Живко Коцев се появи и оттегли оставката си, бил натискан от Калин Стоянов

Николай Денков е разговарял и с президента Румен Радев
Обновена: 5 апр 2024 15:55 | 5 апр 2024 15:55, Нели Христова
251
Живко Коцев се появи и оттегли оставката си, бил натискан от Калин Стоянов
Снимка: БГНЕС

Живко Коцев е подал молбата си за напускане под натиск както от страна на министъра на вътрешните работи, така и от страна на високопоставени лица в прокуратурата. Това обяви премиерът Николай Денков след среща с подалия оставка главен секретар на МВР Живко Коцев. Самият той обяви, че оттегля оставката си.

Срещу мен стои огромна армия, която желае да ме дискредитира като личност и професионалист, мен и моите близки. От сряда насам не се спират спекулациите и внушенията спрямо моята личност. Очаквам в следващите дни кампанията да се разгърне в още по-голям спектър. Очаквам всичко, заяви самият Коцев след разговора си с акад. Денков.

Днес забелязах, че моята оставка бе използвана като аргумент за оставането на Калин Стоянов на поста министър на вътрешните работи. Това ме задължава да се върна и да работя, да си изпълнявам служебните задължения, заяви още Живко Коцев.

Денков е разговарял и с президента Румен Радев и се разбрали, че процедурата по уволнението на Живко Коцев няма да бъде придвижена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още от София
Скандал в София: Лилков срещу Борисов за "нациста" инж.Иван Иванов
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
217
0
 
1
 
! Отговори
Алооо преди 3 седмици
Прокуратурата трябва да каже дали се арестува по снимка! Ако се арестува, и.д. главен прокурор, който е сниман с хора, които се издирват за престъпления, също трябва да бъде арестуван!
216
1
 
2
 
! Отговори
Lina преди 3 седмици
Този е с доста ограничен капацитет , за да отиде да се натиска с любовника си в хотела на златев , бкизък на боцо , където беше убит и мишо бирата. И от какво се срамува? Още ли е " под прикритие"?
215
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Този си е жива шушумига! Пълно нищожество! Да го махат, да не петни институцията! Какво още чакат!?
214
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
НА КОГО ЩЕ ВЪРНЕ ЧАСОВНИКА! ВСЕ ПАК 50 ОООЛВ.Е ДОСТА ЗА ПОДАРЪК !В НЯКОИ ГРАДОВЕ Е ЦЕНАТА НА АПАРТАМЕНТ! МЪЧНО МИ Е ЗА НЕГО!КОЙ ОТ КЪДЕ МИНЕ, ВСЕ ГО НАТИСКА! ДОБРЕ, ЧЕ Е МЪЖ, АКО БЕШЕ ЖЕНА ,КАКТО НЕ МОЖЕ ДА ОТКАЗВА...ВСЯКА ГОДИНА ЩЕ РАЖДА
213
1
 
4
 
! Отговори
Мнение преди 3 седмици
Не виждам как човек, замесен и заподозрян за незаконна дейност, може да бъде главен секретар в МВР! Такава порнография е възможна само в БГ-то! После да не се чудят защо хората не вярват на институциите и т. нар. "политици", които са си чисти бандити.
212
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Бързината с която ПП,ДБ оказаха натиск върху Живко Коцев, да промени решението си за оставка, в рамките на няколко часа, говори, колко зависим е той от ПП,ДБ. И за какво е поставен на този пост. От тук нататък, той вече не бива да заема пост в МВР. А и след последните разкрития, ще му се наложи да се изправи пред съда.
211
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
След последните разкрития в митницата назрява моментът, Живко Коцев да бъде дисциплинарно уволнен. Вариантът с остовката му, бе малко по-добрият вариант за него.
210
1
 
4
 
! Отговори
БАНко преди 3 седмици
ПОРЕДНАТА ГЛУПОНТЕВИНА НА УМНО-КРАСТАВИТЕ !!!
209
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Живко Коцев позори не само себе си, но и институцията в която е работил. Да докаже натиска. Няма такъв, има разследване на престъпленията които е извършил.
208
1
 
4
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 3 седмици
Някой разбра ли какво точно искат умнокрасавците Киро, кокоро, Денко Атанас и брадатия дявол Иванов? Хах, изключват Гвоздейков, че се съгласил да бъде министър на Главчев, а натискат секретаря на МВР Коцев да си оттегли оставката?!
207
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Отвличат ни вниманието с Коцев, за да замажат проблема с Атанас Атанасов и опитите му да вербува служители от Военно разузнаване. Паника е обзела Великолепната петорка - Кокорчо, Гнома, Пинокио, Парапета и Молеца. Страх мори добитъка.
206
1
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 3 седмици
и двамата да напуснат 2 месеца ще слушаме само дразги между двамата а уж щелида подготвят изборите изборите вече са купени с надбавката от 75 лв така че нямада има изненади ниска изб активност аз няма да гласувам
205
3
 
3
 
! Отговори
Ей. Бойко е Важен! преди 3 седмици
Пиччове,малки са кахърите около служебното правителство-вгледайте се в клиповете от парламента където е заснето треперещия Бойко.Типичен паркинсонов синдром. Никакъв контрол на импулсите.Изблещеност.Виснали лицеви и мускули на врата.Гърбавост.ЦНС=центарната нервна ситема епред колапс.Следват парциални некотролируеми недостатъчности на вътрешните органи,след което бъбречната и сърдечната недостатъчност следва и запулсирването накраниците,черния дроб,жлъчката което ще доведе пълен блокаж на мозъка
204
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ПП,ДБ се овъргаляха в собствените сискременти.
203
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Добре, де, ама сега не е ли парадокс - главсека на МВР да е защитен свидетел с охрана? Защо вчера Денков е писал писмо до ДАНС да търси Коцев? Главният секретар на МВР не е ли надпартиен? Или Денков го е търсил да види жив ли е? Киро вчера беше в истерия - крещя като загубил ума си, че Коцев е изчезнал и никъде го нямало. Абсолютен парадокс. Шарлатаните се накиснаха като фасул.
202
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ПП,ДБ се овъргаляха в собствените сискремети.
201
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Човек който се поддава на натиск не може да бъде главен секретар на МВР. Още повече, ако е депозирал оставка, като е заявил че ще се посвети на частния сектор. Срам, срам, срам, за Живко Коцев и неговите мектори от потъващата ПП,ДБ.
200
1
 
9
 
! Отговори
Шефът на шефовете преди 3 седмици
Ако има държава на тази територия и тази държава има работещи институции, в следващите 72 часа, защото днес е петък, а те изтичат в понеделник, когато е първия работен ден, очаквам Живко Коцев да бъде задържан и привлечен към наказателна отговорност!!! Щом си свидетел, значи лично си възприел факти, които осъществяват състава на престъпление! А щом си служител на МВР и то висш, възприел си ги и не си реагирал, значи си бездейстсвал по служба, което си е чист чл. 282 от НК! В очакване съм!
199
1
 
10
 
! Отговори
Шефът на шефовете преди 3 седмици
За 50 бона часовник?! Явно добре си се представил! Или хубава *** си му врътнал или лесно ти го е набутал! Иначе, *** ти и приятелството, където ще ти подарява часовник за 50 бона. Моите учители са ме учили, че безплатен обяд няма! Отличник бях и съм си учил уриците прилежно! Със знания съм стигнал там, където съм! Ама часовници за 50 бона никой не ми е подарявал! Аз и не искам!
198
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Добре де тоя главсек на мвр ли е или пияна студентка в нощен клуб та го натискат така?И от такива чакаме да борят мафията.Каква работа ще свърши като не се знае кога и къде пак ще го натиснат.