Живко Коцев се появи и оттегли оставката си, бил натискан от Калин Стоянов

Николай Денков е разговарял и с президента Румен Радев
Обновена: 5 апр 2024 15:55 | 5 апр 2024 15:55, Нели Христова
251
Живко Коцев се появи и оттегли оставката си, бил натискан от Калин Стоянов
Снимка: БГНЕС

Живко Коцев е подал молбата си за напускане под натиск както от страна на министъра на вътрешните работи, така и от страна на високопоставени лица в прокуратурата. Това обяви премиерът Николай Денков след среща с подалия оставка главен секретар на МВР Живко Коцев. Самият той обяви, че оттегля оставката си.

Срещу мен стои огромна армия, която желае да ме дискредитира като личност и професионалист, мен и моите близки. От сряда насам не се спират спекулациите и внушенията спрямо моята личност. Очаквам в следващите дни кампанията да се разгърне в още по-голям спектър. Очаквам всичко, заяви самият Коцев след разговора си с акад. Денков.

Днес забелязах, че моята оставка бе използвана като аргумент за оставането на Калин Стоянов на поста министър на вътрешните работи. Това ме задължава да се върна и да работя, да си изпълнявам служебните задължения, заяви още Живко Коцев.

Денков е разговарял и с президента Румен Радев и се разбрали, че процедурата по уволнението на Живко Коцев няма да бъде придвижена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
1
 
1
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 1 месец
И кво от това - тия покриви и без това бяха за оправяне! А другия проблем е че и МОН и МК и БАН не очакваха, че някой в Средното образование ще направи научни постижения и открития по Закона за тях дето от 20 години нищо никой не е направи. Ама си е точно техен проблем, че не припознават съответните художествени и научни постижения за Република България, а Valve Corporation ги припознават, а тъпанарите изпуснаха всички срокове по закон. Значииии.... Това е да се заядеш за кабърчето в шедьовър...
136
2
 
1
 
! Отговори
ДС преди 1 месец
Знаем си работата!
135
4
 
13
 
! Отговори
Леле кИкИ преди 1 месец
в Момента е Като Бяясно Кууче по Телевизора - Пуквално Пяяна му тече около Устата!
134
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сглобкажиите превърнаха държавата ни в детска градина за бавноразвиващи се! Неадекватни калинки с огромни заплати и привилегии,безсрамно си живуркат на гърба на съсипания ни и изнемощял народ!!!
133
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Академик натиска ченге! Такъв виц може да роди само герберски мозък!
132
1
 
11
 
! Отговори
Дженерал Атанасов преди 1 месец
Да направим ротация академик Денков да бъде главен секретар а господин Коцев министер предцедател за по 9 месеца,
131
0
 
2
 
! Отговори
Гербер преди 1 месец
А ве,angelov, ти прокурор ли си, следовател или съдия? Кога ще разберат олигоффрени като теб, че дали някой е престъпник го казват други органи, а не невзрачен оххлюв като теб.
130
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Милиционерски работи, мутри и кални борби! Но народът това си е пожелал и си го получава.
129
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ново 200. КИРО СЕГА КАЗВА НА РОЗОВА, ЧЕ КОЦЕВ Е ЗАПЛАШВАН ОТ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР. Хора, Кирил е изперкал тотално. Ще почне да чупи шишета в студиото. Моля, ви - арестувайте Кирил!!!
128
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Според Ники , Живко е заплашван от министъра на МВР, Киро сега твърди , че е заплашван от главния прокурор....
127
3
 
13
 
! Отговори
Умрех от смех преди 1 месец
Коцев заекваше и едва връзваше цяло изречение! Че е бил натискан, то е ясно! Обаче видимо личеше, че "натиска" стои до него на микрофона! И как е бил морално тормозен до вчера, след като подаде оставка далеч след оставката на министър Стоянов и чак след номинацията му за служебен министър,Коцев се сеща да я оттегли ? ПП явно изпадат все повече в изолация и търсят всячески скандали другаде, но не и в себе си! Изпълнението на Коцев е смешно театро..
126
1
 
1
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 1 месец
Проблемът не бил видиш ли, че съм доказал Четвъртия резонанс на Шуман , а че бурята дето доказателството и сензора докараха поломи половин Враца! И нямаше човешки жертви, аз откъде да знам, че ще докара 120 км/ч вятър и буря!
125
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Киро сега казва при Ризова, че Коцев е заплашван от Главния прокурор. Киро е за лудницата.
124
1
 
24
 
! Отговори
Ганьо преди 1 месец
Какво става в тази държава? Няма друг такъв цирк по света.
123
3
 
21
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Мъка е тоя главен секретар. Голяма футболна мъка
122
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
той като женка бе..
121
0
 
16
 
! Отговори
До 103 преди 1 месец
До АнонименПравилно се поставя въпроса за психичното освиделстване на някои депутати. Повече от видно е, че някои от тях имат поведенчески разстройства. Фиксирани в идеята да притежават властта, която много им се услади, продължават да дерзаят с цената на всичко, без задръжки. Допускането на такива незрели индивиди е срамно и недопустимо.
120
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не искам за главен секретар на МВР такъв льольо... искам истински мъж, мъж на място. Този явно не седи зад думите и действията си след като оттегля подадена вече оставка. Не може човек на такъв пост днес да иска едно, а утре друго, да се поддава и провокира от политически лица... да си ходи, не е подходящ.
119
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
такова плачене като вдовичка не бях виждала..е то мъже не останаха вече.
118
2
 
13
 
! Отговори
До 103 преди 1 месец
Детектора на лъжата не го свързват с Денков и Коцев, защото щял да гръмне на първата секунда, което щяло да взриви телевизорите на над 2,5 милиона българи гледащи брифинга.