Слави: Борисов управлява служебния кабинет, виновниците са ПП-ДБ

Той коментира предложението за смяна на външния министър
16 апр 2024 10:20, Александър Попов
161
Слави: Борисов управлява служебния кабинет, виновниците са ПП-ДБ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов коментира предложението за смяна на външния министър Стефан Димитров в служебното правителство.

Бойко Борисов препоръча на министър-председателя на служебното правителство да смени външния министър, Стефан Димитров, заради лоша комуникация с партньорите си. Какво означава това, нямам никаква представа, но един час по-късно външният министър беше вече сменен.

Още по темата
Кой управлява служебното правителство? Министър-председателят Главчев или Бойко Борисов? Отговорът, всъщност, беше ясен още когато стана ясен съставът на правителството. Управлява го Бойко Борисов, няма абсолютно никакъв срам да го демонстрира, а истинските виновници за това са Христо Иванов и "Демократична България" и Кирил Петков и "Продължаваме промяната, защото с техните тъпи идеи беше променена Конституцията и така дадоха властта в ръцете на Бойко Борисов.

А тия, последните, са по-безсрамни и от Бойко Борисов, защото най-нагло се правят, че нямат нищо общо. Но, аз помня! Всъщност, всички помнят!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от Политика
Тагарев обичаше да приказва без връзка с разума
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
0
 
1
 
! Отговори
васил божков преди 3 часа
Еййй, слафкеййй, шти скъсам г.ъ.з.а.7-8 и ще си паднала.Лягай и брой си сама.
139
8
 
1
 
! Отговори
Асен преди 1 седмица
ПП-ДБ са виновни за сто неща, и затова в следващия парламент ще имат двойно по-малко депутати
138
11
 
1
 
! Отговори
Тишо преди 1 седмица
ПП и ДБ се издъниха жестоко
137
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Какво помни този ненормалник? Всички помнят, че той свали правителство БЕЗ Б.Борисов , с К. Петков начело, тогава беше срещу Кирил Петков. Винаги е бил! Трифонов е пръв приятел с Бойко, как не го е срам да лъже безочливо и да играе тази роля на шут, само за да смачка ПП , отвратително е .
136
0
 
15
 
! Отговори
До 117 преди 1 седмица
Да,Баце оправя каши и е световен шампион по присвояване на парите на данъкоплатците.Няма равен на себе си и има най-пълните чекмеджета,знаете с какво.
135
1
 
1
 
! Отговори
Реалист преди 1 седмица
И ти ли Бруте?
134
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И този *** не знае какво иска, явно само умее да плюва управляващите и най вече е добър чалгар. Ай сиктир!
133
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Вече три години никой не може да разбере какво иска този човек. Дадоха му пълна власт, той отказа. Не иска Борисов, но не иска и други, които се противопоставят на Борисов. Къв му е филма. Не разбирамВеднъж завинаги да каже какво точно иска да се случи.
132
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До 130 а кои са ПП Киро канадец Асен съден за фин измами тегли заеми прави разни трикове с държавните пари саботажи на всички нива никакви инфраструктурни проекти от 3 год насам Лорер Лена Миро Атанасов стар костовист забравих Рашков бкп следовател несметно богат Ицо хазарта Изо лодкарят Стоян Михалев 130 тези ли са твоите спасители все отбор от време някогашно 130 тези наети слуги на божковите разрушиха държавата ни безнаказано
131
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Слави Трифонов, председателят на ДС партията ИТН, личен проект на Ахмед Доган.
130
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Милиционерските ДС партии в България са: ГЕРБ, ДПС, БСП, ИТН, Възраждане. Неслучайно всички те са обединени в усилията си да съсипят ПП-ДБ. Ченгесарницата работи с пълна сила.
129
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Всички милиционерски партии срещу ПП-ДБ. Защо ли?
128
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Горчива истина! Но вие също реставрирахте Гроб. Изглежда всички говорят против Гроб, докато Борисов им затвори устата с пачки!! Всички продавате електората си за парите на Гроб, крадени от българския народ!.Вече няма за кого да гласувам, освен за партия ,за която със сигурност няма да влезе в Парламента!!
127
18
 
1
 
! Отговори
Жорко преди 1 седмица
Не съм виждал Слави Трифонов от години.Най яките митинги и концерти на които съм бил.Музикант съм и се питам къде е Слави.Според мен само вие ще оправите тази красива страна... Липсва ми най страхотния Бенд и това ,че ни надъхвате и давате надежда.Имам всичко на тоя свят ,но ми липсвате.Рs.Сразете всички смотани политици.Вярвам само на вас.Г.Геориев от село Брестник
126
16
 
4
 
! Отговори
рендетУ преди 1 седмица
"С промените в Бг Конституцията, ПП-ДБ дадоха власта в ръцете на Борисов" ---- Колкото и да не харесвам Черепа в кожа, но в случая е прав!
125
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До 122 и каква промяна 122 са Киро Асен Лена на Киро и Миро Рашков Лорер Атанасов Ицо лодкарят Сабрутев и още шепа шарлатани за 3 год срутиха всичко стани да седна алчни нагли крадат и всичко това открито и най вече няма държавност няма правосъдие 122 потъване е 122
124
2
 
18
 
! Отговори
Абе Славчо преди 1 седмица
Какво стана с македонеца космонавт? Ние нали затова за теб гласувахме?!?
123
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ХАРЕСВАХ ДЪРЖАВА УВАЖАВАНА ОТ ПАРТНЬОРИТЕ И РАБОТЕЩИ МИНИСТР!ПРИ ПРОВИНЕНИЯ-НАПУСКАНЕ!ТОВА ПРАВЕШЕ ББ!МОЖЕ!МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА! РАДЕВ И ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРОЕКТИ СЪТВОРЕНИ ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО СЕ ОКАЗАХА МОШЕНИЦИ!
122
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Виновен за всичко е избирателя, той не иска промяна, харесва си му явно всичко в тая пропаднала държава, вярва на скандалите и така ще го яздят до безкрай.
121
4
 
3
 
! Отговори
На Боко Чекмеджето преди 1 седмица
Как се провалени продажници? Ла пате ли баура? Ла пайте. След третата порция на изборите ще повръщате!