Желязков пита в писмо Тагарев защо депутатите не са били поканени на Богоявление

Недоглеждане или особено отношение от страна на организаторите?
7 яну 2024 08:45, Нели Христова
272
Желязков пита в писмо Тагарев защо депутатите не са били поканени на Богоявление
Снимка: БГНЕС

Защо депутатите и шефовете на парламентарни групи не са били поканени да участват в ритуала на Богоявление. Това ще пита председателят на Народното събрание Росен Желязков в писмо до министъра на отбраната Тодор Тагарев, чието ведомство е организатор на ритуала по тържествения водосвет.

Бях информиран, че на Богоявление не е имало депутати и председатели на ПГ, предполагам, че става въпрос за някакво недоглеждане, коментира Росен Желязков от Виетнам, където е на официална визита, цитиран от "24 часа".

Все пак и Богоявление като хршстиянски празник, и Йордановден би трябвало да обединяват всички, защото това са общи празници, коментира Желязков. И разказа, че досега в НС не е имало прецедент да не са поканени всички народни представители.

Сега били поканени само председателя на НС и зам.председателите, а обикновено се изпращали писма както до шефовете на парламентарните групи, така и писма до целите групи за всички депутати.

Ще поискам информация, за да се прецени дали не са поканени от недоглеждане или става въпрос за особено отношение от страна на организаторите, коментира председателят на Народното събрание. Защото би било пък странно ако нямаме информация за това и мотивите - да се върви по линия на парламентарен контрол, допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


272
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
196
1
 
3
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 4 месеца
Чета и не вярвам някой писал против 60 + защо твоите близки да не са 20+ какво против имаш възгледите на тези българи само твоите ли са важни перспективни Научи се да мислиш
195
1
 
6
 
! Отговори
До 198 преди 4 месеца
Ми *** са разбира се, няма такава държава като Евроатлантика или няма европейска държава и народ! ЕС е геополитически инструмент на САЩ за колонизиране на Европа, с други думи ЕвроАтлантик! Целта е да се заречат отделната нация, държава и суверенитет! Така протича колонизацията на ЕвропаСАЩ навсякъде си намират национални предатели ..само Орбан в ЕС не е предал нацията си!
194
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Да съгласявам се че такива хора работят за пари. Напълно си прав че те нямат идеали те са продажници. За съжаление са властимащи и това е проблем и то голем. Би трябвало да работят за България но дори и това е клише защото евроатлантиците нямат родина. Без poдници са за жалост.
193
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Русофобите са и украинофоби защото оръжията убиват еднакво. Щом изпращат оръжия работят за войната. Вместо да рабитят за мира факт.
192
0
 
9
 
! Отговори
Тагаренко е преди 4 месеца
Предател на България! Той нама идеология или идеали, през 80те е бил комунист защото е било най-печелившо и престижно да си член на БКП!2024 е евроатлантик, защото това се плаща най добре! Ако утре Путин му плати повече, ще стане пак русофил ако е добре за кариерата и банковата сметка! Най далния гип хора, ени-чари и андрешковци!
191
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Също и Партийния дом е вид либерално клише защото това е бивш Партиен дом от времето на член 1 когато имаше една партия. Тези които преместиха НС в бившия Партиен дом какви са. Същите тоталитаристи като предишните .
190
0
 
7
 
! Отговори
До 192 преди 4 месеца
Такива като ППДБ и Тагаренко са просто предатели! Не са никакви русофоби или комунисти, който им плати повече такива са!В момента Посолството на САЩ плаща най много на ресофоби значи са русофоби! Утре ще се обърнат като ветропоказател! Те нямат идеология, техния Бог са Парите!
189
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Защото сте нагли и корумпирани всичките в парламента
188
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тагарев и мнозинството са Русофоби , а дали са комунисти е отделен въпрос който няма пряка връзка. Стига повтаря тая лъжа и манипулация.
187
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Сорросоидните НПО тролеи нарочно пуснаха в обръщение преди около десет години забравената тема за комунизма с цел Пропаганда. Това е трик !
186
1
 
4
 
! Отговори
До иван преди 4 месеца
Е да Тагаренко те е синче на комунист а направо комунист! Член на БКП, следва по партийна линия във Военната Академия в Москва 1986 година..Власее перфектно руски език..
185
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не може непрекъснато да използвате клишета "комунисти и комунизъм " както ви падне и да заблуждавате младите хора с нарочни инсинуации. За мен 60+ сте едни прозрачни манипулатори това е факт. ПП и ДБ , Герб и ДПС си имат имена наричай ги с техните имена ! Не прави груби инсинуации !
184
9
 
0
 
! Отговори
иван преди 4 месеца
Тагарев е един от малкото министри на ППДБ, които стават за нещо и реано не са синчета на комунисти. Баце ще загуби много ако тръгне срещу него.
183
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
БИВШИ КОМУНИСТИ СА САМО ГЕРБ.
182
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ГЕЙ НАЦИСТИ ОТ ПАРТИЙНИЯ ДОМ ПРОТИВ ТАГАРЕВ
181
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не използвайте клишето *комунисти* както ти е удобно защото това може да ти изиграе лоша шега.
180
2
 
4
 
! Отговори
Анонимна преди 4 месеца
И да имам мнение. Неодобрявам поведението на Тагарев. Цитатът е в отговор на 168 коментар. Дали Борисов и Пеевски ще вземат отношение по въпроса за депутатите.
179
2
 
5
 
! Отговори
До 183 преди 4 месеца
Еми това правя! ППДБ дено ни управляват са бивши комунисти, членове на БКП като Тагаренко!
178
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ами щом ППДБ били 90% бивши комунисти наричай ги така бивши комунисти а не да правиш вредни лъжливи инсинуации !
177
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
БОРИСОВ Е ГЕРМАНСКИ АГЕНТ