Трифонов: Все едно властта и държавата са баница, а те са гладни крадци

Явна политическа корупция, отсече той
21 фев 2024 19:40, Нели Христова
98
Трифонов: Все едно властта и държавата са баница, а те са гладни крадци
Снимка: БГНЕС

Седя и чакам Мария Габриел. Какво ще каже в седем часа. Нещо като Мойсей, който ще донесе божиите заповеди. Това пише във Facebook профила си Слави Трифонов.

Той продължава:

Това е толкова абсурдно, че направо е безумно. Щях да кажа и тъпо, но искам да съм възпитан. Ама истината е, че е адски тъпо. Ние, уважаеми приятели, които сте зрители, участници и избиратели, сме свидетели на един срамен водевил.

Всъщност, той е срамен и същевременно безсрамен. Тези, които дойдоха, за да изчегъртат другите, първоначално се събраха, а сега ще се избият пред очите ни, защото не могат да разделят държавата. Тези, които дойдоха на власт, защото са  “промяна”, сега заедно с другите, които трябваше да бъдат променени не могат да разделят властта. Все едно властта и държавата са баница, а те са гладни крадци.

Само дето тази баница е България. Всички ние. Семействата ни. Мечтите ни. Очакванията ни. Надеждите ни. И всеки, който има власт, трябва да подхожда с уважение, морал и отговорност към всички нас. Всъщност за какво се карат. Карат се как да разделят независимите регулаторни органи. Забележете  - независимите. Такива би трябвало да са по закон. Независими. А те, като на една селска сергия, се опитват да си ги поделят между техните партии. Нагъл политически пазарлък. Това, уважаеми сънародници,  е чиста политическа корупция. Явна политическа корупция. Открита политическа корупция. Политици назначават техни хора в държавни институции, за да могат да крадат безнаказано. Това е.

Но нека видим какво ще каже Мария Мойсей Габриел в седем часа. Дали ще каже, че късат тази гнусна сглобка, защото така е решил Бойко Борисов или ще продължат любовната игра, защото властта и облагите от нея са по-важни. Аз лично залагам на второто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Слави ще остане в историята, като крещящият чичо Фестър от диванчето. Още като отказаха референдума можеше да направиш нещо, но чака, чака, чака и накрая видяхме Тошко и сие. Каквото и да казваш е безмислено. И вие не ставате за това, но пък защо да не сте на заплати за нищоправене и празноговорене.
55
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Абсолютен гений, пардон ганий си Слагчо! Няколко критикарски поста напрау та издигнаха в очите на тия дето са те спонсорирали с 20 000лв/40 000лв- казваш ухапала ги бълха, прав си, ама ти провали надеждите на хората които ти повярваха след като храчи по ГЕРБ и ква стана тя....превърна се в скъпо струваща гледачка на кафе, карти и боб. Бог да те пази от едрите ти спонсори, от враговете си сам ще се пазиш- мъдро нали!
54
0
 
1
 
! Отговори
Божил Божилов преди 2 месеца
Да колегата по долу е прав за куманите.Аз също го чух това,когато бях в Карлуково на почивка.Там ми казаха,че абсолютно погрешно наричаме идеите на Маркс Комунизъм,правилната дума е Куманизъм от кумани.Нали разбиайш?
53
1
 
6
 
! Отговори
Божил Божилов преди 2 месеца
Наистина,безсрамно и безскрупулно ни представят нашето лично и държавно ограбвания,като управление на държава. в интерес на народа.Срам и позор за тези шайки от крадци!
52
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Мария Гаргамел така разсъждава.
51
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
През 1885г. Аксаков пише в във в-к "Русъ": ,,Всяко тържество на българите е смърт за Русия'' Балканските държави не трябва да имат нищо свое. Те трябва да бъдат притежание на русите или, по-ясно казано, те трябва да бъдат погълнати от русите! ..... а сега може към тия СЛОВА да се допълни... Ние Куманите - Хитрата Лисица от жълтата река на Китай сътворили Османската Империя и Руската Империя - покорили Мала Азия и Балканите, трябва да ги освободим и чрез Русия и СССР отново да ги покорим!
50
2
 
19
 
! Отговори
Хаххаах преди 2 месеца
Имаше уникалният шанс да влезе в историята! Сега му натискат копчето. Вижда се. И е жалко.
49
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Прав е крадци са всички от преди 1990 до сега и така нареченият Бг бизнес ДС Мс та 90%са такива
48
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Интересно, че нито един свободен от Западна Европа не дойде да се бие за нас. Защо ли?
47
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Те бяха крепостни селяни. Но загинаха смело на Шипка. Дарявайки Свободата на нас. Те бяха по-роби от нас. Но оставиха своите кости. За да угоди на Имперската власт! На Шипка е всичко спокойно. Радецки докладва в Москва. А мужиците с тънки шинели. Замръзват на поста в снега. На помощ ще дойдат и мъртвите. Сан Стефанска Русия остана. Имперски блен недостижим! Русия подписа съдбата. На бедния Български роб! Сан Стефанския куклен театър Беще "просто игра"! Която Царска Русия Умело Пред нас изигра!
46
3
 
18
 
! Отговори
КацаМун преди 2 месеца
Когато си неспособен да направиш нещо в политиката, най-елементарният изход е да започнеш да правш анализи и оценки на другите...Но докато има рибоци да и щракат с пръсти номерът ще минава.
45
5
 
24
 
! Отговори
Българин преди 2 месеца
Ами СлаФчо, и тебе те бяха изтипосали на власт, защото си "промяна",и се усмърдя като абсолютно безполезен и политически импотентен! Тъй че ,недей да ревеш! "Тъпо" е ! Даже беше първият, който щеше да "чегърта", а накрая сам беше изчегъртан! Не можахте да разделите едни 3 милиарда /баницата/ за твоя Грозданчо, та затова разтури коалицията ! Добре че и тебе те огрея "аллабалата" с Президента, та да ти слушаме "дълбоките" мисли !
44
4
 
20
 
! Отговори
тъжен човек преди 2 месеца
жалко
43
5
 
24
 
! Отговори
Кондьо преди 2 месеца
Славчо, за дръжка на тесла не ставаш вече, сине!
42
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Та кой са ЛЮДОЕДИТЕ? Ами КУМАНИТЕ - напридошли от жълтата река на Китай след 12 век по Русия, Средна Европа, Мала Азия, Балканите, живееши в КОМУНИ и хранещи се с човешко месо. Именно те направиха така, в много от тия страни да не се наричат повече ХОРА, а ЛЮДЕ. Създадоха КОМУНИЗМА и до ден днешен в КИТАЙ, Северна Корея, Московия си е чист КОМУНИЗЪМ - КАНИБАЛИ - ЛЮДОЕДИ! Даже в Китай почти всяка седмица, някой като почине си правят по селата БАРБЕКЮ от човешко месо!
41
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Този, цял ден ли ще ни дразни? Вече не може ли да измисля чалги?
40
22
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Слави, ти си един от истинските Българи - Богове на Бялата Раса - Гигантите - Атлантите, малко останли вече по нашите земи ....унищожени от Куманите - Напридошла згаан от Жълтата Река на Китай - подгонени от Чингис хан и пристигнали по Руските земи и като Османци в Мала Азия покорили Византия, а след това поробили и Балканите. А в Русия именно Куманите с малките пишлювенца тия до 160 см височина създадоха СССР и унищожиха Българските държави.... а днес унищожават бялата раса в Украйна!
39
20
 
2
 
! Отговори
Боби преди 2 месеца
Апетитът идва с яденето. Тепърва започват пазарлъците в коалицията за постове и пари.
38
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
АМИ НЕ. НЕ Е БАНИЦА, А БОЛНИЦА!:)))
37
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Височина на легенди заробили, ограбили, унищожили, живота на нас - Българите: Ленин - 164 см, Сталин - 163 см, Берия - 159 см. Хрущов - 166 см, Медведев - 158 см. Путин - 165 см. Дребни вождове, големи ядове. Защо са убили Навални? Понеже е висок над 2 метра! Такива Гиганти - Атланти не може да има по земята. Трябва да се размножават само Куманите от жълтата река на Китай с малките пишлeнца - подтикнати от Чингиз Хан по Руските, Источно европейските, Мала азия и Балканите земи, след 12 вek!