Борисов: Сглобката не съществува, след неделя решаваме какво да правим

Лидерът на ГЕРБ се възмути на коментара на Костов
Обновена: 3 ное 2023 21:38 | 2 ное 2023 11:10, Нели Христова
328
Борисов: Сглобката не съществува, след неделя решаваме какво да правим
Снимка: БГНЕС

"Вчера Министерският съвет с премиера Денков гласували за "Страйкър"-ите без да има решение на парламента. С това си гласуване ще ни вкарат в такъв юридически казус, че не е истина. Навсякъде мърсуват с всякакви партии и коалиции, само и само да е срещу нас". Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Ловеч, цитиран от БГНЕС.

"И за да спрат спекулациите, щото чух и че Иван Костов говорил по тази тема, истината е, че много преди изборите за София предложихме на ПП-ДБ да се издигне кандидат, различен от родата на ДПС, и ГЕРБ да не издига кандидат. На Кирил Петков му предложих да се кандидатира той, и ние няма да издигнем кандидат. Какво е това сега - ГЕРБ подкрепяли човек на Путин, що за глупости?

Още по темата
Самият Иван Костов преди време произнесе фразата "Ще гласувам, но с отвращение"! И не само това - ПП-ДБ отиват и приказват по телевизиите неща, които няма да станат. Как така ГЕРБ били виновни за това, че техен зам.-министър отива и с личния си телефон снима кода на машините. Представете си, г-н Атанасов, че аз отида и снимам кода с телефона си, вие ще направите ли избори въпреки това? Защо ние да сме виновни?", попита лидерът на ГЕРБ.

"Ето, сега ПП-ДБ си има много ортаци в другите партии, когато Корнелия беше министър, изнесохме най-много оръжия за Украйна. Така че - да си мерят приказките.

За мен сглобката в момента не съществува! След неделя ще мислим какво да правим", допълни Борисов.

"Сами си бламират вътрешния министър, - чувам, че ходи с охрана, защото бил плашен от техните депутати", възмути се още лидерът на ГЕРБ. С проруските си партии бранят Лукойл с всичките си средства, а бензинът вече стига 3 лв. Ще излезе, че без дерогация страните имат по-евтин петрол.

Забравят, че би трябвало в сряда да сме в НС, а с това си безпринципно срещу ГЕРБ поведение, не знам как ще работим. Тепърва ще им гледаме сеира. Вече поне знам в кои партии са им аверите, и как се завират по вили и кръчмета с тях.

Може би в сряда ще направим общонационално събрание на ГЕРБ, за да видим да продължим ли да работим заедно", каза още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


328
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
249
16
 
10
 
! Отговори
Така е .. преди 6 месеца
Кой каквото да ми говори , Бойко е държавник и това си е.Роден за политик.
248
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Мачкай Бойко!!!
247
5
 
11
 
! Отговори
Един Вярващ преди 6 месеца
Какво ни засяга нас почтените хора,далаверите на политиците които са марионетки на олигарсите които са марионетки на ,,сивите кардинали" от скритата държава? Дреме ми на дедовия за цялата им афера-далавера.От мен нищо да не чакат.Дори няма да си загубя и един ден в годината заради тях за да ходя да им пускам измислените бюлетини,до една манипулируеми и манипулирани.Вместо да ходя на избори,ще си обера гроздето и ще си направя вино,или ще прекопая градината и дворът си,защото хранят семействотоми
246
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ръгай Боци чушки у боба.
245
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Св Св Чекмеджан и Буда като каже нещо, то първо е обратното, после още повече, но ще видим, а на края не си й спомня!
244
6
 
9
 
! Отговори
дон Тиква преди 6 месеца
.....Изведнъж засвири тръба и владетелят пристигна, следван от свита лимони и лимончета. Принц Лимон беше облечен в жълто от главата до петите. Носеше жълта шапка, на която имаше златно звънче. Лимоните от свитата пък имаха сребърни звънчета, а лимончетата от по-долен разред пиринчени. Чуваше се такова дрънчене, че хората се стичаха, като мислеха, че пристига цирк.Изведнъж засвири тръба и владетелят пристигна, следван от свита лимони и лимончета. Принц Лимон беше облечен в жълто от главата до петите. Носеше жълта шапка, на която имаше златно звънче. Лимоните от свитата пък имаха сребърни звъ
243
4
 
7
 
! Отговори
дон Тиква преди 6 месеца
Веднага една дузина лимончета бяха изпратени, за да парфюмират бедняците. Те оставиха в къщи сабите и оръжието си и помъкнаха варели и пръскачки. Варелите бяха пълни с одеколон, парфюм от теменужки и българска розова вода, най-хубавата в света. Лукан, децата му и неговите роднини бяха извадени от бараките и наредени покрай стените. Напръскаха ги така добре, че Лукчо съвсем настина.Изведнъж засвири тръба и владетелят пристигна, следван от свита лимони и лимончета. Принц Лимон беше облечен в жълто от главата до петите. Носеше жълта шапка, на която имаше златно звънче. Лимоните от свитата пък и
242
5
 
7
 
! Отговори
дон Тиква преди 6 месеца
Лукан живееше с децата си в една дървена барака, малко по-голяма от щайга за зеленчук. Богаташите, които минаваха покрай тях, извръщаха носове с погнуса. -- Боже мой, как мирише на лук!- казваха те и подвикваха на кочияша да кара по-бързо.Един път из тези места трябваше да мине и владетелят принц Лимон(да си прегледа магистралите от които крадеше). Придворните се безпокояха за неговия нос. -- Какво ще каже негово височество, когато усети миризмата на бедняците? -- Бихме могли да ги парфюмираме подсказа главният церемониал майстор.Веднага една дузина лимончета бяха изпратени, за да п
241
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
https://chitanka.info/text/2065
240
3
 
7
 
! Отговори
приказки преди 6 месеца
Джани Родари, "Приключенията на Лукчо": Веднага един стражар почна да следи Лукан със специален далекоглед за следене смутителите на реда. Всеки стражар имаше по един такъв далекоглед. Горкият Лукан позеленя от страх. Ваше величество се опита да каже той, блъскат ме! И добре правят! изрева принц Лимон. Така трябва!Тогава главният церемониалмайстор се обърна към тълпата и каза: Любими поданици, негово височество ви благодари за вашата привързаност и за блъскането. Блъскайте се, г
239
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Присмял се хърбел на щърбел. Абе вие не снимахте кодове, но имахте бусове с двойни дъна за готови надписани бюлетини и плащахте на хора , бандити, махали, комисии, за да спечелите.
238
3
 
3
 
! Отговори
Груйо Михалов преди 6 месеца
То се знаеше отначалото още с намек на Киро в записите,че не е задължително да направят ротацията с Герб ,Денков и без това не му се занимава много-много.
237
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До ПадаряОт две години нищо по магистралата ,но промените в ЗУТ уж не касаели Хемус ,има неква надежда!
236
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Смешката е че Бай Бойко на стари години ще помага на новата отмяна ПП с такива финтове .(Няма как стиснат е яко от партнъорите .. и не нямам предид ДПС или ПП ДБ..... )ДА ,казва "Ние подкрепяме Григорова" но това не е така, той помага на Терзиев. Записите които чухме видяхме ПРЕДИ 3ГОДИНИ са малка порция от филмовите шедьоври от резиденцията в Бояна !С такива записи се държат всички политици. Така е демократично! А НАЛИ ЗНАЕТЕ КОЙ НОСИ ДЕМОКРАЦИЯ ПО СВЕТА???Бойко шесе прави на луд и ще помага на некоалицията .Нека казва че я няма, щом така се успокоява.
235
5
 
4
 
! Отговори
ЛОГИКА МАЙКА преди 6 месеца
Пак Бо4ко ще ни спасява!На там вървят нещата.
234
1
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 6 месеца
на първо време си изправи наклонената тиква ала Дон Корлеоне...,че става бамално
233
1
 
7
 
! Отговори
Ековек преди 6 месеца
Бойко е много хитър и ще представи магистрала Хемус като инвестиция за Зеления преход. Ще направи покривите на паркинги и склад.с панели и ще докаже ,че една магистрала ще спести милиони тонове вредни емисии заради карането само на висока предавка на ниски обороти.Това е истинския зелен преход за нивото на България реално.Ние нямаме пътища ,които да намалят разхода максимално. Един ТИР вместо 150 литра до София ще изразходва 100л това е много висок и реален принос. С подръжка е вечна инвестиция!
232
1
 
8
 
! Отговори
ПП са мега злета преди 6 месеца
София -Варна пътя е ужасасен тесен с дупки и натоварен с десетки километри не може да изпревариш бавна работна машина дето кара с 50 макс ,а те спират магистрала Хемус ,която е обект от жизнена важност за Северна България и ще намали катастрофите и разхода на гориво на милиони превозни средства в бъдеще!!!!
231
1
 
1
 
! Отговори
Падаря преди 6 месеца
ПП спряха строежа на Магистрала Хемус без да питат Герб и купуват мощни БТР и за 1,8 милярда $ , а нашите ги подариха щото са със слаби брони .
230
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
При Бай Тошо гласуваха не само 100% от живушите в българия хора но и 100% от кравите, 100% от овцете, 100% от козите, въобще всичко живо по българската земя, даже и червейте в почвата се надигаха да гласуват, ама нямаше как тракторите при оран да ги направят тогава за броене на чepвeи!