Пеевски за ветото на Радев върху БТР-ите за Украйна: Срам!

Още през тази седмица НС трябвало да го отхвърли
Обновена: 4 дек 2023 11:46 | 4 дек 2023 11:46, Камелия Цветанова
457
Пеевски за ветото на Радев върху БТР-ите за Украйна: Срам!
Снимка: БГНЕС

„Решението на президента Радев да наложи вето върху предоставянето на бронирана техника за Украйна може да се определи само с една дума – срам!”, заяви в позиция председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

Още по темата

„След това решение е още по-категорично ясно колко е важно за България да има евроатлантическо парламентарно мнозинство и подкрепяно от него евроатлантическо правителство, защото всичко друго рискува страната ни да бъде отведена на един друг, неевропейски и опасен  път  - към Москва, към Путин, където проруските политици искат да я отклонят”, се казва още в позицията на Пеевски.

„Затова Народното събрание още тази седмица трябва да преодолее ветото на Президента, като с това потвърди нашата подкрепа към Украйна и украинския народ. Затова в Парламента и политическия ни живот най-важният, обединяващ фактор трябва да бъдат и да останат споделените евроатлантически ценности, които са безалтернативни”, се казва в позицията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


457
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
287
2
 
25
 
! Отговори
трябва преди 5 месеца
трябва БЪЛГАРСКО правителство, което да прозре най-накрая, че европейски път няма!!! Това, което наричат "европейски път" е сляпо следване на чужди интереси.
286
4
 
21
 
! Отговори
Maliiii преди 5 месеца
Тл ъст, маз ен *** си вре зурлата във всичко. Ама Коледа идва, знаем каква е съдбата му
285
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Магнитски / пеевски/ ти и твоето ДПС,сте срама,за България.
284
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тоя го поставиха в магницки ,и стана най големия атлантик от тогава ,смях ...по добре да си мълчиш
283
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Да свършва тая война, че тия продажници подариха всичкото оръжие дето го има войската. Само тояги ще им останат на българската армия. За едните комисионни от посолството и майките се ще падарят на Окрайна.
282
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Едно лирическо отклонение и бърз въпрос, някои да е избирал ДП за премиер? И в качеството си на какъв диктува на всички?
281
0
 
32
 
! Отговори
пффф... преди 5 месеца
Г-н #Кой много си повярва нещо. Този е същия лакей и слуга на Доган, заради когото падна цяло едно правителство. И сега тръгнал да се прави на големия политик.
280
0
 
37
 
! Отговори
6 преди 5 месеца
Прасето изгрухтя! Обаче коледатаа е близо!
279
0
 
36
 
! Отговори
Перко преди 5 месеца
За какъв евроатлантизъм бърбори този ***? За какви евроатлантически ценности плямпа? Европа и евро ли? Те в Шенген не ни пускат, но нашите политице вече са "евро" атлантици, политици и ... ***, които собственият им народ не припознава и бойкотира изборите. Някой от обикновените граждани да се чувства "евро"? От 30 години сме заседнали в кучия г** именно заради *** като Пеевски, Киро, Бойко, Нинова, Христо и шайките им. Плакнат ни защото някой трябва да им плати сметките ... Хайдуци.
278
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До странноНикак не е странно. Магнитски така им замая мозъците, направо frog brain. способни на всичко.
277
1
 
21
 
! Отговори
123 преди 5 месеца
Абе оти сте сложили чак на 4-то място мъдрите слова на Д. Пеевски? Такива епохални мисли трябва дни наред да са на първо място, че да може съвкупното народонаселение да попива от неговата мъдрост и разбиране по всички възможни въпроси
276
1
 
35
 
! Отговори
странно преди 5 месеца
Този извъднъж стана бесен русофоб. Пак за пари става дума сигурно-
275
0
 
24
 
! Отговори
? преди 5 месеца
Я пак! КОЙ точно е срамът!???????? Д ува и държявата ска пана!
274
0
 
30
 
! Отговори
Санчо преди 5 месеца
Шиши и да се натегаш паричките ти изгореха
273
0
 
30
 
! Отговори
Ром"с преди 5 месеца
Ех ,тои Магнитски ...само Магнитски се осмели да види "сметката" на Пеевски за толкова "трудов стаж" на Пеевски в НС ,а то бяха закани,то бяха вопли-сополи от нашите депутати срещу него,а един руснак на име Магнитски му "видя сметката" и вижте как всеки ден е против руснаците ,ама пак руснак да ни управи нещата ..ех Магнитски,Магнитски ..много си наплашил г-н Пеевски ,та чак не смее да пропусне нещо против Русия с някое страхотно изказване,абе Магнитски чудеса вършиЛ в българската политика !)
272
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
РАДЕВ прави партия и да изметем тази и "остальная ***"!!!
271
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
На мен лично ми трябва БЪЛГАРСКО правителство, което да прозре най-накрая, че европейски път няма!!! Това, което наричат "европейски път" е сляпо следване на чужди интереси.
270
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Коко а за кой Радев - Петко ли бе ромсссс!!!!
269
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Радев единствен от всички други мекерета е с образование и най важното - математик !!!!а това озгначава , че може да расъждава -СРАВНЕНИЕ борисов и Радев е 1000 към едно за Радев ! Реално това което се дава е капка в морето а всички видяха как добре горът немските леопарти и дори най най !!! но горт като факел !!! Какви БТР бе роми - само карате украинците да умирът повече
268
1
 
3
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 5 месеца
до Коко: Пожелавам ти спазми по 24 часа на денонощието.