Демерджиев: МВР е в ступор, скоро и държавата ще изпадне

Той призовава за камери и в автомобилите на полицаите
15 яну 2024 08:52, Нели Христова
61
Демерджиев: МВР е в ступор, скоро и държавата ще изпадне
Снимка: БГНЕС

Трябва да има камери, както в автомобилите така и на полиците, за да могат да го защитят от ръководството когато е реагирал правилно и да го санкционират, когато не е.

Това каза по БНТ бившият министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

По мое време инцидентите бях свързани с полици, които поставяха телата си като бариери срещу мигрантите.

Когато няма ясна индикация от министерство как трябва да постъпват служителите им, те изпадат в ступор и бездействие. Когато МВР е в ступор, скоро и държавата ще изпадне, каза Демрджиев.

Чрез тези промени в Конституцията няма никакви промени в съдебната реформа, каза още бившият министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
6
 
! Отговори
1262 преди 3 месеца
До морски .Ако знаеш колко си прав. ДС-мафия по подобие на КГБ- мафията.
29
3
 
2
 
! Отговори
МВР ПАЗИ МАФИЯТА преди 3 месеца
Да бе да. Камери. Абсурд. А наркотиците? А рушветите? А рекета? А побоя? Вие искате да вземете всички привилегии на милиционерите и да ги обречете на глад. Недейте така. Ако им сложите камери 2/3 ще напуснат. Другите ще умрат от глад и ще си търсят и втора и трета работа при наркобосовете. Как иначе ще купуват посления айфон, айпад, айсиктир.. на децата, жените и любовниците си. Осъзнайте се малко.
28
0
 
10
 
! Отговори
морски преди 3 месеца
Българската мафия е ДС мафия - най-опасна. Декомунизация нямаше, най-подготвените кадри след падането на бай Тошо бяха ДС кадрите. Вижте по морето в какво превърнаха Туризма. Само и само да се перат мрьсни пари. Чакате европейски реформи?? Чакате евростандарт на живот ?? Забравете !!
27
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Бойко Борисоф остави българската полиция , обслужващ персонал .Всички знаеме много добре на кого Няма вече спор кой и кои ни управляват.Говорено е много.Скандслите се нижат един подир друг.Но вижда се.Босовете на мафията остават не засегнати Структурата на мафията , от офицери до войници е непреследвана.Точно полицията е в ступор.Защото това е тя.Орган прикрепен към управляващата хунта я БГ
26
1
 
2
 
! Отговори
Стане ли преди 3 месеца
Въпрос за камери, точно определени граждани надуват вувузелите и ревват като буги. Никак не е трудно да се досети човек за странното им поведение. Камерата е безпристрастна, затова тя трябва де е задължителна и за личните превозни средства, унифицирана, пломбирана, но...ние не я САКАМЕ, ние сакаме да сме още във феодализма. Свиквайте другари, товарищи, госинчовци, аркадаши. Ще свикнете и ще разберете, че редът ви пречи.Затова ВИЕ ще си останете в държавата феодалия.
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Полицията в БГ остана не реформирана Просто в миналото охраняваше комунистическия строй.Сегс охранява мафията А тя е наследница на ...комунистическия строй.Умения ,навици, практики и подготовка са същите.Нямат нови , изискващи при демокрацията умения.Те просто бият и задържат.От там нататъка, по съдебен ред настъпва такъв хаос и пародии.Че направо да се смееш ли ,да плачеш ли
24
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Трябват промени в Бопа Стоянов трябва да смени кадрите поради наличната висаджийска мафия, службите са докарани до евтина корупция!
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Точно щото се направи по рушшшк0-савецццки модел сега имате кмет и бизнесмен от дс/потомствен КОМУНИСТ и му се радвате. Понеже сте доста ограничени и вярвате на лъжите им после единственото дето се сещата да казвате е... копейка бухахахах
22
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 23...Разбирам политическите ти пристрастия Обаче в България не е така Българската мафия няма лице.Няма партия.Няма идеология .Българската мафия има интерес единствено от кражби Без значение дали е за Русия.Дали за Америка.Бърксш много.
21
4
 
5
 
! Отговори
До 21 преди 3 месеца
Тази полицейска хунта бе изградена под наставничеството на демократичния Запад! Идваха лектори и инструктори от ЕС и обясняваха, че на държави като България не е нужна армия, а само полиция за поддържане на реда! На границата не трябвало да има служители с военни камуфлажни униформи, а полиция! От там идват злините, а не от Путин! Е, наблягаха на спазване на човешките права на мигранти и ,,малцинства"! А изнемогващия българен на произвола на стихиите.
20
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Дерменджиев разкрива истинското състояние на полицията Тя не е обществено полезна.Такава я направи Бойко Борисоф Тя не изпълнява социалните си нужди и задължения.Полицията беше умело използвана от управляващата мафия единствено за нейни интереси Опазване управляващата каста .Закрила за безобразните и кражби.Действа само при команда.Това деморализира личния и състав.Подбора е нулев.Подготовката смвшна
19
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В други диктаторски държави си името военна хунта.В нашета ,за 35 години , тихомълком се изгради една ,,полицейска " хунта.С главен вожд.Обслужващ необезпокояваната управленска мафия .Народа да е наплашен.Маффията да е с гарант за кражбите и Бойко Борисоф за 12 години това ни остави.Дерменджиев го знае Дори го каза в прав път.Исйа чистка и строга селекция.
18
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Дерменджиев първо , сам на себе си да обясни , какво е КАТ и какво е полиция.Каква е разликата и каква е приликата.За мене , в момента Полицията се занимава единствено с КАТ.Те не реагират на никакви други случаи на повиквания Вижда се дори коли на полицията , съвместно с коли на КАТ да правят пътни проверки.Рязбирам ги.Това е начина да попълнят все по развиващата се касичка за изхранване бногобройния и състав .И бюрокрация.Но ние гражданите , така и не разбираме За какво е тая полиция?
17
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Някой може ли да ми обясни , ЗАЩО ПОЛИЦИЯТА СЕ ЗАНИМАВА ЕДИНСТВЕНО С ПЕОВЕРКА НА АВТОМОБИЛИ ....Това е любимото и занимание Полиция има само на пътни проверки Вярно е , че има много каращи автомобили с алкохол и наркотици Но за това има закони.А не полиция.Колкоъо и полицаи да се ангажират с това, калпавите закони водят до нулев резултат ..Но това е друга тема Полицията не е КАТ..И въобще КАТ не трябва да има Както е е много страни по света.КАТ е комунистическо изобретение А сега , касичка за не
16
1
 
9
 
! Отговори
Бау преди 3 месеца
Те не притежават един нормален 2 килограмов чук да разбият стклото на аварирал автомобил и окажат помощ на евентуално пострадалия пътник, той ще ги снаряжава с високоволтови камери? Дайте им поне един чук на 3 патрулки, за да не гледаме този етюд от африканската джунгла като в Стара Загора! Те затова и побесняха в безсилето си да преборят с кубинки арматурата на форда! Преди гледахме комичен техен колега, след като тича около автомобил да търси павета и камъни със същата цел, посегна за пистолет
15
3
 
7
 
! Отговори
Да преди 3 месеца
Този се опита да направи някакви реформи и синдикатите щяха да го изядат жив,никой в МВР не пуска кокала.
14
1
 
8
 
! Отговори
Това е преди 3 месеца
Какви камери,вижте ги как изглеждат полицай те и едни белезници не могат да сложат и убиват хора.Нужни са драстични реформи и съкращения,сградите вече се пръскат от ненужни чиновници на партиина хранилка.
13
1
 
4
 
! Отговори
учуден преди 3 месеца
Как изглежда само....а е на 49гг.....
12
1
 
11
 
! Отговори
Факт преди 3 месеца
Причината за всички нарушения и бардака в МВР и полицията е че няма контроли няма истински наказания и чистки и това води до мисълта на служителите че всичко ще им се размине.
11
2
 
7
 
! Отговори
За Военен режим сме! преди 3 месеца
При част от родната Полиция, която е на заплата при мафията, ние сме само за Военен режим. При него няма мафия, а крадците ги ликвидирват.