Лейди Гага и Веселин Маринов са несъпоставими, смята Цветанов

Министърът брал срам по време на концерта на американкaта
17 авг 2012 13:15,
143
Лейди Гага и Веселин Маринов са несъпоставими, смята Цветанов
Цветанов си харесва повече творчеството на Веско Маринов. Снимка: Булфото

Един от най-неочакваните зрители на концерта на Лейди Гага в столицата със сигурност е бил министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Той е присъствал на шоуто по-скоро като придружител на 17-годишната си дъщеря.

"Приемете го като родителски ангажимент. Голямата ми дъщеря и три нейни приятелки искаха да видят този спектакъл и със съпругата преценихме, че не трябва да бъдат сами. Родителският контрол е важен", заяви тази сутрин Цветанов в ефира на bTV.

Според него Лейди Гага е направила невероятно шоу, но призна, че на моменти е изпитвал срам. Особено, когато певицата флиртувала с публиката.

"Имаше ругатни, които аз не бих си позволил да използвам, но пък тийнейджърите много се забавляваха. Очаквах да бъдем най-възрастните сред публиката, но имаше много баби и дядовци. Държанието на Лейди Гага е предизвикателно, но приемам вкуса на децата, трябва да живеем с техните възгледи и желания", коментира още министърът.

Цветанов призна, че не е танцувал по време на концерта, за разлика от жена му.

Провокиран да направи паралел между Гага и Веселин Маринов, той беше категоричен, че такъв е невъзможен.
"Двамата са несъпоставими. Има възрастови различия, а и всеки вижда и намира това, което му харесва", завърши вътрешният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До до 56Платен конспиратор? Съжалявам не нося бомбе на главата си и черен костюм, а това е отличително за конспираторите. Не си ли гледал филми?
58
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До до 55ДА НЕ ТИ ХАРЕСВА, ЩОТО НЕ СИ БЪЛГАРИН И ЗАТОВА НЕ Е РЕДНО ДА Я ПЛЮЕШ. АЗ РАЗБИРА СЕ НЕ МОГА ДА ТЕ СПРА ДА ГО ПРАВИШ, АЗ ПРОСТО ПРАВЯ ЕДНА АСОЦИЯЦИЯ, ЧЕ ТИ НЕ ХАРЕСВАШ БЪЛГАРСКА МУЗИКА И ХАРЕСВАШ ЛЕЙДИ ГАГА И ВЕРОЯТНО ТОВА ГО ИМА И ПРИ ДРУГИТЕ КАТО ТЕБ. ИМА ВЗАИМОВРЪЗКА ИЛИ ПОНЕ ТАКА ИЗГЛЕЖДА.
57
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всеки човек има право да харесва това, което иска. Но и държавата пък е длъжна да предпазва населението от зловредни влиния като извращенията на такива като Гагата и Мадоната.
56
4
 
7
 
! Отговори
ined преди 11 години
Гагата може и да е световна звезда, ама с дисковете на Веселин Маринов са поставени цели два световни рекорда - "За най-далечно хвърляне на диск" и "За най-бързо изхвърляне на диск"
55
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И двамата сте едни ГАРГИ.
54
2
 
9
 
! Отговори
лейди гага преди 11 години
веската е велик не мога да се сравнявам с него
53
5
 
14
 
! Отговори
тихата_стъпка преди 11 години
Щом министъра поощрява присъствието на дъщеря си на концерта на този маскиран травестит, давайки пример на всички родители, тогава не ни остава друго, освен да пожелаем на Цецо, дъщеря му един ден да стане българския вариант на Гага, забавлявайки многобройна публика с псувни, гола плът и развлечения. Все пак той като баща за пример трябва да приема вкуса на дъщеря си и да живее с нейните възгледи и желания.
52
9
 
3
 
! Отговори
до 55 преди 11 години
Леле , всеизвестен факт е ,че този сайт е най-голямото онлайн свърталище на комунисти и прости хора ама вече и аз лично се убедих . ЦИТИРАМ ЗА 2РИ ПЪТ """""""""И не изопачавайте думите ми . Никъде не казах ,че харесвам или защитавам лейди гага.Дори не я слушам . Не защитавам нея , защитавам правото на всеки човек да харесва това което е хубаво според него""""""Ха сега ми кажи къде ПЛЮЯ бе ? Кажи ми къде казах лоша дума за БЪЛГАРСКАТА МУЗИКА.КАЗАХ ,ЧЕ НЕ МИ ХАРЕСВА,КОЕТО Е МОЕ ПРАВО!
51
1
 
3
 
! Отговори
до 56 преди 11 години
а ти къв си платен конспиратор ли, хаха
50
3
 
2
 
! Отговори
за 54 преди 11 години
До АнонименНяма смисъл да ни се обясняваш, в България идват много западни изпълнители и тук ги преценяваме по техните качества, а не по платени агитатори като теб.
49
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До до 47ЗАДАВАМ СИ ВЪПРОСА ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ ИМА ТАКИВА КАТО ТЕБ, КОИТО ПЛЮЯТ ПО БЪЛГАРСКОТО И СЪЩО ВЪПРОСА КАКВИ МЕРКИ ТРЯБВА ДА СЕ ВЗЕМАТ ЗА ДА НЕ ПЛЮЯТ, ПОНЕ НЕ ЧАК ТОЛКОВА.
48
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
гледайте сега, за да можем да се разберем относно шоуто на Лейди Гага, не е късно, отидете на концерта във Виена (че е по-наблизо), вижте и тогава. Сега и да ви говорим и да ви се обясняваме, просто няма смисъл.
47
4
 
0
 
! Отговори
M преди 11 години
Няма гласови данни, ама имаше новини, че ще пее с Queen.
46
2
 
8
 
! Отговори
това е факт! преди 11 години
Ясно е до къде сме я докарали щом, като тук пишещите във форума приемат това което прави Гагата за изкуство!Явно требе да минат много,много години за за изчезнат бетонираните мозъци от миналото.
45
7
 
5
 
! Отговори
до 47 преди 11 години
Като си Българин , задаваш ли си въпроса защо си такъв ? Кое друго освен ,че си роден в България те прави БЪЛГАРИН ? Какво си направил за родината си ?
44
4
 
16
 
! Отговори
Марк Зукербърг преди 11 години
Посетете групата във Фейсбук Да помогнем на Веселни Маинов да спре да пее, а на Цецо Цветанов да управлява.
43
1
 
12
 
! Отговори
аватар преди 11 години
СРАМ МЕ Е ОТ ДВАМАТА НА СНИМКАТА,ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ГИ ИМА ТАВА *** БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!
42
2
 
3
 
! Отговори
до 44 преди 11 години
''Дори не я слушам . Не защитавам нея , защитавам правото на всеки човек да харесва това което е хубаво според него.''Май не те бива в четенето ? Или просто много те бива в ИЗБИРАТЕЛНОТО ЧЕТЕНЕ.Намирисва ми на комунист. НЕ ХАРЕСВАМ ЛЕЙДИ ГАГА. В момента от winampa ми върви Black sabbath - call of the wind .
41
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не ме прави, това че слушам българска народна музика не ме прави българин. Точно обратното е, аз слушам българска народна музика защото СЪМ БЪЛГАРИН а мехмед от третия етаж явно не е българин. А това че ти слушаш гага означава две неща - че не разбираш от добра музика и че си жертва на посредствеността. Сега ясно ли ти е, уважаеми мехмед, моше или каквото си там неизвестно.
40
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До TulskiТУЛСКИ НАПИСАНОТО Е АДРЕСИРАНО ДО БЪЛГАРИ, А ВИЕ ЕВРЕИТЕ СИ СЛУШАЙТЕ КАКВОТО ИСКАТЕ. МАКАР ЧЕ ДОКОЛКОТО ЗНАМ ВИЕ СИ СЛУШАТЕ ПЕСНОПЕНИЯ ОТ ПРЕДИ ВЕКОВЕ, И НЕ ГИ СМЯТАТЕ СА ОСТАРЕЛИ И ДЕМОДЕ, И СИ ВЯРВАТЕ ВЪВ ФАНТАСМАГОРИИ ОТ СЪЩОТО ВРЕМЕ.