Пеевски на контра с Денков: Заставам твърдо зад МВР

Изненадвам се от коментарите му, посочи председателят на ПГ на ДПС
20 ное 2023 18:36, Красимир Ангелов
193
Пеевски на контра с Денков: Заставам твърдо зад МВР
Снимка: БГНЕС

Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски коментира изказването на премиера Николай Денков, че е готов да си подаде оставката, ако вътрешният министър не осъди полицейското насилие на протеста.

Още по темата
"Препоръчвам премиерът другият път като има такава ситуация, да излезе срещу тези хора. Това беше като гангстерска битка на улицата и вие какво очаквате да направят тези момчета? Те постъпиха абсолютно достойно и защитиха гражданите на София. Пълна подкрепа имат от мен за действията им. Заставам твърдо зад МВР", подчерта Пеевски, цитиран от БНТ.

"Изненадвам се от коментарите на Денков - всички лидери общуваме с министъра на МВР и сме се виждали с него, не мога да разбера това "Радино вълнение“ в премиера. Ние сме в постоянен контакт с вътрешния министър и не само и това е нормално. Калин Стоянов каза, че има опит за влияние на назначаване на полицейски шефове, което аз казах, че не трябва да се допуска и че никой от нас няма право да назначава никой в МВР", подчерта Делян Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ние имаме милиционери а не полицаи. МВР не е полиция, а милиция, така и не го реформираха 1989 г. Затова и Тиквата, бивш милиционер, като Бай Тошо 12 години изцери българия
74
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Как няма един достоен прокурор в тая държава, да окошари тоя престъпник.
73
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Доган щом е решил да слага Дилян за председател на ДПС, значи повече не му трябва.
72
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Премиерът заяви, че или министърът на МВР си подава оствката, или кабинетът пада. Нито в клин, ни в ръкав лидерът на ПГ на ДПС заяви, че той застава твърдо зад мин.Стоянов. Той не е лидер на ПП-ДБ, не е фактор в кабинета Денков, доскоро не беше и депутат, но държи неговия глас да бъде чут. Най-малкото това е ниско културно ниво, сетне е обида за управляващите и премиера на кабинета. И да добавя: липса на първите 7 години.
71
2
 
11
 
! Отговори
Размисли преди 6 месеца
Що бре Шиши, твои хора ли са шефовеге на МВР-то? Затова ли играят пржтив правителството и шефа им си измисля мним "натиск", а после го отмени на уж "вмешателство" към него?
70
1
 
9
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 6 месеца
Пеевски се издирва от САЩ с Червена Бюлетина за Арест .
69
1
 
14
 
! Отговори
А такаааа ... преди 6 месеца
Щом Пеевсщи е твърдо зад това ръководство на мвр, значи правете си сметката това мвр на кого е подчинено!
68
1
 
11
 
! Отговори
Истината!!! преди 6 месеца
Яяя на кой бил човек министъра на вътрешните работи ... на този, който застава Твърдо зад МВР!!! Изплуваха зависимостите най-после, да си дойдем на думата! Хах
67
0
 
2
 
! Отговори
MNENIE преди 6 месеца
За да се укротят Войните на Партийците в България - те са като Хамас , Израел , Йемен , САЩ , Иран , Израел , трябва Плевнелиев да стане Президент , Бербатов Шеф на БФС , Тагарев Президент на САЩ , Пеевски Генералисимус , Бонев и Хекимян Заместник Кметове с ресор Гей Паради в София , Братя Домуфчииски Шефове на Световната Здравна организация , Габриел Министър Премиер за 1 ден , Пипи Дългото Чорапче да е Министър на Земеделието - Живеем в Погром на Партийците - като пред ПСВ .
66
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
"Аре пак оправдания сега младежи. Като са младежи къде са родителите им? Някаква непълнолетна наркоманка съвсем случайно се озовала сред тълпата гамени и после в питейно заведение?" - Личи си, че си от провинцията и не знаеш, нито къде е мясото, нито, че потоянно се навърта младежи между 15 до 20 годишна възраст, които нямат нищо общо с футбола и запалянковците му, а заведението е в непосредствена близсот до върпосната градинка. Айде - бъррч кo4о у селу!
65
2
 
20
 
! Отговори
Фен преди 6 месеца
Щом Магнита застава "твърдо зад МВР", значи всички нормални Българи /а не еничари/ трябва твърдо да са срещу ТОВА МВР.
64
2
 
1
 
! Отговори
О преди 6 месеца
До USA SUPER КИРО НОФ....Пак ли те изтърваха от лудницата?
63
1
 
9
 
! Отговори
Подкрепям твърдо преди 6 месеца
Премиера Денков!
62
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
А Шиши за кои е , за Хамас или за евреите ?
61
1
 
4
 
! Отговори
Дубай диета преди 6 месеца
май му се е отразила добре на момчето, вталил се е
60
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Аре пак оправдания сега младежи. Като са младежи къде са родителите им? Някаква непълнолетна наркоманка съвсем случайно се озовала сред тълпата гамени и после в питейно заведение? Да се привикат родителите тогава на "младежите" и да им се връчи глоба с наказателен акт!
59
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
79 аз пък работя за говернмента в Сидней, вервайте ми.
58
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Голямо наддаване между Борисов и Пеевски в чии редици (на ГЕРБ или на ДПС) да се "скрие" министъра на вътрешните работи Калин Стоянов когато го направят "бивш".
57
7
 
10
 
! Отговори
Дон Кикот преди 6 месеца
Пиги пак се изказа неподготвен. Денков имаше в предвид масовия бой на полицията над невинни по улиците а свинески чул недочул изплиска легена.
56
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Аз работих 5 години оперативен в Районно -Варна! Не пиша номера нарочно! Освен с писане на протоколи, доклади и справки и отчети, друго не помня! И най-важното беше накрая да се направи анализ! Анализ на бездействието!