Желязков пита в писмо Тагарев защо депутатите не са били поканени на Богоявление

Недоглеждане или особено отношение от страна на организаторите?
7 яну 2024 08:45, Нели Христова
272
Желязков пита в писмо Тагарев защо депутатите не са били поканени на Богоявление
Снимка: БГНЕС

Защо депутатите и шефовете на парламентарни групи не са били поканени да участват в ритуала на Богоявление. Това ще пита председателят на Народното събрание Росен Желязков в писмо до министъра на отбраната Тодор Тагарев, чието ведомство е организатор на ритуала по тържествения водосвет.

Бях информиран, че на Богоявление не е имало депутати и председатели на ПГ, предполагам, че става въпрос за някакво недоглеждане, коментира Росен Желязков от Виетнам, където е на официална визита, цитиран от "24 часа".

Все пак и Богоявление като хршстиянски празник, и Йордановден би трябвало да обединяват всички, защото това са общи празници, коментира Желязков. И разказа, че досега в НС не е имало прецедент да не са поканени всички народни представители.

Сега били поканени само председателя на НС и зам.председателите, а обикновено се изпращали писма както до шефовете на парламентарните групи, така и писма до целите групи за всички депутати.

Ще поискам информация, за да се прецени дали не са поканени от недоглеждане или става въпрос за особено отношение от страна на организаторите, коментира председателят на Народното събрание. Защото би било пък странно ако нямаме информация за това и мотивите - да се върви по линия на парламентарен контрол, допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


272
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
2
 
2
 
! Отговори
До в САЩ преди 4 месеца
В България ППДБГербДПС никога няма да приемат такъв закон, щото 90% от тях са чужди агенти!
155
2
 
12
 
! Отговори
ИСТОРИЧЕСКА ГРЕШКА преди 4 месеца
Bойна нямаше да има, ако САЩ и Великобритания не бяха спасили СССР от далновидния германец...
154
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА ДАВА ОРЪЖИЕ НА УКРАЙНА КОЛКОТО Е НЕОБХОДИМО.
153
1
 
3
 
! Отговори
2 преди 4 месеца
Възможно ли е това да е бойната глава на ракетата Искандер-М? Може би. Балистичната ракета 9M723 и Кинжал са много сродни продукти. Възможно ли е това да е бойната глава Hwasong-11, севернокорейският еквивалент на Искандер-М? неизвестно. Все още няма снимка на бойната му глава в публичното пространство.
152
0
 
3
 
! Отговори
1 преди 4 месеца
Още малко за "Кинжал"-а. Може би това е БЕТАБ-500? На пръв поглед може. В района на Ставропол очевидно изобщо не падна БЕТАБ-500. В същото време бойната глава на Кинжал може да съответства на БЕТАБ-500, тъй като те имат подобни свойства на разбиване на бетон. Може би е X-31 или X-22? Не, те имат съвсем различна бойна глава, въпреки че радиопрозрачният обтекател е много подобен, но само на външен вид, а сравняването на бойната глава и бойната глава на ракетите е невероятно глупаво.
151
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ГЕНЕРАЛ ТАГАРЕВ! ВИЕ СТЕ ИСТИНСКИ БЪЛГАРСКИ РОДОЛЮБЕЦ!
150
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
от индия и виетнам гербаджиите ще се върнат с големи лъжи
149
0
 
6
 
! Отговори
3 преди 4 месеца
Западните лидери и обществото като цяло не вярват в пряка заплаха от Путин, ако победи в Украйна. В противен случай те вече щяха да са доставили достатъчно оръжия, за да победят Русия; Всички призиви за помощ от страна на Зеленски са свързани с факта, че Украйна сега е изправена пред най-големите си предизвикателства, по-трудни отколкото на 24 февруари 2022 г.; Всички мирни преговори сега означават поражение за Украйна.
148
1
 
6
 
! Отговори
2 преди 4 месеца
Западът не вярва, че Путин ще ги нападне след победата в Украйна The Telegraph. Въпреки опитите на американските, германските и британските власти да сплашат западното общество с нападение от ВС на РФ след СВО, за да засилят доставките на оръжия за Киев, като цяло хората не загубиха адекватното си отношение към тази ситуация. Британското издание пише: Неадекватно е да се казва на Запада, че украинците се борят не само за страната си, но и за цяла Европа;
147
1
 
5
 
! Отговори
нагли и безочливи ! преди 4 месеца
Който се чувства българин ще отиде без разни официалности и покани. Тези дУпетати нещо много на велики започнаха да се правят !!!
146
1
 
1
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА преди 4 месеца
БЪЛГАРИЯ Е И ЩЕ БЪДЕ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА ЗА УЖАС НА ГЕРБСП
145
2
 
2
 
! Отговори
1 преди 4 месеца
The Telegraph: Зеленски е твърде слаб, за да спечели. Украинският президент е твърде изтощен и слаб, за да спечели СВО. Украинският лидер няма ясна стратегия за постигане на положителен резултат в конфликта. Това заяви британският полковник в оставка Ричард Кемп. "Умореният Зеленски изглежда твърде слаб, за да постигне победа. Липсва му ясна стратегия", съобщава вестник Telegraph думите на Кемп. Той добави, че след неуспешното контранастъпление все повече хора в Украйна говорят за необходимостта от сключване на мирно споразумение.
144
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ФИГУРАНТИ ГЕРБ
143
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тагарев е стратег. Той дава оръжие на фашисткият режим в Киев за да продължи войната колкото се може по-дълго за да може руснаците да избият колкото се може повече бандеровци. Защото ако свърши войната бандеровците ще избягат на запад и ще възродят оттам своята идеология, която неизменно ще става все по-силна и по-силна с времето.
142
0
 
1
 
! Отговори
В момента преди 4 месеца
Пак аларма във всички области в Украйна! Атака с дронове..в Киев има пак експлозии!
141
2
 
3
 
! Отговори
В САЩ преди 4 месеца
Има закон, всеки който се финансира от чужбина трябва да се регистрира като чужд агент! Ако в България имаше закони, Борисов трябвше да се пегистрира като руски агент!
140
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
УКРАЙНА БИЕ ФАШИЗМА ВЕЧЕ ВТОРА ГОДИНА!
139
2
 
2
 
! Отговори
Тагаренко преди 4 месеца
Е бил осъден от служебния министър на отбраната за подмяна на параметри на изтребители при поръчка! Сигурно е получил комисионна от определен производител на оръжия за да осигури държавните поръчки от него!
138
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тагарев объркал си комунистите уа. Тези дето са в Киев не са комунисти, ами фашисти уа!
137
2
 
5
 
! Отговори
Тагаренко преди 4 месеца
Е бивш член на БСП, завършил военна академия в Москва и говори перфектно руски!Бивш комунист!