Лейди Гага и Веселин Маринов са несъпоставими, смята Цветанов

Министърът брал срам по време на концерта на американкaта
17 авг 2012 13:15,
143
Лейди Гага и Веселин Маринов са несъпоставими, смята Цветанов
Цветанов си харесва повече творчеството на Веско Маринов. Снимка: Булфото

Един от най-неочакваните зрители на концерта на Лейди Гага в столицата със сигурност е бил министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Той е присъствал на шоуто по-скоро като придружител на 17-годишната си дъщеря.

"Приемете го като родителски ангажимент. Голямата ми дъщеря и три нейни приятелки искаха да видят този спектакъл и със съпругата преценихме, че не трябва да бъдат сами. Родителският контрол е важен", заяви тази сутрин Цветанов в ефира на bTV.

Според него Лейди Гага е направила невероятно шоу, но призна, че на моменти е изпитвал срам. Особено, когато певицата флиртувала с публиката.

"Имаше ругатни, които аз не бих си позволил да използвам, но пък тийнейджърите много се забавляваха. Очаквах да бъдем най-възрастните сред публиката, но имаше много баби и дядовци. Държанието на Лейди Гага е предизвикателно, но приемам вкуса на децата, трябва да живеем с техните възгледи и желания", коментира още министърът.

Цветанов призна, че не е танцувал по време на концерта, за разлика от жена му.

Провокиран да направи паралел между Гага и Веселин Маринов, той беше категоричен, че такъв е невъзможен.
"Двамата са несъпоставими. Има възрастови различия, а и всеки вижда и намира това, което му харесва", завърши вътрешният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
20
 
! Отговори
аз преди 11 години
много ми е интересно кой му е превел какво казва лейди гага че да се изчерви от "ругатните й",
38
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До до 27 и 29Не ме прави, това че слушам българска народна музика не ме прави българин. Точно обратното е, аз слушам българска народна музика защото СЪМ БЪЛГАРИН а мехмед от третия етаж явно не е българин. А това че ти слушаш гага означава две неща - че не разбираш от добра музика и че си жертва на посредствеността. Сега ясно ли ти е, уважаеми мехмед, моше или каквото си там неизвестно.
37
4
 
14
 
! Отговори
Един от нас преди 11 години
Като няма гласови данни " Гагата " гледа да го докара откъм "флиртуването " с публиката и други свои П*осташки изцепки .Лошото е ,че нейното поведение обществото и медиите го насаждат като нормално сред подрастващите . И какво му е интересното ? Да видиш едно *упе и да чуеш няколко п*сувни !!! Ако не предизвикваха ИЗКУСТВЕНО интереса към нея -щеше да си е една съвсем обикновенна певица ,НОО пак БЕЗ ГЛАСОВИ ДАННИ .....
36
3
 
5
 
! Отговори
до 27 и 29 преди 11 години
И не изопачавайте думите ми . Никъде не казах ,че харесвам или защитавам лейди гага.Дори не я слушам . Не защитавам нея , защитавам правото на всеки човек да харесва това което е хубаво според него.Записано е в конституцията драги БЪЛГАРИ , че всеки е роден свободен и има правото да ИЗБИРА и бъде избиран. Не се правете на пишман патриоти като дори и не зачитате вкуса на даден човек!
35
2
 
6
 
! Отговори
аз преди 11 години
Замислих се за друго, сега да не спретнат партийна повеля.... Всеки в чантатата си да носи диск на Весо Маринов, и народа под строи да ходи на концерти.... Каква е тази ГАГА упадък капиталистически.... ще забранят изобщо западната музика отново... които слушал.. слушал...
34
2
 
6
 
! Отговори
до 27 и 29 преди 11 години
Това ,че слушаш народна музика не те прави повече българин от Мехмед на 3тия етаж под мен .Ако идеала ти да си българин се гради само на това да слушаш музика която чисто естетически не ти харесва не говори добре за теб . Аз не слушам лейди гага , но това да засягаш народното самочуствие на даден човек на базата на това какво слуша той ми се струва малко псевдопатриотско.Какво си направил ти за България ,че да говориш на мен аз какъв съм ,защото не слушам народна музика?
33
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"И какво като не би отишла на българска народна музика ? Всеки си има вкус !"ТАКА Е. ЕДИН ОБИЧА МУЗИКА, А ДРУГ ОБИЧА РЕКЛАМИРАНА ПОМИЯ.
32
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
" а другата е звезда от световна класа "ХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХААААА
31
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Той е присъствал на шоуто по-скоро като придружител на 17-годишната си дъщеря.И е видял аморалното поведение на Гага и не се е обадил да дойдат да я арестуват!!! моралист кокоПП.Ако Цецо започне да пее ще бъде много по-добър певец от потящия се пъшкащ хипопотам Веско.
30
7
 
5
 
! Отговори
съпоставка преди 11 години
Гагата може да се съпостави еднственно с Станишев,а именно и двамата са обратни!
29
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ИМА ЛИ РЕАЛНА ПРИЧИНА ДА ОТИДЕТЕ НА ГАГАВ КОНЦЕРТ, ОСВЕН ПЛАТЕНАТА РЕКЛАМА НА ТОЗИ КОНЦЕРТ?НЯМА ДРУГА ПРИЧИНА. ЕДИНСТВЕНАТА ПРИЧИНА Е, ЧЕ НЯКОЙ МУ Е ПЛАТЕНО ДА ВИ УБЕЖДАВА КОЛКО Е ХУБАВА ТАЗИ "МУЗИКА", А ТОЗИ НЯКОЙ ВЕРОЯТНО ДОРИ НЕ СЛУША ТАЗИ МУЗИКА.
28
2
 
2
 
! Отговори
Cv Cv преди 11 години
Ceco Pupeshov otishul na konzert na Lady GaGa .Q se skrii be ,zagubenqk!
27
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Един път да е прав и Цецо. Напълно несъпоставими са. Единият се финансира от тотото и се отърква във всеки, който е на власт , за да си продава мухлясалите песнички. , а другата е звезда от световна класа и не и се налага да търка гърба на някой министър, за да пълни залите на концертите си
26
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До до 23 Аз това го написах за Цветанов, защото той е българин. А ти като не си българин, ходи където искаш, то за теб не важи.
25
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
естествено , че са несравнимизащо въобще е зададен такъв въпрос?да разсъждавам ли за журналистическото мислене или да не го правя?
24
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До до 23 Не би отишъл защото не си патриот и българската културна идентичност не те вълнува, а си един ***, това е истината. Българската народна музика е много по-хубава от гагавата помия.
23
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цеци, мамин, ти от кога почна да разбираш от лайфстайл и музика, бе? Върви подавай оставка, че ни направи за резил пред цял свят.
22
3
 
2
 
! Отговори
до 23 преди 11 години
И какво като не би отишла на българска народна музика ? Всеки си има вкус ! И аз не бих отишъл.Да си патриот и да си патриот ,защото така трябва и така е модно значи ,че не си никакъв патриот .
21
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А ние какво да кажем като ежедневно берем срам с управляващите от ГЕРБ и по-точно Борисов и Цветанов, които едно елементарно изречение не умеят да съставят? Питам аз, какво да кажем?
20
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ОБАЧЕ СЪМ АБСОЛЮТНО УВЕРЕН, ЧЕ НА ЦЕЦО ЩЕРКАТА НА КОНЦЕРТ НА БЪЛГАРСКА НАРОДНА МУЗИКА НЕ БИ ОТИШЛА, А КАМО ЛИ ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО ДА СЕ ДИГНАТ ДА ОТИДАТ. ОБАЧЕ ЗА ГАГАВИ РАБОТИ - ВИНАГИ ГОТОВ. ТОВА ДА СИ ЗОМБИ ЯВНО СЕ ПРИЕМА КАТО МНОГО ШИК.