Пуснаха билетите за лятното издание на "Обичам 90-те"

Джени от Ace of Base, Ice MC, Nana
13 юни 2014 15:57, Александър Попов
3
Пуснаха билетите за лятното издание на "Обичам 90-те"
Снимка: PR

Тази година организаторите на "Обичам 90-те" решиха да предложат летни емоции на почитателите на деветдесетарската музика, като организират следващото издание на поредицата на 9 август в с. Лозенец.

В него участие ще вземат Джени от Ace of Base, рапърите Ice MC, Nana и други имена, които предстоят да бъдат обявени.

На сцената на "Обичам 90-те" вече имахме да възможността да чуем рапъра Nana, който тази година пристигна специално за третото издание на концерта, за да обяви участието си  на 9 август в Лозенец.

ICE MC също беше част от първото  издание на  "Обичам 90-те", в София, през 2012 г. Тогава той накара цялата зала да избухне с хитовете си „Think About The Way“, „It's A Rainy Day“ и „Take Away The Colour“.

Към тях ще се присъедини и Jenny, една от дамите от шведската поп формация Ace of Base, които от началото на 90-те години на миналия век до днес имат в актива си над 30 милиона продадени албума и над 15 милиона реализирани копия от техните сингли. 

Продажбата на билети за лятното издание на "Обичам 90-те" стартира от днес, 13 юни, в мрежата на Eventim и техните партньори.

Първите 200 билета са на цена от 25 лева, а следващите 300 бройки са на стойност 30 лева. След тяхното изчерпване цената на билетите ще бъде 35 лева, а на място в деня на концерта - 40.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Обичам 90-те
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
6
 
! Отговори
Ексел Кадриев преди 9 години
Страхотно! Жалко, че юли месец вече съм планирал самоубийство.
2
1
 
2
 
! Отговори
бла преди 9 години
Дано организацията да не е като на този в софия.... Ама поне на морето хората ще могат да се удавят от мъка ! Организатори *** гадни !
1
0
 
6
 
! Отговори
Джулиана Мис Джуки преди 9 години
Те поканите свършиха, вие новина за билетите правите...много сте зле!