Пеевски на контра с Денков: Заставам твърдо зад МВР

Изненадвам се от коментарите му, посочи председателят на ПГ на ДПС
20 ное 2023 18:36, Красимир Ангелов
193
Пеевски на контра с Денков: Заставам твърдо зад МВР
Снимка: БГНЕС

Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски коментира изказването на премиера Николай Денков, че е готов да си подаде оставката, ако вътрешният министър не осъди полицейското насилие на протеста.

Още по темата
"Препоръчвам премиерът другият път като има такава ситуация, да излезе срещу тези хора. Това беше като гангстерска битка на улицата и вие какво очаквате да направят тези момчета? Те постъпиха абсолютно достойно и защитиха гражданите на София. Пълна подкрепа имат от мен за действията им. Заставам твърдо зад МВР", подчерта Пеевски, цитиран от БНТ.

"Изненадвам се от коментарите на Денков - всички лидери общуваме с министъра на МВР и сме се виждали с него, не мога да разбера това "Радино вълнение“ в премиера. Ние сме в постоянен контакт с вътрешния министър и не само и това е нормално. Калин Стоянов каза, че има опит за влияние на назначаване на полицейски шефове, което аз казах, че не трябва да се допуска и че никой от нас няма право да назначава никой в МВР", подчерта Делян Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
5
 
5
 
! Отговори
а бе преди 6 месеца
А бе! Абе я кажете тука сега защо Лойд Остин на гарата го посрещтна само американския посланик бе, я кажете тука сега бе? Половината свят прелетял, после на влака прекачване, и само посланика го посреща? Що така бе, я кажете бе? Мърлявия наркоман не може ли да проявни малко уважение, поне министъра на отбраната трябваше да го посрещне, човека дошъл да сапортне успешното контранастъпление, а наркомана не изпрати никой да го посрещне.
34
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
MBP geйcтвaxa npaвилнo, kakтo и npи naвaжния мaйgaн npegи gвe rogини! He бивa ga ce yйgиcвa нa akълa нa npoтecтaнтитe-gereнepaти, зaщoтo oбpaтнoтo би oзнaчaвaлo nълeн paзnag нa gъpжaвaтa и нeйнoтo okoнчaтeлнo зakpивaнe...
33
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Делян Пеевски им показа кой кара влака.
32
2
 
17
 
! Отговори
Гражданин преди 6 месеца
Този изпълзя от дупката си и започна до се изказва срещу всеки и всички.
31
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Феномена и Боци чекат ноември 2024г. Дотогава ще е *** ми доде ми. И клати клати за бати. Ноември 2024г ако в Америка дойде Тръмп е ясно че в България ще дойде Путин.И ще бъде посрещнат с хляб и сол именно от Боци и Феномена.
30
1
 
20
 
! Отговори
КОЙ Е НА ВЛАСТ?! преди 6 месеца
Извинете ама Пеевски на каква длъжност е във властта,че нещо не се сещам?!От каква позиция точно се изказва?!Преди дума неможеха журналистите да му вземат за интервю,сега нещо много говори!ЗАЩО?!
29
1
 
9
 
! Отговори
А защо преди 6 месеца
Всички "лидери" общувате с МВР?Нали МВР е деполитизирано?И какъв "лидер" е Пеевски?
28
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Денков се държи като секретарка на Пеевски, нормално е да се има за началник.
27
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Каквото кажат Борисов и Пеевски това ще е те са началниците.
26
3
 
20
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 6 месеца
Биенето на паднали хора по земята, които не са ти направили нищо е признак за муутренско поведение, при това напълно утвърдено и подпечатано с години безнаказаност. Нормален човек няма как да посегне на легнал на земята друг човек освен ако не е нещо лично. Ако се е провинил му слагаш белезниците, защо трябва да го удряш? Освен ако не си саадист или най обикновена муутра в униформа.
25
2
 
4
 
! Отговори
беее , бееее преди 6 месеца
Тия " горе " си връткат интригите , а народецот яде пуканки и пие бира............виртуално . А разправят стадата овце били на зачезване в територията .
24
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
А какво става с контранастъплението?
23
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Имало е провокации! Но 5 полицаи да ритат паднали деца повече от минута, не един ,няколко случая, да ги бият, като то очивидно не е направило нищо....е, това ли е законност?
22
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Когато направиха Шиши шев на ДАНС цяла София излезе да протестира,сега управлява държавата с ППДБ и никой братче дума не казва!Явно много е важно от коя страна си си застанал!
21
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До в Русия 32...прав си...директно ги иузпращаха в колониите.....аз бих предпочел един път да ме набият ако съм виновен вместо да стоя в Гулаг 10тина години...С този Независим руски Съд.....многоточие...
20
5
 
14
 
! Отговори
МВР са терористи преди 6 месеца
МВР Е ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ПОМАЦИ
19
3
 
7
 
! Отговори
Алекс преди 6 месеца
Май Мъпета няма да ни забавлява около Нова Година.
18
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Следващият път....Ши.. да си въви по улицата и 3...4 полицейски бабаити да го свалят на земята и лобут...докато може да носи....После пак да направят интервю с него...
17
5
 
17
 
! Отговори
Ivan преди 6 месеца
Абе ф.ес,всички очаквахме от "тези момчета" да не издевателстват с палките си по хора паднали на земята и да не се гаврят с невинни граждани,които не оказват никаква съпротива.Ти пък кой си,че ще спориш с премиера?!Нещо май много ти порастна работата,преди време гласчето ти не чувахме!
16
9
 
16
 
! Отговори
в Русия преди 6 месеца
През цялото управление на Владимир Путин никога, каквито и протести да е имало, никога срещу протестиращите полицията не е използвала сълзотворен газ, нито гумени куршуми, нито струи вода. Нещо което днес е почти ежедневие в Брюксел, Париж, Берлин, Амстердам, да не говорим за екзекутиране на протестиращите както ги разстрелват в САЩ.