Трифонов: Все едно властта и държавата са баница, а те са гладни крадци

Явна политическа корупция, отсече той
21 фев 2024 19:40, Нели Христова
98
Трифонов: Все едно властта и държавата са баница, а те са гладни крадци
Снимка: БГНЕС

Седя и чакам Мария Габриел. Какво ще каже в седем часа. Нещо като Мойсей, който ще донесе божиите заповеди. Това пише във Facebook профила си Слави Трифонов.

Той продължава:

Това е толкова абсурдно, че направо е безумно. Щях да кажа и тъпо, но искам да съм възпитан. Ама истината е, че е адски тъпо. Ние, уважаеми приятели, които сте зрители, участници и избиратели, сме свидетели на един срамен водевил.

Всъщност, той е срамен и същевременно безсрамен. Тези, които дойдоха, за да изчегъртат другите, първоначално се събраха, а сега ще се избият пред очите ни, защото не могат да разделят държавата. Тези, които дойдоха на власт, защото са  “промяна”, сега заедно с другите, които трябваше да бъдат променени не могат да разделят властта. Все едно властта и държавата са баница, а те са гладни крадци.

Само дето тази баница е България. Всички ние. Семействата ни. Мечтите ни. Очакванията ни. Надеждите ни. И всеки, който има власт, трябва да подхожда с уважение, морал и отговорност към всички нас. Всъщност за какво се карат. Карат се как да разделят независимите регулаторни органи. Забележете  - независимите. Такива би трябвало да са по закон. Независими. А те, като на една селска сергия, се опитват да си ги поделят между техните партии. Нагъл политически пазарлък. Това, уважаеми сънародници,  е чиста политическа корупция. Явна политическа корупция. Открита политическа корупция. Политици назначават техни хора в държавни институции, за да могат да крадат безнаказано. Това е.

Но нека видим какво ще каже Мария Мойсей Габриел в седем часа. Дали ще каже, че късат тази гнусна сглобка, защото така е решил Бойко Борисов или ще продължат любовната игра, защото властта и облагите от нея са по-важни. Аз лично залагам на второто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Понякога е много точен!
35
6
 
17
 
! Отговори
sd преди 2 месеца
славчо, ти не успя да предложиш и един читав министър! само кандидата си за премиер-министър променя 3 пъти! сега искаш президентска република и ти като президент да ни командваш от миндера.ти си психически болен от патологичен нарцисизъм, въпреки че нямаш никакви качества за политик. дори английски не знаеш.
34
5
 
19
 
! Отговори
Тошо преди 2 месеца
Кой те пита пък тебе за мнението ти ?
33
2
 
14
 
! Отговори
?!? преди 2 месеца
То нали чакаш абсолютно мнозинство? Да не вземеш да се съгласил на нещо друго, че няма да има разлика между теб и всички измамници . Така, че когато спечелиш 121 депутати управляваи. Иначе подавай оставка всеки път . Така каза дръж на душата си, бъди мъж
32
11
 
2
 
! Отговори
Хахаха преди 2 месеца
Разбихте ли? Няма реформа. Няма. Ще има нови нотариуси.
31
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Височина на легенди заробили, ограбили, унищожили, умопомрачили живота на нас - Българите: Ленин - 164 см, Сталин - 163 см, Берия - 159 см. Хрущов - 166 см, Медведев - 158 см. Путин - 165 см. Дребни вождове, големи ядове. Слави .... Ти ако ги срешнеш тия горните и им покажеш юмрука си, ще се посерункат в килотенцата си! С Това, че със своите предавания чалгализира народа за да го отърваваш от комунистите, само допринесе на комунистите да се покажат точно кои са те - истинските родени чалгари!
30
20
 
7
 
! Отговори
Точен преди 2 месеца
Не коментирайте личността на Трифонов, а простотиите, алчността и чуждопоклонното навеждане на ГЕРБ и особено на ПП/ДБ!
29
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Свободата на света, ще дойде отново от нашето Българско внуче - Америка! Там зад всеки храст стои Български Ковбой! Българските Ковбой - селяни бяха унищожени от Ордата на Юдата Иларин Сталин с влизането на СССР по нашите земи и въвеждането на законите на крепостничестово - колхозите. В момента Аз Българския Ковбой нямам земя. Тя е изкупена и е в ръцете на наследниците на Данайците - Сефардите - Османците - Комунистите!
28
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До АнонимеН, к.8 Патерицата не е на президента, а на пряко ръководство на Козяк 16. Киро, Кокорчо и Лорер са откровени маши на кукловод, който ни смята за покорни ***. Ама не сме, въпреки 12-годишното господство на един пожарникар. Про100 Киро и Гнома направо удариха десетката с откровеното си нахалство. Да се измитат! И ББ сериозно да помисли след като ни вкара заедно с ПП в батака дали не е време да отстъпи поста. Толкова бели направи, че МВР пред него направо бледнее
27
6
 
20
 
! Отговори
Климбо преди 2 месеца
Еййййй...дигни трътка от диванчето гр***знико,че го избуши!!!
26
5
 
20
 
! Отговори
Ангелина преди 2 месеца
Ти пряко Слави,също предаде надеждите и енергията на хората по пътя на промяната. Ти също щеше да "изчегъртваш",а също се включи в "политическата корупция" и искаш назначаване на "твои хора" или посочени от твоите спонсори.Защо посочи като твои "експерти" ,толкова меко казано компроментирани политически лица,които са част от задкулисните процеси в управлението на държавата през тези 30 г?!Не споменаваш никога ДПС и рядко ГЕРБ -нали те бяха порочния модел?ППДБ не"дават"достатъчно за ЕГОТО ти ли?!
25
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Плeшивaтa мутpa пее песента "Гроздето е кисело" ;)
24
7
 
10
 
! Отговори
Пепи преди 2 месеца
Очевидно подялбата на властта е тема табу за Боко. Страх го е и на допуска никой да се докопа до дойните му крави, че кой знае какво ще излезе:)
23
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това е милиционер на 64-65 години да води преговори, да се подлага на Киро+ДБ и накрая да изпусне и столицата! Гусин пожарникар, ти вкара ГЕРБ в блатото, сега вие, депутатите, които сте и бивши управляващи, дружно ще го вадите. Сетне, срам не срам, се оттегли от поста вожд на ГЕРБ, докато не си го окончателно съсипал, отстъпи настрана и си гледай каракачанките и магнолията. Видя как Ахмед ефенди си почива на Росенец. Веднаж напоследък се намеси и то не за добро
22
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ще падна от смях! Падам още веднъж от смях! Според пишещите по - долу "Незнаещи Робската Българската История" излиза, че Америка - която е създадена преди 200 години от нас Българите е сътворила Данайската Империя - така наречената Гърция, Римската Империя, Византийската Империя, Османската Империя, СССР Империя. Ех мари майко юнашка! Де да имах оная малка прашка! Комунист ли е - вяра не хващай! Че той родина няма! История няма! А само краде и руши Славната История на Божествения народ - Българи
21
22
 
12
 
! Отговори
Реалист преди 2 месеца
Кирцата надмина Винету по алчност и простотия, а не вярвах, че това е възможно!
20
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На тоя с анцуга когато се криеше като първа политическа сила само да му кажа ,че шоуто му е платено като на киро кораба с белото диемите нали си човек от народа що телевизията ти е платена да не си Рупърт Мърдок пак си си същия сел..нин от плевен мултака.
19
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Наглостта на ПП край няма! не стига, че министрите на Про100 Киро са ПеПейски, което предполага бламиране на премиера Габриел на всяка крачка, но и състава на новия кабинет да бъде утвърден от ПеПе! Боце, ти направи тая каша,която в ръцете на ПП изби в пpocтоtuя! Сега единственият изход е нови избори и да се опитате заедно с ДПС и Възраждане да съставите кабинет. Какви ще ги дъвчете с Пеевски, как ще приобщите Възрожденците е ваш проблем, но с ПП+ ДБ полемиката и некоалицията са излишни!
18
7
 
18
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 2 месеца
САМО САЩ И САМО БЪЛГАРИЯ! БЪЛГАРИТЕ СА СЪС САЩ ПЛЕВЕН НЕ Е БЪЛГАРИЯ!
17
11
 
18
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 2 месеца
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ, ДА ЖИВЕЕ БРИТАНИЯ, ДА ЖИВЕЕ САЩ!