СЛЕД ТОВА ДА ЗАЩИТАВА РУСКИТЕ ИМПЕРСКИ ИНТЕРЕСИ!
709
13
 
31
 
! Отговори
Олд преди 8 месеца
Рогоносеца радеф показа рога и в Пловдив .
708
33
 
10
 
! Отговори
Теодоро преди 8 месеца
109% фейк! Бях там. Слава на Русия и президента Радев.
707
6
 
1
 
! Отговори
ЕДНО преди 8 месеца
ПУСНЕТЕ МИ КОМЕНТАРА !! ИЛИ ВАЖИ И ЗА ВАС .НАЛ ТЪЙ А???
706
13
 
8
 
! Отговори
ЕДНО преди 8 месеца
за по -долу написаното , срещу г-н Радев , няма достойна квалификация затова ще се въздържа ! АЛА ВИЕ СИ ЗНАЕТЕ КАКВИ СТЕ !!!! НАЛ ТЪЙ А???
705
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ми те май...ничките са си селянчета! Какво да се очаква?! Като се вижда колко много народ подкрепя това измислено, продажно правителство, селяните са много повече отколкото си мислехме!!! Не ми пречи, хората да си гледат земята , ама да оставят хората ,който могат да мислят ,да дават оценки на Президента!
704
6
 
34
 
! Отговори
БРАВО НА преди 8 месеца
ХОРАТА В ПЛОВДИВ
703
24
 
8
 
! Отговори
Алекс преди 8 месеца
До Анонимен776 Каква подкрепа събира? Виж резултатите от последните президентски избори.Направо разгроми ректора на СУ.Запознай се и със социологическите изледвания.Политикът с най-висок рейтинг.
702
11
 
32
 
! Отговори
леля Пена преди 8 месеца
ПОЗОР Е СЛАБА ДУМА ЗА ТОЗИ !АКО СЪБЕРЕМ ВСИЧКИ ОТРИЦАТЕЛНИ ЕПИТЕТИ,ЩЕ СА МУ МАЛКО!
701
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Вече знаем че Алексей Петров беше архитектът на "сглобката", а съвсем скоро ще узнаем че и негов е проектът "Радев", чиято президентска кампания през 2016г. е финансирана от него. Вече ще можем да си отговорим и на въпроса "кой лансира ПП в политиката, и в частност Кирил Петков за министър на икономиката". Е, не е Радев.