Каква присъда грози Лена, ако се докажат фалшивите документи?

Отговаря адвокат Людмил Рангелов пред Bulgaria ON AIR
30 апр 2024 21:15, Александър Попов
138
Каква присъда грози Лена, ако се докажат фалшивите документи?

Каква присъда би получила Лена Бориславова, ако публикуваната информация е вярна и тя със своя електронен подпис е изпратила съобщения до Агенцията по вписванията, които не са верни?

"Ако приемем, че е знаела, че не са верни, законът предвижда лишаване от свобода до 3 г. Тъй като г-жа Бориславова не е осъждана, а едно такова действие не причинява имуществени вреди, санкцията би могла да бъде административно наказание глоба от 1 000 до 5 000 лв. Това, че г-жа Бориславова ги е изпратила, не е достатъчно, трябва да се установи, че тя е знаела, че онова, което изпраща е невярно. Трудно доказуемо е", заяви адвокат Людмил Рангелов пред Bulgaria ON AIR.

Още по темата
Според него не е случайно, че точно преди изборите се появи информацията за разследването по сигнал за фалшифицирани документи за отписването на Кирил Петков от сдружението "Да запазим Корал".

Пред Bulgaria ON AIR той заяви, че ако подписът не е на Лена Бориславова, през тези 8 месеца от началото на разследването, е можело да бъде назначена графологична експертиза, която да го докаже.

"Управителят на сдружение "Да запазим Корал" е показал пълномощно, а той никога не е попълвал такова, ако Бориславова, на основата на това пълномощно, е извършила последващи действия, тогава очевидно е знаела, че става дума за документи с невярно съдържание. Очевидно е, че това което излиза сега е свързано с предизборната кампания и изборите", каза още Людмил Рангелов.

Гостът изрази позицията и по случая "Нотариуса". По думите му такива "доверени лица" на МВР трябва да са от кръгове, близки до престъпна дейност, иначе са излишни. Тъй като видях, че такъв ангажимент е поел около 2005 г., започнах да си мисля, тогава е откраднал дело от адвокатска стая на ВКС, дали за това действие там не са му направили някакви услуги службите, за да му направят вербовка. Той не е осъден по онова дело", заяви адвокатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още по темата: Лена Бориславова
Още от Политика
Ветото на Радев върху Закона за инвестициите мина в НС
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
1
 
1
 
! Отговори
ОцелялОтСДС-Чумата преди 2 седмици
Лена с парапета е нагла и безочлива ***,с голямо самочувствие, но без никакво покритие.Тя е срам и позор за България.При други по- морални времена , достойно щеше да изкарва прехраната си като хигиенистка в някоя автогара или гара,а защо не и в тоалетната, където *** такива като Кирчо и Кокорчо.
116
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Що за евпопейски депутат ще е цвилещият инфантил Никола Минчев, с чието съдействие са изготвени и подадени въпросните фалшифицирани документи, от Лена Бориславова. Би трябвало да се свали от листата.
115
2
 
2
 
! Отговори
Гошо преди 2 седмици
Ти луд ли си, три години без Кирчо, това е мисия не възможна. Просто ще се потули случая и ще докарат от Канада свидетели които ще се закълнат че това не е вярно.
114
1
 
1
 
! Отговори
ЦИГАНОИДЩИНИТЕ преди 2 седмици
ТУРЦИЯ тире ИТАЛИЯ Световният Мондиал по футбол ИДВА със стадион Българска армия в Борисовата градина собственост на МЕХМЕД АЛИ АГДЖА защото ХРИСТИЯНСКАТА ИЛЮЗИЯ континент Европа ИЗЧЕЗНА.................МИКА СТОИЧКОВА оплождана по дирника,устата и влагалище в ТУРЦИЯ от мюсюлманин в Турция и после с шут в дирника запратена да се връща при хомосексуалиста Христо Стоичков е ИТАЛИАНКАТА Две съпруга на МЕХМЕД АЛИ АГДЖА Две назначаване за УНИЩОЖИТЕЛИТЕ НА ЕВРОПА
113
0
 
1
 
! Отговори
Имало едно време.... преди 2 седмици
ИЗЧЕЗНА континента Европа който НИКОГА НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛ като вероятният му унищожител са тайните служби на ИСЛЯМСКАТА ДЪРЖАВА ТУРЦИЯ тъй като сътворителят на ИЛЮЗИЯТА континент ЕВРОПА като религиозна ХРИСТИЯНСКА КУЛТУРНА и ЦИВИЛИЗАЦИОННА ОСОБЕНОСТ Свети НИКОЛАЙ ЧУДОТВОРЕЦ е роден град Мир,Мала Азия,ВИЗАНТИЯ!Явно Римските Папи и сие вече нямат интереси да подържат илюзията че има континент ЕВРОПА!Напред към Брюкселска ЕВРАЗИЯ или БРЮКСЕЛСКА АЗИЯ ИЗЧЕЗНА континент ЕВРОПА защото е ХРИСТИЯНСТВОТО
112
0
 
1
 
! Отговори
Нов ред без Европа преди 2 седмици
ГЕОЛОЖКАТА плоча на континента АЗИЯ е нещото върху което лежи Християнската ИЛЮЗИЯ сътворена около 313 година от Свети НИКОЛАЙ ЧУДОТВОРЕЦ наречена Континент ЕВРОПА които от гледна точка на материализма и точните науки НИКОГА НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛ............... ИЛЮЗИЯТА континент ЕВРОПА е несъвместима с Исляма и МултакКултурализма и назначили БЪЛГАРИТЕ да унищожат ЕВРОПА.............. БРЮКСЕЛ сега е пред дилема столица на ЕВРАЗИЯ или столица на АЗИЯ ще бъдат защото Европа ИЗЧЕЗНА!........ТОВА Е!
111
1
 
1
 
! Отговори
БРЮКСЕЛ ЕВРАЗИЯТА преди 2 седмици
Фабриката за илюзии наречена никога несъществуващият континент ЕВРОПА от Римокатолическата Църква и Римските Папи официално се ЗАКРИВА континента Европа.....Според Римските Папи несъществуващият континент ЕВРОПА е сътворен около 311-313 от СВЕТИ НИКОЛАЙ ЧУДОТВОРЕЦ и преведено означава ОСТРОВ НА ХРИСТИЯНСКАТА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ и по лесно разбираеми причини ЕВРОПА е несъвместима с Исляма и МултакКултурализма и възложили на ЦСКА,Бойко, Крумовград, Христо Стоичков УНИЩОЖЕНИЕТО НА ЕВРОПА
110
0
 
4
 
! Отговори
hm преди 2 седмици
тези дето назначават нотариуси обаче нищо не ги грози, нали?
109
1
 
7
 
! Отговори
Нотариуса преди 2 седмици
Каква присъда грози виновните за кражбата на 5 МИЛИАРДА от КТБ?Жокер - НИКАКВА! От нашите РЕБЯТА СА, от КГБ!!!
108
4
 
2
 
! Отговори
ИСЛЯМА са ЧЕРВЕНИТЕ преди 2 седмици
МЕХМЕД АЛИ АГДЖА е собственик на СТРОЯЩИЯТ СЕ стадион Българска армия в БОРИСОВАТА ГРАДИНА подарен му от Папа Франциск за очакваният съвместен ТУРЦИЯ тире ИТАЛИЯ Мондиал по футбол........................МИКА СТОИЧКОВА изхвърлена опозорена да си се прибира при татко истанбулски *** Христо Стоичков орева тогава всичко че искала турски мюсюлманин да и го слага в дупките а НЕ българин та великата комбинация е ИТАЛИАНСКАТА съпруга на МЕХМЕД АЛИ АГДЖА
107
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Драги съграждани, маститият адвокат ни обясни, че не е чак толкова страшно да се фалшифицират разни документи!
106
3
 
1
 
! Отговори
КРАЙМ ВАТИКАНА преди 2 седмици
Римокатолика Жоро Илиев от ВИС-2 питайте подчинения му висаджия Христо Стоичков за инфо за присъдите от МАФИЯТА!Футболен клуб РИМОКАТОЛИКА ПАРЧЕВИЧ от Пловдив е отборът на Жоро Илиев и Христо Стоичков от ВИС-2 Локомотив Пловдив на чиито стадион ХИТЛЕРИСТКИТЕ ЦЕСЕКАРСКИ ФЕНОВЕ пребиваха от бой РУСНАЦИ така че да има ТВ репортажи по БиБиСи,СиеНеН и така нататък че ЦЕСЕКАРИТЕ са по-голям ХИТЛЕР от автентичният Адолф Хитлер пошъл ЦИРК платен с пари на мазохистични руснаци от олигарха Г.Ганчев
105
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Защо й е на Лена Бориславова да внася протоколи в регистъра с вярно, или невярно съдържание? Явно, целта е била бързо да се подготви Кирил Петков, да завземе поста министър, а да не е в нарушение. За целта е извършено друго нарушение на закона, подписани са лица, които не са присъствали. Безпардонно отношение към тези хора и фалшифициране на подписи, и документи. Наглост, от страна на Лена Бориславова.
104
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Независимо че сигналът е рододен в предизборна кампания, извършеното престъпление трябва да се докаже и накаже. Времето в което е станало известно, не намалява действието на закононарушението.
103
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Редно е да си понесе отговорността! Законите са за всички
102
2
 
1
 
! Отговори
Само на МАЙТАП преди 2 седмици
Стивън Кинг гениално от РАМОНЕС го наградиха с титлата ПЪНКАР и са абсолютно прави защото Стивън Кинг го играе като ЧОВЕКА ОТ НАРОДА НА САЩ а НЕ от елитите..........Само дето защо Световният ЕЛИТ се състои от ПЪНКАРИ като РАМОНЕС,АРИЗОНА ШЕФА ИГИ ПОП,*** ънд дъ беншис,Систърс ъф мърси и прочие ЗНАЕШ ЛИ?...............Само най-гениалните ченгета от ЦРУ,МИ5,МИ6,КГБ,МОСАД и прочие могат да са някаква конкуренция на Псайхъдълик Гениалността и при евентуален СБЛЪСЪК не се знае Кой Кой
101
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ВСИЧКО ДЪРТО И ЧЕРВЕНО УМИРАААА ХАХАХА
100
1
 
0
 
! Отговори
ТОто Котуню преди 2 седмици
Нямам нищо против хеви метъла от простолюдието на САЩ Стивън Кинг дето от РАМОНЕС го разкрили че е ПЪНКАР а според мен си е ЗАКОРАВЯЛ фен на ДЕПЕШ МОД...... Явно много добре се бе дигизарал до неузнаваемост при щурма на Капитолия
99
5
 
0
 
! Отговори
To преди 2 седмици
Това, че г-жа ориславова ги е изпратила, не е достатъчно, трябва да се установи, че тя е знаела, че онова, което изпраща е невярно. Трудно доказуемо е", заяви адвокат Людмил Рангелов пред Bulgaria ON AIR.
98
2
 
1
 
! Отговори
БКП актьори са това: преди 2 седмици
Червеният КОМУНИСТ Майор Деянов Сталинов актьора Стефан Данаилов се снима в няколко епизода на Известният АНТИУТОПИЧЕН филм на КЪРВАВИТЕ УЖАСИИ:"Октопод"...................Сюжетът на сапунката "Октопод" е ВИНАГИ следният АНТИУТОПИЧЕН сценарии цитирам:"Полицай Корадо Катани си има вълшебна пръчка на Хари Потър с която разгромява МАФИЯ като Чудотвореца Спайдърмен но на финала на филма АЛ КАПОНЕ му завира пръчката в дирника,пречуква го,такова жена му и дъщеря му и МАФИЯТА Е ВЕЧЕН ПОБЕДИТЕЛ"