"Възраждане" изключи трима депутати от ПГ

Това са Иво Русчев, Александър Арангелов и Николай Дренчев
Обновена: 9 фев 2024 10:10 | 9 фев 2024 10:10, Красимир Ангелов
166
"Възраждане" изключи трима депутати от ПГ
Снимка: БГНЕС

Трима народни представители - Иво Русчев, Александър Арангелов и Николай Дренчев, са изключени от парламентарната група на "Възраждане", съобщи председателят на групата и лидер на партията Костадин Костадинов на брифинг в Народното събрание.

"Те предпочетоха да останат в парламента, вместо да подадат оставка, за да поемат политическата отговорност", заяви Костадин Костадинов, цитиран от БТА.

Още по темата
"В този случай политическата отговорност я поемаме ние като парламентарна група, защото сме длъжни да покажем на нашите избиратели, че предателства не се прощават", коментира той и продължи:

"Вчера в общинския съвет в София четирима човека от групата на "Възраждане" предпочетоха да изберат финансови стимули пред честта и каузата на Възраждане. Получихме изключително много съобщения и искания от страна на членове и симпатизанти за обяснение на така случилата се ситуация", посочи той.

От думите му стана ясно, че снощи е имало заседание на софийската организация на партията, на което е взето решение да се поиска политическа отговорност от народните представители, които са номинирали тези представители на "Възраждане" в листата за общински съветници в София. Лидерът на "Възраждане" съобщи, че днес е поискано народните представители Иво Русчев, Александър Арангелов и Николай Дренчев да поемат отговорност за номинирането на тези хора за общински съветници. Решението на групата беше те да бъдат изключени, тъй като отказаха да направят това, което иска софийската организация от тях, допълни той.

Както Dnes.bg съобщи, по време на избора на председател на Столичния общински съвет (СОС) в четвъртък, групата на "Възраждане" изключи четирима общински съветници - Красимир Гълъбов, Венци Стойчев, Васил Драганов, Севделина Петрова. Пред журналисти общинският съветник Деян Николов от "Възраждане" ги определи като "предатели".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
1
 
7
 
! Отговори
Радослав преди 3 месеца
До 114:това,че е една идея по умен от Болен Сидеровоглу и не си направи публично харакири,а работи през бушони е едно,но иначе когато е необходимо Възраждане гласува под командата на ДПС и ГЕРБ!Тези театрални циркове с изключването на този или онзи сме го гледали стотици пъти!Щом членовете на партията са гласували в СОС по даден начин, значи Костя Копейкин им е наредил, пък после да прави каквито си иска чалъми и пози! Същата работа като с изнасилените преди 50+ години актриси, но сега се сещат!
121
1
 
11
 
! Отговори
Цомчо сплюнката преди 3 месеца
Парите са само за нас великият фюрер! Заплатите се определят еднолично от Костя Копейкин късия, всичко останало е саботаж. Хахахаха
120
4
 
8
 
! Отговори
Костя Копейкин преди 3 месеца
Субсидията за мене. Който пита за субсидия излита. Трима вече излетяха, някой друг ше пита ли за субсидията?!
119
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тия не са редовни с главата и най-вече Къстадинката. Тръгнаха по пътя на Атака. Когато използваш понятия, като "предатели" под и над път, те губят напълно смисъла си, а тоя който ги употребява, става за посмешище. Ако искате да видите резултата, пуснете си Волен Сидеров по Алфа.
118
2
 
13
 
! Отговори
До123 преди 3 месеца
Че той си е "швед" от добруджанските села! Живееше при братчедите в максуда преди да пипне народната пара!
117
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Говорете си каквото искате копейки, но истината говори сама - хората напускат Възраждане, защото партията е една купчина тор. Това е псевдопатриотична партия с психично болен лидер. Да ви напомня на някой?! Атака може би Най-добрия индикатор за бъдещето е миналото, каквото стана с Атака, ще стане и с тези. Надвикване с чалга певици и транссексуални в зуум
116
6
 
6
 
! Отговори
Варненец преди 3 месеца
Кирчо и коце копейката са от една порода: много крадливи и много лъжливи! Коце от съборетина в максуда се сдоби с къща и апартамент във Варна! И всичко това с партийната субсидия!
115
3
 
7
 
! Отговори
До 122 преди 3 месеца
А бе мижитурко,преди изборите Костя каза,че в София ще са на балотаж.И се провалиха.
114
3
 
8
 
! Отговори
Баче Кико преди 3 месеца
Много *** тоя Костя бре, да не е от братЧедите?
113
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До117 Е на теб май ти свършиха,украинска копейко щото ти се иска някой да е длъжен да те храни и ,ако има такъв който мисли за България,а не за Урколандия значи Русия му плаща ,е няма така уркопска глупост
112
1
 
6
 
! Отговори
Тенгри кан преди 3 месеца
Kоста, трупа на Тслака още не е заплувал в реката;)))) А Дрянката е с доста противен фейс;))) Ни си види феса;))) ми ръгнал на гюме съдбините на България да решава. Аз лично, не съм видел красив мъж политик, сичките са едни се едно Таслака с тслата ги е делал;))) Само мъжа на Лена е красив;))) Това води до красива ревност от нейна страна и затва тя често са фата за парапетите!
111
2
 
9
 
! Отговори
Копейкин: преди 3 месеца
"В София сме на балотаж'".Той сега защо не поеме политическата отговорност за провала?Нали Деян беше негова лична номинация.
110
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
по лицата им познавам, че ще напуснат още. Истината е, че 100% от депутатите ни са там за парите, няма свестен нито един и нито един принципен човек. Но Възраждане е както те обичат да казват - разграден двор. Съставена набързо, събрани от улиците едва ли не и то с 300 зора, без кариера, добро образование и без постижения
109
4
 
11
 
! Отговори
Варненец преди 3 месеца
На коце му свършиха копейките! Копейка продай си къщата край Варна и върни парите които открадна от партията! Връщай се в максуда!
108
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Коце започна да се лъзга по пътя на Атака. Изключва, заклеймява, громи предателите. Щом на собствените ти хора им е писнало от проостотии и не те слушат, пишем я бегала тая партия.
107
0
 
9
 
! Отговори
Danilo преди 3 месеца
Радослав, прав си! Това е идеята, парата са я взели и ще се дели. Костя няма хората, с които да управлява обградил се е с хора, които са там, за да се налапат. Дренчев дължи данъци за половин милион, а трябва да се платят.
106
8
 
1
 
! Отговори
Анонемен преди 3 месеца
До РадославИ кога Костадинов се продаде на мутрата или ПП а смотаняко? Ако се беше продавал служебни кабинети на Радев нямаше да има а мнозинство с него. Но не стана.
105
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нормално е да бъдат изключени щото София има нужда от работеща община,а не от хаос на Боко щото.му е селска далаверата
104
4
 
15
 
! Отговори
Радослав преди 3 месеца
Това с изключването от партията като форма на политическо замитане под килима сме го гледали стотици пъти! Това са бушони, изиграха си ролята, всички си взеха рушвета, накрая уж изгонени от партията, а те просто ще отидат в друга и ще заемат пак същата функция бушон! Възраждане всеки ден доказват, че е просто пребоядисано Атака, а Костя Копейкин е просто китайска реплика на Болен Сидеровоглу! Принципите на възрожденците рязко падат като им замирише на пари! По това си приличат с леките жени!
103
5
 
13
 
! Отговори
Хасан Генов преди 3 месеца
Днес тия тримата утре тая измислена партийна. Днес е страхотен ден за българската демокрация! Ревете yШaHKu :))) Костя Копейкин Рубладжиев или още както е известен късия е тръгнал по пътя на бялата Златка и атака. Само псевдо патриоти! Разцепление му е майката.