След белезниците: Жана била в шок от омразата

Саня Армутлиева покри певицата от медиите
31 юли 2015 11:03, Александър Попов
50
След белезниците: Жана била в шок от омразата
Снимка: Хасиенда клуб

Победителката във второто издание на X Factor Жана Бергендорф била в шок от злобата и омразата, която се изляла върху нея. Това разкри нейната шефка във "Вирджиния рекърдс" Саня Армутлиева пред Нова телевизия.

Както е известно, преди няколко седмици Жана се оказа с белезници пред Първо районно в София след скандал с любовник. Във версиите за битовия скандал бяха намесени побой и наркотици.

Продуцентът на шоуто Маги Халваджиян изрази мнение, че скандалът ще направи Жана още по-интересна и търсена за участия, а подобни проблеми с властта не са необичайни за шоубизнеса.

Саня пък смята, музиката е единственото, което спасява младата певица след битовия скандал.

"Славата е отговорност и Жана си дава сметка за това. Но в живота на всекиго се случват някакви непредвидени неща. Всъщност Жана е станала жертва на насилие", коментира продуцентката. И допълни, че Бергендорф работи върху дуетна песен с Моисей.

В разрез с мнението на Саня пък през последните дни излизаха кадри от участия и купони с Жана, на които хич не личи колко е шокирана.

От фирмата на Армутлиева пък покриха изпълнителката от медиите и след скандала се ограничиха с едно телевизионно интервю.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: Жана Бергендорф
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези нашите "звИзди" ако бяха в щатите да им ровят по кофтите папараци, как ли щяха да оцеляват? Момичето е решило да бъде известно, което не значи само да се снимаш в Блясък. Друг е въпроса, че става известна с някаква трева, някакъв любовник-стриптизьор и тн, вместо с музика, ноооо.. кой както може.
10
23
 
3
 
! Отговори
Вера преди 8 години
Егати злобните, недодялани комплексари дето сте, харесва или не, момичето пее като змей, бездарни *** такива!
9
3
 
27
 
! Отговори
Честит преди 8 години
Забелязвам, че новия тип, генерация момичета са точно Бвргендорф - агресивни мъжкарани, пълни с емоция която не могат да контролират, готови да се бият с мъжете, пият, бият и се друсат... Това зверски ме отблъсква и отвращава. Не харесвам и жени тип "бий ме обичам те", но у жената трябва да има нещо женствено, гальовно, мило. Тоя .. изрисуван змей на снимката ми е откровено противен както и всички като нея приличащи
8
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
като й помагал скандала да си спретнат и Армутлиева и Магърдич същияайде стига глупоститраш
7
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
за да продават и по-вероятно да дразнят едни и същи имена се въптят навсякъдепростотия голяматая, Златките, където едната бившата черна е заприличала на плашило в момента, а и то е и от вътрешното й излъчване повече, и бившата на Божиноввсе отвратителните същества на България
6
2
 
16
 
! Отговори
жана who? преди 8 години
измислица, фалш и кич
5
0
 
13
 
! Отговори
Невен преди 8 години
Напишете една статия, ама да стане ясно какво е станало наистина. В началото бе съпруг, след това баща на детето и, сега любовник, след това трева имало, нямало, незнаела как е отишла тревицата на адрес ... Жалка работа, журналисти вземете се в ръце и напишете една свястна статия, не по-добре Саня да каже как е станала работата ...
4
0
 
6
 
! Отговори
До 1 преди 8 години
Тя не плаща плаща арменеца
3
1
 
22
 
! Отговори
xxx преди 8 години
Наркоманията здраво тресе
2
3
 
42
 
! Отговори
MAAFAKA преди 8 години
Спрете се с тая бездарна овца!!! Не мисля, че заслужава цялото внимание, дадено й, през последните дни. Кат не става с пеене става със сензация ... Депресирана е от "Като 2 Капки Вода". Никой не я мрази, просто не я харесваме...
1
4
 
34
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
банда от наркомани аз не давам 1 стотинка а вие