Живко Коцев се появи и оттегли оставката си, бил натискан от Калин Стоянов

Николай Денков е разговарял и с президента Румен Радев
Обновена: 5 апр 2024 15:55 | 5 апр 2024 15:55, Нели Христова
251
Живко Коцев се появи и оттегли оставката си, бил натискан от Калин Стоянов
Снимка: БГНЕС

Живко Коцев е подал молбата си за напускане под натиск както от страна на министъра на вътрешните работи, така и от страна на високопоставени лица в прокуратурата. Това обяви премиерът Николай Денков след среща с подалия оставка главен секретар на МВР Живко Коцев. Самият той обяви, че оттегля оставката си.

Срещу мен стои огромна армия, която желае да ме дискредитира като личност и професионалист, мен и моите близки. От сряда насам не се спират спекулациите и внушенията спрямо моята личност. Очаквам в следващите дни кампанията да се разгърне в още по-голям спектър. Очаквам всичко, заяви самият Коцев след разговора си с акад. Денков.

Днес забелязах, че моята оставка бе използвана като аргумент за оставането на Калин Стоянов на поста министър на вътрешните работи. Това ме задължава да се върна и да работя, да си изпълнявам служебните задължения, заяви още Живко Коцев.

Денков е разговарял и с президента Румен Радев и се разбрали, че процедурата по уволнението на Живко Коцев няма да бъде придвижена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
197
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С безпринципната си позиция ПП,ДБ завлякоха горкия Живко Коцев към дъното. Сринаха авторитета му, като го накараха да си оттегли оставката. Не само че не прави чест на един главен секретар, в рамките на няколкжло часа да смени решението си на 360 , но и като човек, в личен план, се позиционира като безпринципен.
196
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ПП,ДБ дълбаят дъното. Срам, срам, Коцев олекна съвсем, кой ще вярва на думата му от тук нататък? Било личен избор, като си подаде оставката, сега пък, не било личен избор?! Гледаме поредният позор и дискредитиране на българска институция, от ПП,ДБ. Явно, ДенковАсен Василев и Кирил Петков са тези, които са оказали натиск върху Коцев, да оттегли оставката си. Думата на Коцев вече не струва и пукнат грош.
195
0
 
12
 
! Отговори
Ангелов преди 1 месец
Тоя за нищо не става еди го натискат да подаде оставка други да си я оттегли а трети го натискат да сложи часовник за 50000 Евро от тримата този последният е най опасен щото не се знае какво е свършил за сахатника или и той като оня министър дето взе парите а още може би не е свършил работата но надали подаръците са за свършена работа отделно от сухото де.
194
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нещастието никога не идва само.То винаги бива предизвикано.Народе,народе,КОЙ те в таз робска люлка люлее.
193
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вижда се,че са му поставили условие:-"Или с танго в МВР,или танго в килия".Вижда се,че всички излишни станаха.
192
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този изпял цялата престъпна мрежа на митниците и го направили защитен свидетел.
191
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този успял цялата престъпна мрежа на митниците и го направили защитен свидетел. Сега да замажат положението лъжат, че Сарафов и Калин Стоянов го натискали. А кой го натискаше да получи подарък часовник за 50000 евро? А? Сарафов ли му даде карта за спа центъра да се глези за релакс с Димитров? Стоянов ли му подари часовника? Кой кого е натискал на шезлонга в спа центъра? Или и Коцев получи амнезия?
190
0
 
8
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 1 месец
.....ТОВА ГО МОЖЕ САМО ЕДНА МЕКА КИТКА....ХАХАХАААА....КЪВ СЕКРИТАР Е ТОЯ???.....ЯВНА---СЕКЛЕЦАРКА У МВР!!!!!
189
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Верно ли е, че снимали Живко Коцев и Стефан Димитров голи в спа център? Мили, Боже!
188
0
 
7
 
! Отговори
До Стоичков преди 1 месец
Вземи го тоя дюш бег да рекламира дамските превръзки на Кауфланд, много ще му отива
187
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сега Сарафов да арестува Коцев, че лъже.
186
0
 
1
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 1 месец
Нали знаеш думата favella к'во значи? Гето!Не бе те са много интересни като спонтанно възникнала архитектура, ама са си бразилски!
185
0
 
7
 
! Отговори
АФЕРА: преди 1 месец
БОМБА! ГЛАВНИЯТ СЕКРЕТАР НА МВР Е ЗАЩИТЕН СВИДЕТЕЛ! СТАВА ТАКЪВ СЪС СДЕЛКА, ЗА ДА НЕ ГО АРЕСТУВАТ! ЛЪЖЕ НАГЛО И НАПРАВИ ЗА ПОЗОР МВР! ДВА ПЪТИ Е ДАВАЛ ОБЯСНЕНИЯ И Е ПОСОЧИЛ ВСИЧКИТЕ СИ ВРЪЗКИ ПО КОНТРАБАНДНАТА АФЕРА. В ДОМА МУ СА ОТКРИТИ СНИМКИ ОТ ПОЧИВКИ С ХОРАТА НА ПАСКАЛ И ПАРИ! ТОЗИ ТИП ДА Е ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР Е БЕЗУМИЕ!
184
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ж К- СРЕЩУ МЕН СЕДИ СЕРИОЗНА АРМИЯ, КОЯТО ЖЕЛАЕ ДА МЕ ДИСКРЕДИТИРА....нещо тук не ми харесва....има нещо нестабилно.
183
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Живко Коцев защо се появи на брифинга до Денков? С тази изява Коцев нарушава закона за деполитизация на главсека на МВР. Толкова некомпетентни хора като шарлатаните не е имало в цялата история на България.
182
0
 
0
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 1 месец
Та причината за моя гибелен гняв по определени личности в стил Илиада - Песен първа : Музо възпей тоя гибелен гняв на Ахила Пелеев ... Е че всеки път, когато трябва да се вземе перспективно напред решение или правителството е в оставка или министъра е служебен и решение така и не се взима... Частта с цар тунеядец знаете ли я? За Агамемнон ли е тая приказка или Омир е гледал много напред във времето ....
181
0
 
0
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 1 месец
Тя невъзможността на четиримата евангелисти е очевадна. Само искам да кажа, че преди две хиляди години хората дето са могли да четат и пишат са били под 1 процент от световното население и че и Адолф Хитлер е знаел да чете и пише и че няма голяма разлика между Mein Kampf и Библията!
180
0
 
0
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 1 месец
Майтапа е за ресурсите в долния случай и за кой живее в измислен свят! Не някой хора живеят определено във 2 година от новата ера. Други в 13 век ... Но големият въпрос, който трябва да си зададете е "Какво е времето вътре във вас и в главите си в кой век живеете! Не по Антибиотика и "Какво е времето вътре в мен?"
179
0
 
3
 
! Отговори
БАНко преди 1 месец
ПАВЕТА , ЗАПРИЛИЧАХТЕ НА ФУТБОЛНИЯ СЪЮЗ - *** МИ , ДОЙДИ МИ !!!
178
0
 
0
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 1 месец
А сега за Един есенен ден по шосето ....известна история от четиримата евангелисти е за това как много известен дърводелец успял да нахрани с две риби 5000 човека! Сега логичния отговор на Булгаков е,че Пилат и споменатия дърводелец ще обсъждат тази тема 5000 години!То няма какво да се обсъжда , че ако ще да са китови акули тия две риби това е невъзможно!Един малък град от 5000 души консумира около 20 тона храна на ден, а няма начин дори и много кадърен дърводелец да сготви 20 тона храна за ден!