Борисов вини ПП-ДБ, че провокирали предсрочни избори

Ако нямало радикални промени, ГЕРБ нямало да подкрепя кабинет
299
Борисов вини ПП-ДБ, че провокирали предсрочни избори
Снимка: БГНЕС

Най-вероятно ще има предсрочни избори, прогнозира в Букурещ лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който участва в конгрес на Европейската народна партия.

"Денков дойде, хвърли си оставката и си заминаха с кабинета, за да не участват в дебатите", коментира той дебата за оставката на кабинета, която беше гласувана днес в Народното събрание.

"Питам моите некоалиционни партньори така ли се устоява правителство, така ли се отговаря на критиката. Защо бързаха да го направят, защо е това е надменно отношение", риторично попита той.

Още по темата
Борисов отсече, че ако няма реформи в кабинета, регулаторите и съдебната система, ГЕРБ няма да участва.

"Без кардинални промени, включително и на Асен Василев, аз повече няма да го подкрепям", каза лидерът на ГЕРБ.

"С това си поведение днес ни пратиха в ръцете на президента Радев, от него вече зависи всичко", добави той.

"Повече на това хоро с тези хора, по този начин – никога", зарече се лидерът на ГЕРБ.

Според него от ПП-ДБ днес са предопределили как се ще се случат нещата и не вижда позитивно решение на този цикъл за ротация.

"С това си поведение днес ни пратиха в ръцете на Радев. Защо беше нужно да счупят правителството днес?", добави той.

"Съжалявам за тона, но те го провокират. Те провокират избори. Като предстоят преговори, защо не разговаряхме снощи. Ние снощи в 17.50 разбираме, че правителството си е подало оставката, после я оттеглило, сутринта днес разбираме, че внасят оставката в НС", коментира Борисов.

"Ще преговаряме, избрали сме екипа. Казахме утре, събота, неделя да се изчисти всичко, тогава да преговаряме, аз в рояк лидери да седна срещу всичките войводи да им слушам претенциите, да ги удовлетворя, няма изход. Изходът го приключиха днес", допълни Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБПП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
209
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
200 мислител едни и същи глупости защо ги пишеш постоянно да не мислиш че така че станат истина за коя градска десница пишеш а селската десница къде е защо я забравяш или си от боневата групичка хахахахаха
208
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
209 мислител
207
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Колкото да каже нещо,за да е в център на вниманието.
206
4
 
0
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 2 месеца
Днес в Народното Събрание имаше Въпрос за еякулация и Забременяване на Мъже . Чакаме Опита дали ще успее . Надявам се да се опрем на Историята за Мъж и Жена =Дете .Няма нужда да чакаме дали експеримента ще успее .Тоест - Нови Избори и Радев да направи Нова Партия .
205
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Те това е Борисов разчита прекалено много на част от стъписаните членове на ЕНП. Преди няколко месеца умишлено саботираха изслушването на Гешев пред LIBE, който бързо замина в чужбина и искаше да се защити. Борисов, както винаги - подло, искаше да прехвърли всичките си злодеяния върху него. Но когато излезе МАГНИТСКИ-3, ще кажат, че не си спомнят Бойко някога да е бил член на ГЕРБ/ЕНП.
204
4
 
3
 
! Отговори
до 206 преди 2 месеца
не виждам каква полза има от избори,всичко е цирк за пред хората - видите ли ние не искаме,те не искат ама за благото на държавата а не че ние ще си напълним гушите отново
203
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Още чакаме Боривосов да години Догаб и Станишев "до затвора".
202
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 209 - Десница в Бъшгария? Не я е имало от 80 годони насам :)
201
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бойко, нека ти обясня с думи прости, че дори ТИ да разбереш ... градската десница НИКОГА няма да те припознае, ... така че вместо да се опитваш да маргинализираш ПП-ДБ, моли се да са в добра форма, защото иначе - власт през крив макарон! Това, че си приютил увисналия тестис Румен Христов, не заблуждава никой.
200
7
 
3
 
! Отговори
Зозо преди 2 месеца
Ай честито Росен Желязков служебен премиер до август месец :))))))))))))))))))))))))))))
199
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ами като си забрвил, да ти напомня че долуизброените ако са заслужили прякорите си това се отнася и за твоя гуру. Капиш?
198
3
 
4
 
! Отговори
До 201 преди 2 месеца
Ами, ако посолството вече е одобрило предсрочните избори!? Кво праим!?
197
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Забравих - за Денков е подходящ и Сапуна.
196
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До коментиращите по-долу привърженици на ПП-ДБ: прекалявате с тиражираните прякори на Борисов! Какво оргазъм ли получавате по-този начин!? Защото прякорите за вашите лидери са не по-малко цветисти: Кирил Петков - Пелтека, Наркомана...; Асен Василев - Мошеника, Резбата...; Денков - Мушморока; Атанас Атанасов - Джуджето, Променящият имена, Христо Иванов - Лекето, Говорещият с олигарси на ***, Турско мазно кафе и други подобни! Харесват ли ви!?
195
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пак играе театър.
194
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Утре ще се обяснява че то не било така.Бибитко е със свалени *** и а е мръднал а е изял магнитския.От сега казвам да знаете,правителството ще е пак на ПП гербарите пак ще мълчат и ще подкрепят.
193
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
не се праИ бе ,коТ каже сополството туй ше е
192
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бойко, нека ти обясня с думи прости, че дори ТИ да разбереш ... градската десница НИКОГА няма да те признае, ... така че вместо да се опитваш да маргинализираш ПП-ДБ, моли се да са в добра форма, защото иначе - власт през крив макарон.
191
5
 
13
 
! Отговори
Костя преди 2 месеца
РАЗТУРВАЙЙЙ
190
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Радев ще обяви утре графика на консултациите. Подозирам, че помагайки на ПП-ДБ Радев ще ги насрочи още в началото на другата седмица! Целта е новото правителство да е пак с мандата на ПП-ДБ. Ако ГЕРБ се поддаде на подобна манипулация, това ще бъде краят на партията! Крайно време е Борисов да удари по масата! На практика готовият за влизане в списъка Магнитски е Асен Василев, а не Борисов!