Борисов: Сглобката не съществува, след неделя решаваме какво да правим

Лидерът на ГЕРБ се възмути на коментара на Костов
Обновена: 3 ное 2023 21:38 | 2 ное 2023 11:10, Нели Христова
328
Борисов: Сглобката не съществува, след неделя решаваме какво да правим
Снимка: БГНЕС

"Вчера Министерският съвет с премиера Денков гласували за "Страйкър"-ите без да има решение на парламента. С това си гласуване ще ни вкарат в такъв юридически казус, че не е истина. Навсякъде мърсуват с всякакви партии и коалиции, само и само да е срещу нас". Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Ловеч, цитиран от БГНЕС.

"И за да спрат спекулациите, щото чух и че Иван Костов говорил по тази тема, истината е, че много преди изборите за София предложихме на ПП-ДБ да се издигне кандидат, различен от родата на ДПС, и ГЕРБ да не издига кандидат. На Кирил Петков му предложих да се кандидатира той, и ние няма да издигнем кандидат. Какво е това сега - ГЕРБ подкрепяли човек на Путин, що за глупости?

Още по темата
Самият Иван Костов преди време произнесе фразата "Ще гласувам, но с отвращение"! И не само това - ПП-ДБ отиват и приказват по телевизиите неща, които няма да станат. Как така ГЕРБ били виновни за това, че техен зам.-министър отива и с личния си телефон снима кода на машините. Представете си, г-н Атанасов, че аз отида и снимам кода с телефона си, вие ще направите ли избори въпреки това? Защо ние да сме виновни?", попита лидерът на ГЕРБ.

"Ето, сега ПП-ДБ си има много ортаци в другите партии, когато Корнелия беше министър, изнесохме най-много оръжия за Украйна. Така че - да си мерят приказките.

За мен сглобката в момента не съществува! След неделя ще мислим какво да правим", допълни Борисов.

"Сами си бламират вътрешния министър, - чувам, че ходи с охрана, защото бил плашен от техните депутати", възмути се още лидерът на ГЕРБ. С проруските си партии бранят Лукойл с всичките си средства, а бензинът вече стига 3 лв. Ще излезе, че без дерогация страните имат по-евтин петрол.

Забравят, че би трябвало в сряда да сме в НС, а с това си безпринципно срещу ГЕРБ поведение, не знам как ще работим. Тепърва ще им гледаме сеира. Вече поне знам в кои партии са им аверите, и как се завират по вили и кръчмета с тях.

Може би в сряда ще направим общонационално събрание на ГЕРБ, за да видим да продължим ли да работим заедно", каза още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


328
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
209
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Аз-Българина съм потомък на Зевс, Орфей, Дядо Коледа и синовете му Болг и Брем. Потомък съм на Александър Велики. Потомък съм на Исус и Диана, на всики Римски Императори, Спартак, на рода Дуло по цялата Земя, на Паисий Хилендарски, Раковски, Ботев, Левски, Петър Дънов. Потомък на Цялото Бяло Братство на планетата Земя!.. и не си спомням някой от тях да е пиел хапчета и ходил на Лекар! Пиели сме Ракия и вдигната високо за Здраве - чаша с Червено Вино!
208
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Всички Арийски държави - България, Швайцария, Бавария, Унгария и Иран са потомци на рода Дуло - потомци на Исус и Диана. В Иран до покоряването му от исляма народа е вярвал в Зороастризма - Звездите. Ние Българите сме ХОРА, играеме Хоро и пееме заедно в Хор - Загрея(Слънцето) като се появи на ХорИзОнта на Връх ХорБел на Рилските езера (преименуван от исляма на МусаАллах-Мусала и затова Ние Хората - Християните докато не си възвърнем името на върха да е ХОРБЕЛ няма да прокопсаме и да бъдеме ХОРА!
207
6
 
16
 
! Отговори
Алекс преди 6 месеца
Няма какво да го мислиш.Набивай шута на Мъпета и останалата Шарлатанска сбирщина.
206
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Така е! Истина казваш"Шестопръстова ръка ходи по клавиатурата и с шестия пръст пише: Имахме 1 родилка - млада, хубава наглед и под бялата престилка всичко беше и наред. Тя напъна и тогава м/у нейните б.е.д.р.а, аз видях да се подава ШЕСТОПРЪСТНАТА РЪКА! С шестопръстната ръка тя му сряза киркилето и то сега КОМУНЕТО пише по КОМПУТЕРЕТО: "Щом изям един домат, аз готов съм за дебат. Щом изям един картоф аз за битка съм готов!" Комуниста кръв дава, майка си продаваз, ала ПАРИ и ВЛАСТ НИКОГА НЕ ДАВА!
205
3
 
9
 
! Отговори
Бойко Бойко .... преди 6 месеца
Кажи на НАРОДА:КОЙ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА?ПП-ДБ имат на тези Избори 270 хиляди Гласоподаватели от 2,7 Милиона гласували ИЛИ 10% от Гласувалите и 4% от Всички Гласоподаватели!На Изборите 2022 САМО ДБ имаха 300 Хиляди! В Правителството ИМА 1 Министър на ДБ и 1 Вице-Премиер на ГЕРБ!Кажете господин Борисов НА КОЙ СТЕ ДАЛИ ДЪРЖАВАТА ДА БЪДЕ УПРАВЛЯВАНА?Това е Бившата Държавна Сигурност която присъства в родословните Дървета на Ръководствата на ПП и ДБ!Сега Искаш да дадеш и София на ДС!С КАКВО ТЕ ДЪРЖАТ?
204
3
 
13
 
! Отговори
Изходът преди 6 месеца
е ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ и МУТРИТЕ В ЗАТВОРА !!!
203
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Я, Тиква, че и Говори...
202
1
 
6
 
! Отговори
изнервен преди 6 месеца
Ама стига с тези тенденциозни и неправилно изведени заглавия бе, ***. Точните думи на Борисов са "за мен сглобката В МОМЕНТА не съществува". А не изобщо. И тази добавка е много съществена! Така че, хайде бъдете коректни.
201
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Знаеш ли каква е разликата между Християнските "духовници" и Юдо-мюзюлманските "духовници"? Че при вторите и третите педофилията е позволена.
200
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
"Ооо, фривилна грухталност... твоите микторации за мен са като плърдлени геблеточици по лъргедна пчела. Моля те, ооо група - 0оо, мое фунтиуще търлиндроме. И хупшожно ме подрангли с къдравите си биндълуърдли, че инак ти раздирам гоберизрастъците със собствените си блърдлекрунчеони, шъ видиш ти!"
199
2
 
17
 
! Отговори
Зозо преди 6 месеца
До Анонимен .... Ааааааахаххахааа ей фантаст, я кажи кой съд ще осъди Боци и с какви доказателства? Ама ти пак избери Кирю кривата уста и Асан фалита. Те другия път вече ще вкарат Боци в затвора :))))))))))))))))))))))))) Клоун.
198
12
 
12
 
! Отговори
Европейска сглобка преди 6 месеца
Бокоо, нищо не зависи от теб! Или искаш да дадеш отново властта на проруският ни президент?!?
197
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Питеснявам се с мир няма да стане и каквоти и сътресение да има , този път ще има политици по затворите
196
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
На изборите миналата неделя се надяваше на чудото и ДАНС...Сега вече разбира , че никой не може да му помогне.Само властта ще го опази от затвора.
195
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Само преди няколко месеца ,тоя се моли на бог Тангра да отърве затвора....Вече в готов да граби пак...Умиране има, отърсване няма..
194
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Сега разбрахте ли го що за стока е Бойко.И с Путин ще се съюзи .Само да спечели властта.Щото властта го пази от затвора.
193
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ние - Българите сме по-стари от библията, по-мъдри от корана и помним времето когато динозаврите пълзяха по плаца и викаха уволнение.
192
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Сега разбрахте ли го що за стока е Бойко.И с Путин ще се съюзи .Само да спечели властта.
191
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Щом една жена е повече мъж отколкото жена значи от ЛГБТ общността.
190
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 5...Не ти ли стигна Бойко да ти е национален герой 12 години.Пълен провал във всяка политика.България е на всички последни класации.