ПП внася законопроект за цялостни санкции срещу Русия

"Путин не разбира, че убивайки Навални не убива духа на свободата"
16 фев 2024 16:30, Нели Христова
325
ПП внася законопроект за цялостни санкции срещу Русия
Снимка: БГНЕС

ПП "Продължаваме Промяната" осъжда събитията около смъртта на руския опозиционен политик Алексей Навални, античовешките мерки и условия, на които е бил подложен в затвора в Русия.

В позиция на партията се казва, че смъртта на Навални е опит за показно систематично и целенасочено убийство на свободната воля. На демокрацията. На смелостта да си опозиционер и борец за справедливост.

Като проевропейска партия, от ПП са категорично против репресивните и престъпни действия на Кремъл срещу правата на човека.

"Ще продължим да се борим за мира и нормалното развитие на страната ни като защитаваме интересите на България и българските граждани и не позволяваме руското влияние у нас да стопира този процес. Парламентарната група на ПП-ДБ ще внесе законопроект за цялостно въвеждане на всички санкции и мерки срещу режима на Путин и неговите икономически интереси на българска земя", съобщават от партията.

"Путин не разбира, че убивайки Навални не убива духа на свободата, прави го по-силен и непобедим, защото сега Навални стана символ на сила, на надежда, на свобода, който не може да бъде окован в затвора, не може да бъде скрит от хората, който не може да бъде убит отново. Навални спечели! Путин ще загуби!", коментира Кирил Петков.

В заключение от ПП добавят: "Вярваме, че кончината на Алексей Навални далеч не е краят на борбата за свободен и демократичен свят. Макар и посмъртно той ни показва смисъла на битката, която светът води с режима на Путин. Смисълът да подкрепяме Украйна. Смисълът да се обединим. За да победи демокрацията, за свободата, за Украйна, за мира в Европа и в крайна сметка за България".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


325
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
187
6
 
32
 
! Отговори
xoxo преди 2 месеца
ПеПетата като са такива големи защитиници на свободното слово-нещо декларацийка за Асанж кога?? Или майб само каквото Галя от посолството нареди..
186
7
 
28
 
! Отговори
История даге преди 2 месеца
Ленин изчака революцията и тогава се върна от Швейцария , тоя се върна да умира и да става герой . Сам си избра съдбата ...
185
2
 
19
 
! Отговори
Zеленски V преди 2 месеца
Колко много ОмочковцИ на едно място.. Народа ще ви го такова.
184
2
 
37
 
! Отговори
Либерал ? преди 2 месеца
Навални преди да стане демократ беше ултра десен националист има клипове как държи речи в забранената ултра дясна руска партия с девиз "Русия за руснаците"...
183
3
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А Българския народ внася законопроект срещу ПП за фалшифициране на изборите.България и Българския народ не ви иска.
182
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Долу пп дб
181
2
 
27
 
! Отговори
Груйо Михалов преди 2 месеца
Навални бил ли е ваксиниран с експерименталните течности?
180
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 183 Брей, тия западняци и руският,, ГуЛаг" контролирали бре. Убивали който си поискали в най-охраняваните затвори в света.
179
11
 
2
 
! Отговори
Радио Ереван преди 2 месеца
Средната продължителност на живота на мъжете в Русия е около 50г. може да е умрял от старост...
178
2
 
32
 
! Отговори
Зелените химери преди 2 месеца
Къде е левчето дето щяло да е по евтин бензина ако не работи с руски нефт? Защо бензина скочи с още 3 ст днес? А кво правим като сложат и еко данък за горивата 2027г 200Е на тон ? И къде отиват тези еко такси има ли едно посъдено дърво или една реална инвистиция в производство на биогорива като етанол и водород. Панелите и перките са измамна схема и по скоро са вредни за природата-унищожават плодородни земи и убиват птици и прилепи!! Всичко отива в нечий сметки в офшорки май...
177
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Навални 1. е бил отявлен антисемит; 2. той не е действал сам, а с голямо и тлъсто платено обкръжение. Къде са тези от обкръжението? Той е върхут на айсберга на една м на ЕДНА от спонсорираните отвън организации, работеща за разпада на РФ. Да се прави от него икона е типино за хора, считащи обкъжението им за ***. Не се учудвам от действията на персоните от снимката. Десните само това правят, откакто избухна "демокрацията"_ съсипват България.
176
5
 
32
 
! Отговори
Потрес преди 2 месеца
От всички "политици" в България, единствено Президентът се изказа адекватно - съболезнования и уважение, но без обвинения към никого (което би било безумие в този момент - да наливаш масло в огъня без да знаеш истината на прага на трета световна война, когато всичко е възможно и не се знае нищо, а всяко непремерено действие може да има пагубни последствия за България, а и не само)! Останалите-състезание кой ще хвърли л*йно по Путин пръв (спечели Бойко), а после-кой най-голямо л*но. Жалко...
175
2
 
34
 
! Отговори
Усетете се! преди 2 месеца
Абе хора, току що излезе новината, до преди малко не беше дори потвърдена (думи на ГОВОРИТЕЛЯ на Навални, даже и жена му не е сигурна), а тук политици обясняват, че "Путин го уби"! Луди ли сте??? Дори и така да е, поне изчакайте да излязат официалните версии (ако ще ги оборвате), да се покажат доказателства - НЕЩО! Как още не е сигурно дали е жив, а вие намерихте "убиеца", при положение, че няма адекватна причина да го убиват? По-скоро "западът" има-за да контраатакува след интервюто с Тъкър!
174
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Hahahahah съпругата Навални се оказа, че сутринта е пристигнала в Мюнхен (съвпадение) и вече е изнесла реч пред министрите (съвпадение) за смърта на съпруга си (съвпадение) Колко вярват на дирижираните от ЦРУ съвпадения..кой има сметка от смърта на този плъх? Не и Путин! Не ме е яд, че ни смятат за вдлъбнатоТъпи, яд ме е че номерата им минават!
173
3
 
35
 
! Отговори
--- преди 2 месеца
Аааа какви санкции гаЩ-ници.Забравихте ,че българи ви избираха .Половината сглобка е натресена с 10 калпака.Занимавайте се с проблемите на българите .Детска болница Няма,капачки се събират възрастните изнемогват,те тръгнали да дават пари на укропитеци и законопроекти да приемат.
172
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Чак сега Путин се уплаши, утре спира войната ,в други ден подава оставка.
171
10
 
2
 
! Отговори
хахахахахахаха преди 2 месеца
какви санкции? на всяка крачка рашунгери. изгонете ги. това е достатъчно.
170
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Вземете парите и имотите на русофилите---ПРЕДАТЕЛИ - на България
169
26
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ПЪЛНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ, НА ВСИЧКИ РУСКИ ИМОТИ У НАС, В ПОЛЗА НА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА!!!!
168
7
 
18
 
! Отговори
За всичко преди 2 месеца
Обрезано и недъгаво с нещастно съществуване Путин ви е виновен че,сте родени белязани с рак.Няма безсмъртни а има *** и сфински образи галени тикви богопомазани престъпници Движещи се с Права и Свободи.