"Възраждане" изключи трима депутати от ПГ

Това са Иво Русчев, Александър Арангелов и Николай Дренчев
Обновена: 9 фев 2024 10:10 | 9 фев 2024 10:10, Красимир Ангелов
166
"Възраждане" изключи трима депутати от ПГ
Снимка: БГНЕС

Трима народни представители - Иво Русчев, Александър Арангелов и Николай Дренчев, са изключени от парламентарната група на "Възраждане", съобщи председателят на групата и лидер на партията Костадин Костадинов на брифинг в Народното събрание.

"Те предпочетоха да останат в парламента, вместо да подадат оставка, за да поемат политическата отговорност", заяви Костадин Костадинов, цитиран от БТА.

Още по темата
"В този случай политическата отговорност я поемаме ние като парламентарна група, защото сме длъжни да покажем на нашите избиратели, че предателства не се прощават", коментира той и продължи:

"Вчера в общинския съвет в София четирима човека от групата на "Възраждане" предпочетоха да изберат финансови стимули пред честта и каузата на Възраждане. Получихме изключително много съобщения и искания от страна на членове и симпатизанти за обяснение на така случилата се ситуация", посочи той.

От думите му стана ясно, че снощи е имало заседание на софийската организация на партията, на което е взето решение да се поиска политическа отговорност от народните представители, които са номинирали тези представители на "Възраждане" в листата за общински съветници в София. Лидерът на "Възраждане" съобщи, че днес е поискано народните представители Иво Русчев, Александър Арангелов и Николай Дренчев да поемат отговорност за номинирането на тези хора за общински съветници. Решението на групата беше те да бъдат изключени, тъй като отказаха да направят това, което иска софийската организация от тях, допълни той.

Както Dnes.bg съобщи, по време на избора на председател на Столичния общински съвет (СОС) в четвъртък, групата на "Възраждане" изключи четирима общински съветници - Красимир Гълъбов, Венци Стойчев, Васил Драганов, Севделина Петрова. Пред журналисти общинският съветник Деян Николов от "Възраждане" ги определи като "предатели".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
тия на снимката да не би да имат запек
141
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Празно място не остава... ВМРО ще ги приюти под крилото си!
140
0
 
4
 
! Отговори
Darko преди 2 месеца
Слогана на партията се е променил на...Време ни е за разграждане хахахахахах
139
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Дренчев беше тотално противен !Много добре че е изключен!
138
0
 
2
 
! Отговори
Пешо преди 2 месеца
Ейй, тия не са хора бе. Решиха сами да се договарят и ти дръпнаха чергата под дупетоо, а:) Ти пък си прибра субсидията, ква е тая лакомия?
137
2
 
4
 
! Отговори
Бебо преди 2 месеца
До Анонимен Мисля че това е хитър начин КОПЕЙКАТА ДА ЛАПНЕ ПО ЗАКОНЕН НАЧИН СУБСИДИЯТА НА ИЗКЛЮЧЕНИТЕ...
136
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ПАТРИОТ Христо Ботев Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата......И е човек с добро сърце: не оставя сиромаси; но не той вас, братя, храни, а вий него със труда си! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? изяда си и месата......
135
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
резил хаха Изключени друг път, те без това не са много и Костя надали може да си позволи да изхвърли хора. По-скоро прогледнали и заминали си е думата. И явно са се наговорили с тия от СОС - 4 от там, после 3 от ПГ Кофти ден за Копейкин, сигурно иска да си глътне тефтерчето с преписаните от руската дума законопроекти
134
3
 
8
 
! Отговори
Свобода преди 2 месеца
Тези са "патриотите", които мазаха български герб с тор.
133
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Полезните *** прозряха че Копейкин е просто мо ше ник Много добре че групово се разпускат
132
2
 
8
 
! Отговори
Радослав преди 2 месеца
Простата истина е, че ако са се скарали от възраждане не е защото някой е взел подкуп, а защото не го е споделил с вожда! Ако реално повече няма да са в една партия това е причината, че някой е взел едни пари без да се отчете пред мини-путин, а не защото е взел парите! Това му е мъката на копейката, че не се е облажила и тя!
131
3
 
6
 
! Отговори
Свобода преди 2 месеца
Аз пък разбрах, че целия този разпад се дължи на ревност. Цончо бил спал няколко пъти Николай Дренчев, даже овлажнявал с плюмка, но Костя като разбрал се разбеснял и сега хвърчат глави.
130
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А Таслаков кога? Коалиция направи с БСП и ПП-ДБ.Възраждане обърнете внимание на това.Подкрепя и възхвалява кметове, които е от БСП.Това нормално ли е?
129
2
 
9
 
! Отговори
народна мъдрост преди 2 месеца
Копейкаджия на снимка да видиш пак му удари шамар :)
128
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Спокойно, невежите и "онеправдани" са доста в България и пак ще си намерят някой гламав да следват. Така са устроени, на мотика все да стъпват. Народ, който вярва на врачки, знахари и телефонни измамници, защо да не вярва на политически измамници?
127
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Копейките се превалутират в евро :)
126
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Който има собствено мнение, няма място при Костя Копейкин.
125
1
 
13
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 месеца
Костя, не може само ти да си правиш къща от субсидията. Хората ти гледат да вземат каквото могат, че друг шанс едва ли ще имат
124
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Хаха Костя диктатора :) Началото на края на ***
123
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Коцето забелязал, че Цомчо са заглежда по малкия гъзец на Дренчев и. ..