Ексклузивно: Неиздавано парче от Аланис Морисет

Чуйте "Superstar Wonderful Weirdos" само в Dnes.bg
2
Ексклузивно: Неиздавано парче от Аланис Морисет
Снимка: Орфей Мюзик

Читателите на Dnes.bg имат шанса да се включат в юбилея на Аланис Морисет и единствени у нас да чуят ексклузивно неиздаваното парче "Superstar Wonderful Weirdos".

Звездата, носителка на всички престижни награди в музиката, отбелязва 20 години от появата на дебютния й албум в  Warner Music - "Jagged Little Pill". На пазара ще излезе колекционерско издание на първия й проект, който е продаден в над 33 милиона копия по света и се е наредил сред най-добре продаващите се записи на всички времена.

Колекционерското издание на "Jagged Little Pill: Collector’s Edition" съдържа четири диска с ремастерираното аудио на оригиналния албум, заедно с диск от 10 неиздавани демота от тази ера. В новата колекция е включен и неиздаван досега концерт на певицата от 1995 година, както и акустична версия на албума от 2005-та – "Jagged Little Pill Acoustic".

Морисет добавя и есе с историите зад 10-те демота, които тя записва в периода 1994 – 1998 година и които се появяват за пръв път в това издание.

Албумът излиза в ограничен тираж от 30 000 бройки на 30 октомври. на същата дата ще бъде налично и делукс издание от два диска, съдържащо ремастерирания оригинален албум и втори диск с неиздаваните демо записи. И двете колекции ще излязат и в дигитален формат.

"Аз съм супер развълнувана да споделят тази музика с едно цяло ново поколение, както и с хора, които са израснали заедно с мен през последните две десетилетия. За щастие, тези песни са издържали проверката на времето", заяви Морисет.

У нас феновете могат да открият "Jagged Little Pill: Collector’s Edition" и деликс изданието в каталога на Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чухме го - не сатва! И прилича на 100 подобни бози-ети ексклузивното!
1
1
 
18
 
! Отговори
Инклузив преди 8 години
Е колко па да е ексклузивно....