Адел остава без албум и през тази година

Адел остава без албум и през тази година
19 яну 2015 08:48, Александър Попов
8
Адел остава без албум и през тази година
Снимка: Reuters

Адел отлага издаването на новия си албум вероятно чак за догодина, съобщи Контактмюзик. Певицата трябваше да пусне дългоочаквания си трети албум още през 2014 година. Тя го отложи първоначално за тази, а сега е на път и с още една. Причината, според човек от обкръжението й, е перфекционизмът й.

Предишният албум на Адел "21" излезе преди четири години, а последния си концерт тя изнесе в шотландския град Глазгоу на 25 септември 2011 г. След това прекъсна кариерата си заради операция на гласовите струни и раждането на сина й.

Междувременно в. "Дейли стар" съобщи, че британската певица е предложила 5,2 милиона британски лири за крайбрежна къща в Малибу. Къщата е с три спални и три бани, басейн и джакузи, винарна с контролирана температура и панорамна гледка към океана.

Там Адел иска да намира спасение от студените британски зими със сина си Анджело и партньора си Саймън.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Адел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
346 преди 9 години
Абе какво значение има, колко е дебела или грозна? Работата и е да пее, не да ви задоволява сексуалните желания... Баси извратеното мислене. Повечето мъже в музикатаса грозни, но това не ви пречи. Обаче ако е жена задължително трябва да е метър и осемдесет висика, 50кг със 120 гръдна обиколка и да прилича на фото модел. Я фак оф!
5
4
 
2
 
! Отговори
BUL преди 9 години
тая няма и да има още 10 години. като е гледам 110кг е и щяла да има семейство. Добре че беше Българката за да я издигне в класациите. Пълна некадърничка е. Мързел !!!
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
2. Тя изкарва пари от филмите в които участва.Много е добра в комедийни роли !
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какъв шотланд....балканджия от всякъде хаха
2
7
 
1
 
! Отговори
Шотланд преди 9 години
Румбо,Аз не оспорвам певческите й данни, а визията. Дайте ся снимки от някой фолк концерт :)
1
0
 
7
 
! Отговори
Румбо преди 9 години
До ШотландКато не разбираш от музика-гледай си "пайнер-ките"-те са перфектни(Благодарим Ви,д-р Енчев!),само дето не могат да пеят(повечето)!