Пеевски за ветото на Радев върху БТР-ите за Украйна: Срам!

Още през тази седмица НС трябвало да го отхвърли
Обновена: 4 дек 2023 11:46 | 4 дек 2023 11:46, Камелия Цветанова
457
Пеевски за ветото на Радев върху БТР-ите за Украйна: Срам!
Снимка: БГНЕС

„Решението на президента Радев да наложи вето върху предоставянето на бронирана техника за Украйна може да се определи само с една дума – срам!”, заяви в позиция председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

Още по темата

„След това решение е още по-категорично ясно колко е важно за България да има евроатлантическо парламентарно мнозинство и подкрепяно от него евроатлантическо правителство, защото всичко друго рискува страната ни да бъде отведена на един друг, неевропейски и опасен  път  - към Москва, към Путин, където проруските политици искат да я отклонят”, се казва още в позицията на Пеевски.

„Затова Народното събрание още тази седмица трябва да преодолее ветото на Президента, като с това потвърди нашата подкрепа към Украйна и украинския народ. Затова в Парламента и политическия ни живот най-важният, обединяващ фактор трябва да бъдат и да останат споделените евроатлантически ценности, които са безалтернативни”, се казва в позицията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


457
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
347
5
 
23
 
! Отговори
Кристи преди 5 месеца
Срам и позор е да предаваш/продаваш Българските национални интереси, а не когато ги защитаваш. Президентът Радев е истински национален защитник и бранител на националните ни интереси и трябва да сме горди, че имаме такъв президент. Какво общо има в българския национален интерес и в евроатлантическото ни членство, та постоянно някои "политици" мачкат националното ни достойнство.Членството ни в НАТО означава ли, че трябва да се самоунижаваме и да козируваме на "Великите" сили?!
346
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Няма по-голям позор от гнусния грухтящ ***!Позор за БЪЛГАРИЯ са и всички около него скимтящи нищ**о**ж**ства от сатанинската сглобка,които със завидно усърдие унищожават НАРОДА и затриват РОДИНАТА ни! Продажни слуги на чужди господари,работещи срещу националните интереси и сигурност на ОТЕЧЕСТВОТО ни! Те са срама и позора,а не БЪЛГАРСКИЯ ГЕНЕРАЛ! Президентът Румен Радев е избран с гласовете на 2,5милн.българи,а не като сглобкаджиите,назначени за слугинаж от посолството! Оставка на предателите!
345
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
КТБ е срам. Депутат в списъка магнитски е срам.
344
0
 
11
 
! Отговори
........ преди 5 месеца
Гордостта на Умнокрасивитета. Много обичат да му го смучкат.
343
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ ЧЕ ТАКИВИ ПОЛИТИЦИ ДАВАТ ОБЛИК НА ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЖИВОТ . А ДАНО ТОВА Е ДЪНОТО
342
2
 
22
 
! Отговори
Баба Гошка преди 5 месеца
Шиши, срамно е да коментираш кавото и да било. Навел си се на Магнитски, а Доган те подпира отзад, това е СРАМ.
341
3
 
12
 
! Отговори
Киро и Боко преди 5 месеца
Пеевски Русофоб, интереса клати феса. Ако САЩ позападне още малко и Пп, ДБ, СДС, Герб ще кажат че демратичният път минава през Русия и Китай.
340
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Не се наяде,не се накраде.Тоя е по-алчен дори от Винету Чекмеджиев!
339
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ако знаеше английски и се информираше от американски медии,този вече трябваше да е разбрал,че ни набутва към губещата страна.Аман от пишман евроатлантици,крали до самозабрава,сега народът да им е заложник
338
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Евроатлантизма от Босфора е невероятен.
337
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тия войнолюбците що не ходят на фронта и тогава ще си проличи техния кураж. Нито един не отива.
336
2
 
16
 
! Отговори
Шопа преди 5 месеца
Преди време всяка сутрин се будех с ерекция , сега всяка сутрин се будя с тоя *** ... Стига с тоя Пеевски , Вие от Днес.бг боцкате ли се или ? Стига писали за тоя мафиот , че ми се повръща вече .
335
2
 
7
 
! Отговори
Икономист преди 5 месеца
Гласувалите за ДПС и особено депутатите им в поредното НС най-после разбраха, че Дебелян е гей. Като повечето от тях. За това ще си го изберат за председател на партията си. Между впрочем, такива са и повечето партийни лидери. Изключението и г-жа Корнелия от БСП-то им. Тя тък е лесби. Честит бюджен за 2023 г. А иначе, честита Нова 2024 г. на тези от БНБ-то им. Както и на финансистите от бюджетната им комисия. Пари нямат, а започнали да дадав съветина хората по телевизиите.
334
2
 
22
 
! Отговори
5 преди 5 месеца
тоя унищожи булгартабак - отрасъл със 150 години история. сега явно иска да унищожи и държавата. а на всичко от горе е в списъка магнитски - престъпник според законите на САЩ.
333
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Шиши- следващият премиер на Република България!
332
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Този да каже какво е направил ЗА България и българските граждани. Напъването, в стил бясно куче пред медиите, не е принос.
331
2
 
17
 
! Отговори
ШОПАРА Е преди 5 месеца
ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИТЕ!!...
330
0
 
15
 
! Отговори
Свинско със зеле преди 5 месеца
Пълничкият прави всичко възможно да се хареса на губернатора на България и да го назначат за премиер на странат.
329
2
 
13
 
! Отговори
Кюфте преди 5 месеца
Точно така паржо, България трябва да бъде оглозгана, за да може после да бъде придобита лесно от победителя във войната, който и да е той. Историята се повтаря, кога ли сме били на печелившата страна в съвременната ни история.
328
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Кеф!!!