Трифонов: Все едно властта и държавата са баница, а те са гладни крадци

Явна политическа корупция, отсече той
21 фев 2024 19:40, Нели Христова
98
Трифонов: Все едно властта и държавата са баница, а те са гладни крадци
Снимка: БГНЕС

Седя и чакам Мария Габриел. Какво ще каже в седем часа. Нещо като Мойсей, който ще донесе божиите заповеди. Това пише във Facebook профила си Слави Трифонов.

Той продължава:

Това е толкова абсурдно, че направо е безумно. Щях да кажа и тъпо, но искам да съм възпитан. Ама истината е, че е адски тъпо. Ние, уважаеми приятели, които сте зрители, участници и избиратели, сме свидетели на един срамен водевил.

Всъщност, той е срамен и същевременно безсрамен. Тези, които дойдоха, за да изчегъртат другите, първоначално се събраха, а сега ще се избият пред очите ни, защото не могат да разделят държавата. Тези, които дойдоха на власт, защото са  “промяна”, сега заедно с другите, които трябваше да бъдат променени не могат да разделят властта. Все едно властта и държавата са баница, а те са гладни крадци.

Само дето тази баница е България. Всички ние. Семействата ни. Мечтите ни. Очакванията ни. Надеждите ни. И всеки, който има власт, трябва да подхожда с уважение, морал и отговорност към всички нас. Всъщност за какво се карат. Карат се как да разделят независимите регулаторни органи. Забележете  - независимите. Такива би трябвало да са по закон. Независими. А те, като на една селска сергия, се опитват да си ги поделят между техните партии. Нагъл политически пазарлък. Това, уважаеми сънародници,  е чиста политическа корупция. Явна политическа корупция. Открита политическа корупция. Политици назначават техни хора в държавни институции, за да могат да крадат безнаказано. Това е.

Но нека видим какво ще каже Мария Мойсей Габриел в седем часа. Дали ще каже, че късат тази гнусна сглобка, защото така е решил Бойко Борисов или ще продължат любовната игра, защото властта и облагите от нея са по-важни. Аз лично залагам на второто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
СЛАВЧО Е ГЛАДЕН РУСКИ ТАРАКАН
15
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не му трябваше да влиза в политиката. Той директно не, но да не прави партия и да набутва хората си само заради едната заплата. Излъга и надеждите на хората като го направиха първа политическа сила, а това му е най-големия грях. Няма пари да ги изхранва ли хората си? Ония там 5-6 сценариста дето си клатят ония работи в парламента. Оная година декларира 13 милиона лева само пред НАП, а колко недекларирани има?
14
8
 
19
 
! Отговори
Реалист преди 2 месеца
Тутанкамон Трифонаки в поредното си словоблудство и клевети, този човек е токсичен!
13
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Смях! Направо ще падна от смях! От пишещите по-долу излиза, че америка е сътворила Османската и СССР империй... ?
12
7
 
17
 
! Отговори
Г557дт преди 2 месеца
Неграмотния *** Чалгаря пак се прави на всезнаещ!
11
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Aми тaka cи e, aмepиkaнckитe HПO-тa ce oakaxa тoтaлнo...
10
16
 
12
 
! Отговори
Щерю преди 2 месеца
- Каква е тази толкова добра "демокрация" с толкова много дяволии, сглобки, меморандуми и отчети пред посланици на чужди посолства?!? Това вече не е народната воля, а шепа, явно доста високо платени от вън, поставени политици, които на практика правят пълно овладяване на държавата, с цел юдео-ционистите от САЩ да управляват абсолютно напълно България. Ако трябва директно да се каже истината - това е поробване, чрез държавен преврат!!! Нищо свободно и нищо от народа не зависи вече...
9
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Дълъг, заприличал си на мумия, а мисловната ти дейност е катастрофална. На 34 години като беше и когато направи "Шоуто на Слави" 2000-та година стреляше ти езика като на автомат, сега едно изречение го изговаряш за половин минута. Толкова да ти е забил мозъка.
8
7
 
22
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 месеца
Мумията.Част трета .
7
10
 
24
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 месеца
ПАТЕРИЦА НА РУБЛЕН РАДЕВ ИСКА ДА НИ ПРАВИ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА КОЕТО Е БАШ ДИКТАТУРА!
6
10
 
25
 
! Отговори
нула си ! преди 2 месеца
И тебе те видяхме колко пари струваш !!
5
16
 
14
 
! Отговори
Жоржи Ганчев-Анчев преди 2 месеца
Трифонов,ти откри топлата вода.Тя баницата и корупцията започна още от 1989 година, и не е спирала,няма и да спре.
4
23
 
17
 
! Отговори
Браво преди 2 месеца
Браво точно в десятката!
3
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Много точни и правилни наблюдения.
2
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
кокорчо как прехвърли митницата към нап, защото той иска само тая групировка за себе си а така получава всичко, нимойш го барна вече
1
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
За което е прав, е прав